Huis > H > Hoe Groot Pdf Bestand Mailen?

Hoe groot PDF bestand mailen?

Voor internet-e-mailaccount. zoals Outlook.com of Gmail, is de gecombineerde bestandsgrootte 20 mb (MB) en voor Exchange-accounts (zakelijke e-mail) is de standaardlimiet voor gecombineerde bestandsgrootte 10 MB.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat is een BIN bestand openen?

CD-, DVD- of Blue-Ray-beelden worden geassocieerd met BIN-bestanden. Door hun formaat kunnen ze worden gebruikt als schijven. Ze kunnen worden omgezet in een ISO-bestand, dat kan worden gebruikt om bestanden uit te pakken.

Dienovereenkomstig, hoe kan ik gratis grote bestanden versturen?

We kunnen vaak maar 5 of 10 MB aan bestanden per keer via de mail sturen. Maar via WeTransfer kunt u maar liefst 2 GB aan documenten, foto's, video's, presentaties en andere bestanden delen. Het maakt niet uit of het één heel groot bestand is of vele kleine, als het maar onder de 2 GB blijft. Dit is gratis.
Wat dit betreft, kan pdf niet mailen?
Antivirus- of beveiligingssoftware blokkeert mogelijk bijlagen op uw computer of apparaat. Controleer de instellingen van de antivirus- of beveiligingssoftware en breng de vereiste wijzigingen aan om het blokkeren van bijlagen op te heffen.

En nog een vraag, hoe een document doorsturen?

Er zijn een paar verschillende manieren om een document door te sturen, afhankelijk van het type document en waar het is opgeslagen.
Om een document dat lokaal op je computer is opgeslagen door te sturen, kun je het gewoon als bijlage bij een e-mail voegen en naar de gewenste ontvanger sturen. Als het document is opgeslagen op een cloudservice zoals Google Drive of Dropbox, kun je een link naar het document delen met de ontvanger.
Om een document door te sturen dat is opgeslagen in een online documentviewer zoals Google Docs of Microsoft Office Online, kun je de knop Delen gebruiken om een link naar het document te genereren die je vervolgens naar de gewenste ontvanger kunt sturen. Hoe maak ik een PDF bijlage? Er zijn een paar verschillende manieren om een PDF-bijlage te maken, afhankelijk van de software die u gebruikt.
Als u Microsoft Word gebruikt, klikt u op het tabblad "Bestand" en vervolgens op "Opslaan als". Onder "Opslaan als type" selecteert u "PDF".
Als u Adobe Acrobat gebruikt, kunt u op de knop "Maken" klikken en vervolgens "PDF uit bestand" selecteren.
Als u Voorbeeld op een Mac gebruikt, klikt u op het menu "Bestand" en vervolgens op "Exporteren als PDF".
Als u de juiste optie hebt gekozen, kunt u kiezen waar u het PDF-bestand wilt opslaan en hoe u het wilt noemen.

Gerelateerde artikelen

Hoe zip-bestand openen op tablet?

Er verschijnt een nieuw venster als u met de rechtermuisknop op het zip-bestand klikt. Klik om het uit te pakken.

Hoe groot is een PDF bestand?

Afmeting controleren van PDF document

Ga dan naar linksbovenin naar Bestand > Eigenschappen. Onderin het venster staat in de linkerkolom Paginaformaat.
Dit in overweging nemend, hoe kan ik een gescand document verkleinen?
Adobe Acrobat DC is als PDF-programma the industry standard. Wie dit pakket gebruikt, heeft (een niet-gratis maar wel) de eenvoudigste toepassing in handen om PDF-bestanden te verkleinen. Kort gesteld komt het neer op "Bestand > Opslaan als > Kleinere PDF".

Dienovereenkomstig, wat wil zeggen comprimeren?

Het 'samendrukken' of 'inpakken' van bestanden. Gecomprimeerde bestanden nemen minder ruimte in, dat scheelt opslagruimte op de vaste schijf en komt de snelheid ten goede bij verzenden via e-mail. Gecomprimeerde bestanden moeten voor gebruik weer gedecomprimeerd of 'uitgepakt' worden.
Hoe kan ik een afbeelding verkleinen? Er zijn een paar manieren om een afbeelding te verkleinen. Eén manier is het gebruik van een beeldbewerkingsprogramma zoals Photoshop of GIMP. U kunt ook online tools zoals PicResize gebruiken.

Hoe kan je een PDF splitsen?

Er zijn een paar manieren om een PDF te splitsen:
1. Gebruik een tool voor het splitsen van PDF's. Er zijn veel online en offline tools die kunnen worden gebruikt om PDF's te splitsen. Sommige van deze tools zijn gratis, terwijl andere betaald zijn.
2. Gebruik een PDF-editor. PDF-editors hebben meestal de mogelijkheid om PDF's te splitsen. Ze kunnen echter duurder zijn dan PDF-splitsers.
3. Gebruik Adobe Acrobat. Adobe Acrobat is een PDF-editor die PDF's kan splitsen. Het is echter een betaalde tool.
4. Gebruik een printer. Sommige printers hebben de mogelijkheid om een PDF in meerdere pagina's af te drukken. Dit kan gebruikt worden om een PDF te splitsen.

Door An Mcvaigh

Vergelijkbare artikelen

Hoe PDF bestand uitprinten? :: Wat kost PDF bewerken?
Handige links