Huis > H > Hoe Verwijder Ik Programma's Van Mijn Mac?

Hoe verwijder ik programma's van mijn Mac?

Een app verwijderen met de Finder
  1. Zoek de app op in de Finder.
  2. Sleep de app naar de Prullenmand of selecteer de app en kies 'Archief' > 'Verplaats naar Prullenmand'.
  3. Als u wordt gevraagd om een gebruikersnaam en wachtwoord, geeft u de naam en het wachtwoord op van een beheerdersaccount op de Mac.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een CBR bestand op mijn iPad?

U kunt de ComicFlow app vinden op file sharing. Klik er op. U kunt door de bestanden op uw computer bladeren. Klik op de knop in de ComicFlow-app op de iPad.

Waar kan ik het Configuratiescherm vinden?

In het zoekvak naast de knop Start op de taakbalk typt u configuratiescherm. Selecteer Configuratiescherm in de lijst met resultaten. Opmerking: veel functies van het Configuratiescherm zijn eenvoudiger en sneller in Instellingen .
Waar vind ik instellingen op de computer?
Selecteer de knop Start en selecteer vervolgens instellingen . Blader vervolgens door de verschillende categorieën of gebruik een zoekopdracht om te vinden wat u zoekt.

Waar vind ik de instellingen?

De instellingen voor een toepassing zijn meestal te vinden in de menubalk bovenaan het scherm. In de menubalk is er meestal een optie "Instellingen" of "Voorkeuren". Als u op deze optie klikt, wordt een nieuw venster geopend met alle instellingen voor de toepassing. Waarom komen apps niet op beginscherm? Er zijn een paar redenen waarom apps niet op uw startscherm verschijnen. De meest voorkomende reden is dat de app niet op uw apparaat is geïnstalleerd. Andere redenen zijn een corrupt app-bestand, een probleem met de codering van de app of een probleem met het besturingssysteem van het apparaat. Als u problemen hebt met een app die niet op uw startscherm verschijnt, kunt u proberen uw apparaat opnieuw op te starten, de app te verwijderen en opnieuw te installeren of contact op te nemen met de ontwikkelaar van de app voor meer ondersteuning.

Gerelateerde artikelen

Hoe zet ik een dvd op mijn harde schijf?

Koop een extern DVD-station als uw computer geen ingebouwd station heeft. VideoSolo is een DVD ripper en importer. Open de dvd-ripper nadat u deze hebt geïnstalleerd. Stap 3. U kunt het formaat kiezen voor het rippen van dvd. Stap 4. Het is tijd om dvd naar uw harde schijf te rippen.

Vervolgens, hoe zet ik app store terug op beginscherm?

Ga naar 'Instellingen' > 'Beginscherm'. Selecteer een optie, zoals 'Zet op beginscherm' of 'Alleen appbibliotheek'.
Dienovereenkomstig, hoe krijg ik mijn apps weer terug?
Verwijderde apps terugvinden op een Android mobiel of tablet
  1. Open de. Play Store en swipe vanaf de linkerkant om het menu te openen.
  2. Tik op Mijn apps en games.
  3. Tik op Alle.
  4. Er opent een lijst met alle apps die geïnstalleerd zijn (geweest).
  5. Tik op de app, en druk op Installeren om de app opnieuw te installeren.

Hoe kan je een app verplaatsen?

Apps en widgets verplaatsen

Tik op de app of widget die je wil verplaatsen en houdt deze vast. Na een seconde merk je dat de app of widget los komt en je kan hem nu verplaatsen op het scherm. Wil je hem verplaatsen naar een ander startscherm, sleep hem dan naar de zijrand.
Vervolgens, hoe kan ik mijn apps ordenen? Er zijn een paar verschillende manieren om uw apps op uw computer te organiseren. Eén manier is om mappen te maken en vervolgens de gewenste apps in die mappen te plaatsen. Een andere manier is om tags te gebruiken. Tags zijn een soort trefwoorden die u aan apps kunt toekennen. U kunt dan naar apps zoeken aan de hand van die tags.

Dienovereenkomstig, hoe verplaats ik een app op mijn samsung?

Aangenomen dat u een app wilt verplaatsen naar een andere pagina of locatie op uw Samsung-apparaat:
1. Zoek de app die u wilt verplaatsen.
2. Houd het app-pictogram ingedrukt.
3. 3. Sleep het pictogram naar de gewenste locatie of pagina.

Door Hindu

Vergelijkbare artikelen

Hoe maak je een snelkoppeling van een website? :: Waar is mijn app gebleven iPhone?
Handige links