Huis > H > Hoe Stel Ik Mijn Agenda In?

Hoe stel ik mijn Agenda in?

Een account toevoegen om te synchroniseren
  1. Open de app Instellingen op je telefoon of tablet.
  2. Tik op Accounts. Account toevoegen.
  3. Selecteer Google als accounttype.
  4. Log in met je volledige e-mailadres en wachtwoord.
  5. Volg de instructies op het scherm om het inlogproces af te ronden.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een CBR bestand op mijn iPad?

U kunt de ComicFlow app vinden op file sharing. Klik er op. U kunt door de bestanden op uw computer bladeren. Klik op de knop in de ComicFlow-app op de iPad.

Hoe kom ik in mijn Google Agenda?

Google Agenda downloaden
  1. Ga op je computer naar Google Agenda.
  2. Als je al een Google-account hebt, log je in op het account. Als je nog geen Google-account hebt, klik je op Een account maken.
  3. Zodra je inlogt, word je omgeleid naar Google Agenda.
  4. Als je je instellingen wilt wijzigen, klik je rechtsboven op Instellingen .
Hoe zet ik iets in mijn Agenda op iPhone?
Ga naar Instellingen > Agenda > Accounts en kies je account dat je toe wil voegen. Zet daar dan de schakelaar bij Agenda aan. Je kan per account ook meerdere agenda's hebben. Je kan bijvoorbeeld een thuis- en werkagenda toevoegen, zodat je voor beide een afspraak in kan plannen.

Welke Agenda gebruikt iPhone?

De iPhone gebruikt de Gregoriaanse kalender, de meest gebruikte kalender ter wereld. Hoe werkt agenda op smartphone? De meeste smartphones hebben een ingebouwde kalenderapplicatie waarmee gebruikers hun agenda kunnen bijhouden. De kalender werkt meestal door synchronisatie met de e-mailaccount en/of sociale media-accounts van de gebruiker om gebeurtenissen en afspraken bij te houden. Gebruikers kunnen gebeurtenissen en afspraken ook handmatig in de agenda invoeren.

Gerelateerde artikelen

Hoe zet ik een dvd op mijn harde schijf?

Koop een extern DVD-station als uw computer geen ingebouwd station heeft. VideoSolo is een DVD ripper en importer. Open de dvd-ripper nadat u deze hebt geïnstalleerd. Stap 3. U kunt het formaat kiezen voor het rippen van dvd. Stap 4. Het is tijd om dvd naar uw harde schijf te rippen.

Vervolgens, welke agenda op samsung telefoon?

Google Agenda voor Android kenmerkt zich door het grote gebruiksgemak en fijne interface. Het toevoegen van een afspraak, verjaardag of andere gebeurtenis is zo gepiept en met de verschillende weergaven zie je direct wat er op de planning staat.
Wat dit betreft, waar vind ik de instellingen?
Via 'Snelle instellingen' kun je de instellingen bekijken en wijzigen vanaf elk scherm op je telefoon. Je kunt de instellingen die je vaak wijzigt, toevoegen aan of verplaatsen naar 'Snelle instellingen'.

Waar vind ik mijn account instellingen?

Je Google Instellingen beheren
  1. Tik onder Account op Je Google-account beheren.
  2. Scroll bovenaan naar het gewenste tabblad.
  3. Tik op een tabblad: Home. Persoonlijke informatie. Update algemene informatie in je Google-account. Meer informatie over hoe je je naam en andere gegevens wijzigt. Gegevens en personalisatie.
Trouwens, hoe lang blijven afspraken in google agenda staan? Volgens het Helpcentrum van Google Agenda blijven afspraken "voor altijd" in Google Agenda staan, tenzij u ze handmatig verwijdert.

Dus, hoe verwijder ik iets in mijn agenda iphone?

Om iets te verwijderen uit je agenda op je iPhone, open je eerst de Agenda-app. Zoek vervolgens de gebeurtenis die u wilt verwijderen en tik erop. Tik op de knop Verwijderen onderaan de pagina van de gebeurtenis. Er verschijnt een bevestigingsbericht met de vraag of je zeker weet dat je de gebeurtenis wilt verwijderen. Tik op de knop Gebeurtenis verwijderen om te bevestigen.

Door Elmore

Vergelijkbare artikelen

Hoe verwijder je iets uit je Agenda iPhone? :: Wat is een Skype naam?
Handige links