Huis > W > Waar Staat Whatsapp Backup In Icloud?

Waar staat WhatsApp backup in iCloud?

Je chatgeschiedenis herstellen
  1. Controleer eerst of er een iCloud-reservekopie bestaat in WhatsApp > Instellingen > Chats > Reservekopie chats.
  2. Als je kunt zien wanneer de laatste reservekopie is gemaakt, verwijder en installeer opnieuw je WhatsApp.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waar staat BMP voor?

Er is een bestandsformaat voor afbeeldingen. Het wordt gebruikt door het grafische subsysteem van Microsoft Windows.

Waar staat de WhatsApp backup in iCloud?

Je kunt een back-up van je gegevens terugzetten op de oorspronkelijke telefoon of op bepaalde andere Android-telefoons. Open de app Instellingen op je telefoon. Tik op Back-upaccount. Tik op het account dat je wilt gebruiken voor back-ups.
Hoe verwijder je oude reservekopie iPhone?
Ga op je iPhone, iPad of iPod touch naar Instellingen > [je naam] > iCloud > Beheer opslag > Reservekopieƫn. Je ziet op welke apparaten iCloud-reservekopie is ingeschakeld. Om een reservekopie te verwijderen, tik je op de naam van het apparaat en vervolgens op 'Reservekopie verwijderen'.

Vervolgens, hoe koop je meer opslagruimte iphone?

Er zijn twee manieren om meer opslagruimte voor uw iPhone te kopen: via het iCloud-opslagplan of via de iTunes Store.
Als u meer opslagruimte wilt kopen via het iCloud-opslagplan, moet u naar de Instellingen-app op uw iPhone gaan. Tik vervolgens op je Apple ID > iCloud > Opslag beheren. Hier ziet u de verschillende opslagplannen die beschikbaar zijn voor aankoop. Kies het gewenste opslagplan en volg de aanwijzingen om de aankoop te voltooien.
Als u meer opslagruimte wilt kopen via de iTunes Store, moet u uw iPhone op uw computer aansluiten en iTunes starten. Klik vervolgens op het apparaatpictogram in de linkerbovenhoek van het iTunes-venster. In het tabblad Overzicht klikt u op de knop Opslagruimte beheren. Hier ziet u de verschillende opslagplannen die beschikbaar zijn voor aankoop. Kies het gewenste opslagplan en volg de aanwijzingen om de aankoop te voltooien. Wat kost 50 GB iCloud? 50 GB iCloud kost 0,99 dollar per maand.

Gerelateerde artikelen

Waar gratis ebooks downloaden illegaal?

Ebooks worden gedownload van The Pirate Bay.

Wat kost iCloud per maand?

50GB aan iCloud-opslag: 0,99 euro per maand. 200GB aan iCloud-opslag: 2,99 euro per maand. 2TB aan iCloud-opslag: 9,99 euro per maand.
Kan iCloud fotos niet verwijderen?
Om een foto of foto's van iCloud te verwijderen, log je in op iCloud.com en ga je naar Foto's. Selecteer vervolgens alle foto's en druk op het prullenbakpictogram. Dit is hetzelfde als Foto's gebruiken op een iPhone of Mac; je moet naar je map Onlangs verwijderd gaan om alles definitief te verwijderen.

Hoe verwijder ik iets uit de iCloud?

Bestanden verwijderen die uit iCloud Drive of iWork-apps zijn verwijderd
  1. Klik in iCloud Drive op iCloud.com op 'Recent verwijderd' in de rechterbenedenhoek van het venster.
  2. Klik op 'Verwijder alles' of selecteer elk bestand dat je wilt verwijderen en klik vervolgens op 'Verwijder'.
Mensen vragen ook: hoe krijg ik mijn fotos terug op mijn nieuwe telefoon? Als u een Google-account hebt, kunt u inloggen en uw foto's synchroniseren met uw nieuwe telefoon. Als u een back-up van uw foto's hebt gemaakt bij een andere dienst, moet u ze van die dienst downloaden naar uw nieuwe telefoon.

Trouwens, hoe krijg ik verwijderde foto's terug op mijn samsung?

Er zijn een paar manieren om foto's op een Samsung-apparaat ongedaan te maken. Een manier is om de Samsung Mijn bestanden-app te gebruiken, die u kunt vinden in de app-lade. Eenmaal geopend, selecteert u de optie "Prullenbak" in de linker zijbalk. Hier kun je alle verwijderde bestanden bekijken en desgewenst herstellen.
Een andere manier om verwijderde foto's terug te halen is het gebruik van een gegevensherstel-app van derden, zoals DiskDigger of Recuva. Deze apps kunnen uw apparaat scannen op verwijderde bestanden en u in staat stellen ze op uw computer te herstellen.
Als u een Samsung-account hebt, kunt u mogelijk verwijderde foto's uit de cloud herstellen. Log hiervoor in op uw account en ga naar het tabblad "Cloud". Hier zou u een optie "Gegevens herstellen" moeten zien. Selecteer deze optie en volg de aanwijzingen om uw verwijderde foto's te herstellen.

Door Ariew Manbhari

Vergelijkbare artikelen

Wat draait op de achtergrond? :: Hoe zet ik iCloud terug op mijn iPhone?
Handige links