Huis > H > Hoe Haal Ik Mijn Belgeschiedenis Terug?

Hoe haal ik mijn belgeschiedenis terug?

Uw oproepgeschiedenis weergeven
  1. Open de Telefoon-app .
  2. Tik op Recent .
  3. Naast elke oproep in de lijst worden een of meer van de volgende pictogrammen weergegeven: Gemiste oproepen (rood) Beantwoorde oproepen (blauw) Uitgaande oproepen (groen)

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een CBR bestand op mijn iPad?

U kunt de ComicFlow app vinden op file sharing. Klik er op. U kunt door de bestanden op uw computer bladeren. Klik op de knop in de ComicFlow-app op de iPad.

Je kunt ook vragen hoe lang belgeschiedenis iphone?

Als je iCloud hebt ingesteld op je iPhone, bewaart Apple automatisch maandenlang je belgeschiedenis op zijn servers. Gebruikers van iPhones die Apples iCloud hebben geactiveerd sturen zonder dat ze zich ervan bewust zijn informatie over de mensen met wie ze bellen door naar de servers van Apple.
Kan je belgeschiedenis zien?
Open de Telefoon-app en tik op 'Recent' om een lijst van alle recente telefoongesprekken te bekijken. Tik op 'Wijzig'. Wis uw gehele gespreksgeschiedenis of een specifiek telefoongesprek.

Hoe haal je verwijderde contacten terug iPhone?

Er zijn een paar manieren om verwijderde contacten op je iPhone te herstellen. Eén manier is om iCloud te gebruiken om je contacten te herstellen vanuit een back-up. Een andere manier is om een app van derden te gebruiken, zoals Enigma Recovery of Data Recovery for iPhone. Ten slotte kunt u de ingebouwde herstelfunctie in iOS gebruiken om uw contacten te herstellen vanuit een eerdere back-up. Waar vind ik gespreksgeschiedenis? Aangenomen dat u wilt weten hoe u gespreksgeschiedenis op een iPhone kunt vinden:
1. Open de Telefoon app.
2. Tik op Recents.
3. Tik op de infoknop naast het gewenste nummer of contact.
4. Selecteer Contact delen.
5. Selecteer Bericht of E-mail en voer de contactgegevens in.

Gerelateerde artikelen

Hoe zet ik een dvd op mijn harde schijf?

Koop een extern DVD-station als uw computer geen ingebouwd station heeft. VideoSolo is een DVD ripper en importer. Open de dvd-ripper nadat u deze hebt geïnstalleerd. Stap 3. U kunt het formaat kiezen voor het rippen van dvd. Stap 4. Het is tijd om dvd naar uw harde schijf te rippen.

Waar vind ik mijn geschiedenis terug op mijn iPhone?

Je kunt je volledige historie in Safari bekijken: Ga in Safari naar de Bookmarks-knop. Kies het klok-icoontje rechtsboven. Je ziet nu de laatst bezochte webpagina's.
Waarom zie ik geen gemiste oproepen iPhone?
Ga naar de Instellingen van je iPhone. Tik nu op Berichtgeving. Zoek naar Telefoon en tik hierop. Op het nieuwe scherm zorg ervoor dat Sta berichtgeving toe wel aan is.

Je kunt ook vragen kun je een facetime gesprek terug kijken?

Als je regelmatig videogesprekken voert via FaceTime, kan het wel eens leuk/handig zijn om gesprekken op te nemen om later terug te kijken. De app Call Recorder doet precies wat de naam al zegt: gesprekken opnemen.
Dienovereenkomstig, wat is een geannuleerd gesprek? Een geannuleerd gesprek is een gesprek dat door de bellende partij wordt beëindigd voordat het door de opgeroepen partij wordt beantwoord.

Trouwens, kan je gewiste oproepen terughalen?

Er is geen definitief antwoord op deze vraag omdat het van een aantal factoren afhangt, zoals het type telefoon dat je hebt en hoe het gesprek is verwijderd. Als je een smartphone hebt, zijn er een aantal apps die beweren gesprekken ongedaan te kunnen maken, maar het is onduidelijk hoe effectief ze zijn. Als het gesprek werd verwijderd uit het netwerk van uw provider, is het onwaarschijnlijk dat u het kunt herstellen.

Door Riha Jimmison

Vergelijkbare artikelen

Waarom zie ik geen gemiste oproepen? :: Kan je een verwijderd nummer terughalen?
Handige links