Huis > W > Waar Zit Mijn Bestanden App?

Waar zit mijn bestanden app?

Bestanden terugvinden

Tik op Apps of veeg van onderen naar boven over het scherm voor het overzicht van alle apps. Tik op de map Samsung, Tools of Microsoft Apps. Tik op de app Mijn bestanden.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik geen zip bestanden openen?

Als u de hele map wilt uitpakken, klik er dan met de rechtermuisknop op, selecteer Alles uitpakken, en volg de instructies.

Dienovereenkomstig, waar vind ik bladeren op ipad?

Door bestanden en mappen bladeren en deze openen
  1. Tik op 'Blader' onder in het scherm en tik vervolgens op een onderdeel in de navigatiekolom 'Blader'. Als je de navigatiekolom 'Blader' niet ziet, tik je nogmaals op 'Blader'.
  2. Tik op een bestand, locatie of map om deze te openen.
Kan iCloud fotos niet verwijderen?
Om een foto of foto's van iCloud te verwijderen, log je in op iCloud.com en ga je naar Foto's. Selecteer vervolgens alle foto's en druk op het prullenbakpictogram. Dit is hetzelfde als Foto's gebruiken op een iPhone of Mac; je moet naar je map Onlangs verwijderd gaan om alles definitief te verwijderen.

Hoe verwijder je al je fotos in 1 keer?

Er is geen oplossing om met één klik alle foto's in één keer te verwijderen, maar er zijn een paar manieren om foto's massaal te verwijderen. Eén manier is om alle foto's in een album te selecteren (of alle foto's in een gebeurtenis, als u de nieuwe gebeurtenisweergave gebruikt) en vervolgens op de knop Verwijderen te klikken. Een andere manier is om alle foto's in een album (of alle foto's in een gebeurtenis) te selecteren, dan met de rechtermuisknop te klikken en Verwijderen te kiezen uit het contextuele menu. Waarom kan ik geen foto's verwijderen van iPhone? Er zijn een paar redenen waarom je geen foto's van je iPhone kunt verwijderen. Een mogelijkheid is dat je niet de juiste machtigingen hebt ingesteld op de iPhone. Om dit te controleren ga je naar de app Instellingen en tik je op Privacy. Selecteer vervolgens Foto's en zorg ervoor dat de optie Verwijderen is ingeschakeld.
Een andere mogelijkheid is dat je een foto probeert te verwijderen die door een andere app wordt gebruikt. Als je bijvoorbeeld een foto hebt die als achtergrond is ingesteld, kun je die pas verwijderen als je de achtergrond verandert.
Als je nog steeds problemen hebt met het verwijderen van foto's van je iPhone, kun je proberen een app van derden te gebruiken, zoals iPhoto of Image Capture. Met deze apps kun je foto's van je iPhone verwijderen, zelfs als de ingebouwde Foto's-app niet werkt.

Gerelateerde artikelen

Waar staat BMP voor?

Er is een bestandsformaat voor afbeeldingen. Het wordt gebruikt door het grafische subsysteem van Microsoft Windows.

Je kunt ook vragen wat is de beste cloud opslag?

Wil je iets meer, dan kan je het best naar de Google Drive. Voor 1,99 euro per maand heb je 100 GB aan cloudopslag. Voor hetzelfde bedrag heb je bij OneDrive maar de helft. Bij iCloud krijg je 50 GB voor 99 cent per maand.
Wat is beter iCloud of Google Drive?
Het resultaat. Google Drive lijkt een betere keuze. Het heeft een voorsprong op iCloud als het gaat om toegankelijkheid. Het werkt goed voor zowel Apple- als niet-Apple-gebruikers.

Wat is beter iCloud of OneDrive?

Makkelijker in gebruik. iCloud is 'iets' makkelijker in gebruik dan OneDrive, mede omdat er bij de upgrades van OneDrive allemaal andere diensten ( Office ) hangen en dit bij iCloud minder het geval is. Ook is de koppeling met de iPhone zeer strak en automatisch.
Hoe kan ik mijn foto's bekijken in de iCloud? Er zijn een paar manieren om uw foto's in iCloud te bekijken:
Open de Foto's-app op uw iOS-apparaat en meld u aan met uw Apple ID.
Open de Foto's-app op uw Mac en meld u aan met uw Apple ID.
Ga naar icloud.com en meld u aan met uw Apple ID.
Open op uw Windows-pc de app iCloud voor Windows en meld u aan met uw Apple ID.

Daarvan, hoe krijg je 2 tabbladen weg?

Aangenomen dat u een webbrowser gebruikt:
In de meeste webbrowsers kunt u met de rechtermuisknop op een tabblad klikken en "Sluiten" of "Tabblad sluiten" selecteren in het keuzemenu. U kunt ook meestal middenklikken op een tabblad, of klikken op de X in de rechterbovenhoek van het tabblad, om het te sluiten.

Door Ludwog

Vergelijkbare artikelen

Is Windows 7 nog te downloaden? :: Hoe verwijder je dingen uit je iCloud?
Handige links