Huis > H > Hoe Verwijder Je Iets Uit Je Agenda Iphone?

Hoe verwijder je iets uit je Agenda iPhone?

Agendaspam verwijderen op een iPhone met eerdere versies van iOS
  1. Open de app Agenda.
  2. Tik onderaan het scherm op 'Agenda's'.
  3. Zoek een agenda die u niet herkent. Tik op de knop 'Meer info' naast die agenda, scrol omlaag en tik op 'Verwijder agenda'.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom lukt het niet om foto's van iPhone naar PC?

Zorg ervoor dat u zich aanmeldt met dezelfde Apple ID die u gebruikt voor iCloud voor Windows. Klik op 'Opties' als u iCloud voor Windows wilt openen. Sta 'Mijn fotostream' toe. Als u het weer wilt openen, sluit het dan voor Windows.

Wat is een goede Agenda app?

#1 Any.do (Android en iOS)

Een van de beste apps om georganiseerd te blijven vanaf je telefoon is Any.do. Al je doelen, taken, herinneringen en je planning hou je op één plek met de app. Je kunt de standaard app van je telefoon importeren in Any.do, zodat je geen belangrijke momenten mist.
Mensen vragen ook: hoe zet ik een afspraak in mijn telefoon?
Een gedeelde agenda toevoegen
  1. Zeg 'Hey Google, open de instellingen voor de Assistent' Of ga naar de Assistent-instellingen. op je Android-telefoon of -tablet.
  2. Tik op Agenda.
  3. Als je afspraken voor een gedeelde agenda wilt horen, vink je het vakje naast de agenda aan.

Hoe agenda toevoegen Samsung?

Er zijn een paar manieren om een agenda toe te voegen op Samsung.
Een manier is om naar Instellingen te gaan en dan Accounts en Synchronisatie. Daar kun je een account toevoegen, die vervolgens je agenda synchroniseert.
Een andere manier is om de Agenda app te openen, druk dan op de Menu toets en selecteer Meer, dan Instellingen. Eenmaal in Instellingen kun je Accounts selecteren en vanaf daar een account toevoegen.
Je kunt er ook voor kiezen om je agenda te importeren of te exporteren. Ga hiervoor naar Instellingen, dan Accounts en Synchronisatie. Tik op de account die u wilt exporteren of importeren, tik vervolgens op de menutoets en selecteer Exporteren/Importeren. Dienovereenkomstig, wat is samsung calendar? Samsung Calendar is een mobiele applicatie waarmee gebruikers hun persoonlijke en professionele agenda's kunnen beheren. De app biedt een verscheidenheid aan functies om gebruikers te helpen georganiseerd en op de top van hun verplichtingen te blijven, met inbegrip van de mogelijkheid om gebeurtenissen te creëren en te beheren, herinneringen in te stellen en een agenda in verschillende formaten te bekijken. Samsung Agenda integreert ook met andere Samsung apps en diensten, zoals Samsung E-mail en Samsung Contacten, om een complete oplossing te bieden voor het beheren van iemands agenda op een mobiel apparaat.

Gerelateerde artikelen

Hoe open ik een bijlage op mijn iPhone?

Als u een e-mail met een bijlage ontvangt, kunt u deze openen nadat u de bijlage naar uw computer hebt gedownload.

Hoe krijg ik mijn agenda terug op mijn Samsung?

De Google Agenda-app downloaden
  1. Download op je Android-telefoon of -tablet de Google Agenda-app vanaf Google Play.
  2. Wanneer je de app opent, worden al je afspraken gesynchroniseerd met je computer.
Dus, hoe moet ik mijn telefoon instellen?
Stap 2: Stel het nieuwe apparaat in
  1. Schakel een nieuw apparaat in dat nog niet is ingesteld. Zet het apparaat in de koppelingsmodus.
  2. Schakel het scherm van je telefoon in.
  3. Je ontvangt een melding op je telefoon met de vraag of je het nieuwe apparaat wilt instellen.
  4. Tik op de melding.
  5. Volg de stappen op het scherm.

Je kunt ook vragen waar is de instellingen app?

Tik op het pictogram Accounts in de linkerbovenhoek van de app (het huispictogram) en tik vervolgens op het tandwielpictogram in de linkerbenedenhoek van de app.
Vervolgens, waar vind ik mijn google-account op telefoon? Om uw Google-account op uw telefoon te vinden, opent u de app Instellingen en tikt u op "Accounts". Hier ziet u een lijst met alle accounts die aan uw telefoon zijn gekoppeld. Tik op het account "Google" om uw accountgegevens te bekijken.

Wat is het verschil tussen een Google-account en een Gmail account?

Een Google-account is een account waarmee u toegang hebt tot veel Google-producten, zoals Gmail, Google Drive, YouTube en meer. Een Gmail-account is een e-mailaccount dat u kunt gebruiken met Gmail, de e-mailservice van Google.

Door Hahnert Lawernce

Vergelijkbare artikelen

Kan Realtime-beveiliging niet uitschakelen? :: Hoe stel ik mijn Agenda in?
Handige links