Huis > K > Kun Je Zien Welke Apps Verwijderd Zijn Iphone?

Kun je zien welke apps verwijderd zijn iPhone?

Zo vind je hem terug! Tik rechtsboven op het cirkeltje van je account. Tik op 'Aankopen' voor een overzicht van je App Store-aankopen. Tik op 'Niet op deze iPhone' en je krijgt alle apps te zien die je ooit gedownload hebt, maar die niet op deze iPhone geïnstalleerd staan.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Welke app opent ePub?

Welke ebook reader kan ik gebruiken? Het programma kan worden gebruikt om ebooks in verschillende bestandsformaten te beheren. De Adobe Digital Editions zijn voor Macintosh computers. Adobe's Digital Editions is de meest gebruikte software voor het openen en weergeven van eBooks op PC's en laptops. De reader heet de FBReader.

Hoe zet je een app op je beginscherm iPhone?

Ga naar de pagina in het beginscherm met de map die de app bevat, en tik op de map om deze te openen. Houd je vinger op de app tot de apps beginnen te trillen. Sleep de app van de map naar het beginscherm.
Hoe krijg ik een pictogram op mijn scherm?
Selecteer Start, open Instellingen en selecteer thema's onder Persoonlijke voorkeur . Scrol onder Thema's omlaag en selecteer de optie Instellingen voor bureaubladpictogrammen. Kies de pictogrammen die u op uw bureaublad wilt laten weergeven en klik vervolgens op Toepassen en OK.

Hoe krijg ik mijn pictogrammen weer terug?

Aangenomen dat u bureaubladpictogrammen bedoelt, moet u met de rechtermuisknop op uw bureaubladachtergrond kunnen klikken en "Bureaubladpictogrammen weergeven" selecteren in het vervolgkeuzemenu. Als die optie grijs is, kan het zijn omdat u "Automatisch rangschikken" hebt ingeschakeld. Om dat te verhelpen, klikt u opnieuw met de rechtermuisknop op uw bureaubladachtergrond en selecteert u "Weergeven" in het vervolgkeuzemenu. Deselecteer "Automatisch rangschikken" en uw pictogrammen zouden opnieuw moeten verschijnen. Dus, waar vind ik gedownloade apps iphone? Het antwoord op deze vraag hangt af van welke versie van iOS u gebruikt.
Als u iOS 8 of eerder gebruikt, kunt u uw gedownloade apps vinden door de App Store-app te openen en op het tabblad Updates te tikken. Tik vervolgens op het tabblad Aangekocht en selecteer de optie "Niet op deze iPhone". Dit toont u een lijst met alle apps die u in het verleden hebt gedownload, maar die momenteel niet op uw iPhone zijn geïnstalleerd.
Als u iOS 9 of hoger gebruikt, kunt u uw gedownloade apps vinden door de App Store-app te openen en op het tabblad Aangekocht te tikken. Selecteer vervolgens de optie "Mijn aankopen". Dit toont u een lijst van alle apps die u hebt gedownload, zowel op uw huidige iPhone als op andere iOS-apparaten die u bezit.

Gerelateerde artikelen

Waarom lukt het niet om foto's van iPhone naar PC?

Zorg ervoor dat u zich aanmeldt met dezelfde Apple ID die u gebruikt voor iCloud voor Windows. Klik op 'Opties' als u iCloud voor Windows wilt openen. Sta 'Mijn fotostream' toe. Als u het weer wilt openen, sluit het dan voor Windows.

Hoe kan ik zien welke apps geld kosten?

Open de Google Play Store-app op je Android-telefoon of -tablet. Tik op Menu Account. Tik op Aankoopgeschiedenis om je bestellingen te bekijken.
Wat betekent het als je apparaat niet compatibel is?
Wanneer u de website van Google Play gebruikt, wordt een apparaat grijs weergegeven als het niet werkt met de app die u probeert te installeren. Dit komt meestal omdat de app niet beschikbaar is op uw locatie of niet is ontworpen voor het schermformaat of de Android-versie van uw apparaat.

Mensen vragen ook: hoe krijg je een app op je bureaublad?

Als de app al is geopend op het bureaublad, houdt u het taakbalkpictogram van de app ingedrukt (of klikt u erop met de rechtermuisknop) en selecteert u Vervolgens Vastmaken aan taakbalk.
Hoe zet je een app op je beginscherm van laptop? Er is geen eenduidig antwoord op deze vraag, omdat het proces voor het toevoegen van een app aan uw startscherm varieert, afhankelijk van het besturingssysteem van uw laptop. In het algemeen kunt u echter een app aan uw startscherm toevoegen door de app te openen en de optie "toevoegen aan startscherm" in het menu te selecteren.

Bovendien, waarom verdwijnen apps op iphone?

Er zijn een paar redenen waarom apps op uw iPhone kunnen verdwijnen. Eén reden kan zijn dat je de app per ongeluk hebt verwijderd. Een andere reden kan zijn dat de app niet langer compatibel is met uw iOS-versie en moet worden bijgewerkt. Tot slot kunnen apps soms verdwijnen als er problemen zijn met de opslag van uw iPhone. Als u bijvoorbeeld weinig opslagruimte hebt, kunnen apps worden verwijderd om ruimte vrij te maken.

Door Thomasa Aurelia

Vergelijkbare artikelen

Hoe zie je je verwijderde geschiedenis? :: Kun je een verwijderde app terughalen?
Handige links