Huis > H > Hoe Oud Is Mijn Playstation Account?

Hoe oud is mijn PlayStation account?

Je kunt informatie voor je account bekijken en bewerken door (Instellingen) > [Accountbeheer] > [Accountgegevens] te selecteren.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een CBR bestand op mijn iPad?

U kunt de ComicFlow app vinden op file sharing. Klik er op. U kunt door de bestanden op uw computer bladeren. Klik op de knop in de ComicFlow-app op de iPad.

Hoe verander je je ps4 naam als kind?

Webbrowser: minderjarige gezinsleden toevoegen

Meld je aan bij Accountbeheer > Familiebeheer > Familielid toevoegen. Selecteer Een kind toevoegen. Voer de naam van het kind en de geboortedatum* in en klik vervolgens op Volgende.
Wat is de mail van PlayStation?
Email: [email protected].

Dienovereenkomstig, kan je een playstation hacken?

Ja, je kunt een PlayStation hacken, maar dat is illegaal en kan leiden tot een ban van PlayStation Network. Als je een PlayStation hackt, kun je het systeem aanpassen, waardoor je onder andere toegang krijgt tot aangepaste firmware, homebrew-toepassingen en games. Hoe lang duurt onderhoud PlayStation Network? Onderhoud aan het PlayStation Network duurt ongeveer twee uur.

Gerelateerde artikelen

Hoe zet ik een dvd op mijn harde schijf?

Koop een extern DVD-station als uw computer geen ingebouwd station heeft. VideoSolo is een DVD ripper en importer. Open de dvd-ripper nadat u deze hebt geïnstalleerd. Stap 3. U kunt het formaat kiezen voor het rippen van dvd. Stap 4. Het is tijd om dvd naar uw harde schijf te rippen.

Wat is het nummer van PlayStation?

PlayStation NL (@PlayStationNL) / Twitter. Play Has No Limits. Hulp nodig? Onze helpdesk staat voor je klaar via 020 709 5025.
Mensen vragen ook: kan de content niet gebruiken kan niet met de server verbinden om de licentie te verifiëren?
Selecteer (Instellingen) > [Accountbeheer] > [Licenties herstellen]. Als content die je hebt gedownload vanuit PlayStation™Store of toegevoegde content niet kan worden gestart, kun je het probleem mogelijk hiermee oplossen.

Kan niet binnen de tijdslimiet verbinding maken?

Kan binnen de tijdslimiet geen verbinding maken met de server. De verbinding heeft mogelijk te kampen met veel verkeer of is tijdelijk instabiel. Ga naar Instellingen > Netwerk > Internetverbinding testen en controleer de status van het netwerk. Probeer opnieuw verbinding te maken met het netwerk.
Wat is een proxy server PS4? Een proxyserver PS4 is een Playstation 4-console die is ingesteld om het verkeer via een proxyserver te leiden. Dit kan worden gebruikt om de netwerkprestaties te verbeteren of om netwerkbeperkingen te omzeilen.

En nog een vraag, hoeveel ps4 accounts kun je maken?

Er is geen limiet aan het aantal PS4-accounts dat u kunt aanmaken.

Door Tullus Golanski

Vergelijkbare artikelen

Hoe vind ik mijn SD kaart op mijn telefoon? :: Hoe aanmelden bij Netwerk Samsung?
Handige links