Huis > H > Hoe Krijg Je Verwijderde Berichten Terug Op Iphone?

Hoe krijg je verwijderde berichten terug op iPhone?

Helaas is de enige manier om berichten te herstellen via een iCloud-back-up door je iPhone volledig te wissen en te proberen deze te herstellen van een iCloud-back-up, zolang je er maar een hebt van voordat de tekstberichten werden verwijderd. Ga naar Instellingen > [Je naam] > iCloud > Opslagbeheer > Back-ups.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een CBR bestand op mijn iPad?

U kunt de ComicFlow app vinden op file sharing. Klik er op. U kunt door de bestanden op uw computer bladeren. Klik op de knop in de ComicFlow-app op de iPad.

Daarvan, waar vind ik de prullenbak op mijn iphone?

Open Foto's. Tik op het tabblad 'Bibliotheek' op 'Alle foto's' en selecteer de foto of video die u wilt verwijderen. Tik op de knop 'Prullenmand' en tik vervolgens op 'Verwijder foto'.
Hoe lang belgeschiedenis iPhone?
Als je iCloud hebt ingesteld op je iPhone, bewaart Apple automatisch maandenlang je belgeschiedenis op zijn servers. Gebruikers van iPhones die Apples iCloud hebben geactiveerd sturen zonder dat ze zich ervan bewust zijn informatie over de mensen met wie ze bellen door naar de servers van Apple.

En nog een vraag, wat is het berichtencentrum iphone?

In het berichtencentrum van de iPhone vindt u al uw teksten en iMessages. U kunt het berichtencentrum ook gebruiken om nieuwe teksten en iMessages te versturen. Om het berichtencentrum te openen, tikt u gewoon op de app Berichten op uw startscherm. Hoe haal je gewiste sms berichten terug? Er zijn een paar manieren om verwijderde tekstberichten terug te halen. Eén manier is het gebruik van een gegevensherstelprogramma zoals Recuva. Dit programma kan uw apparaat scannen op verwijderde bestanden en proberen ze te herstellen. Een andere manier is het gebruik van een data recovery service zoals Dr. Fone. Deze diensten kunnen meestal verwijderde tekstberichten herstellen van verschillende apparaten.

Gerelateerde artikelen

Waarom lukt het niet om foto's van iPhone naar PC?

Zorg ervoor dat u zich aanmeldt met dezelfde Apple ID die u gebruikt voor iCloud voor Windows. Klik op 'Opties' als u iCloud voor Windows wilt openen. Sta 'Mijn fotostream' toe. Als u het weer wilt openen, sluit het dan voor Windows.

Dit in overweging nemend, kan je verwijderde berichten terug halen?

Als je bereid bent om root-toegang te verlenen, kun je Android Data Recovery van FonePaw gebruiken om naar verwijderde berichten te zoeken en ze te herstellen in CSV/HTML formaat. De software is helaas prijzig (49,95 US dollar), maar je kunt er veel meer mee dan alleen maar verloren SMS'jes terughalen.
Je kunt ook vragen hoe kan ik de prullenbak legen?
De prullenbak leegmaken:
  1. Open de Google Foto's-app. op je Android-telefoon of -tablet.
  2. Log in op je Google-account.
  3. Tik onderaan op Bibliotheek. Prullenbak. Meer. Prullenbak leegmaken. Definitief verwijderen.

Waar is de prullenmand op iPad?

Waar zit Prullenbak op Android? Android heeft geen prullenbak, dus je moet verwijderde bestanden op andere manieren weer terughalen. Hoe je dit doet, verschilt per app en soort bestand.
Vervolgens, waar is de prullenbak van fotos? De prullenbak voor foto's staat linksboven in het scherm.

Vervolgens, waarom zie ik geen gemiste oproepen iphone?

Er zijn een paar mogelijke redenen waarom u gemiste oproepen niet ziet op uw iPhone:
1. U hebt "Niet storen" ingeschakeld. Wanneer deze functie is ingeschakeld, gaan alle oproepen rechtstreeks naar de voicemail en wordt u er niet van op de hoogte gebracht.
2. U hebt "Onbekende bellers zwijgen" ingeschakeld. Deze functie zorgt ervoor dat oproepen van nummers die niet in uw contactenlijst staan het zwijgen wordt opgelegd.
3. Je hebt misschien per ongeluk de instelling "Toon in geschiedenis" voor je telefoon uitgeschakeld. Deze kunt u vinden in de telefooninstellingen onder "Belgeschiedenis".
4. Uw iPhone is misschien ingesteld om alleen gemiste oproepen van uw favorieten te tonen. Dit kunt u wijzigen in de Telefooninstellingen onder "Gemiste oproepen tonen".
5. Mogelijk heb je een app die blokkeert dat gemiste oproepen op je scherm verschijnen. Controleer uw app-machtigingen om te zien of dit het geval is.

Door Konstanze Shuker

Vergelijkbare artikelen

Waar vind ik gespreksgeschiedenis? :: Hoe maak ik een nieuwe afspeellijst in iTunes?
Handige links