Huis > H > Hoe Zet Ik Icloud Terug Op Mijn Iphone?

Hoe zet ik iCloud terug op mijn iPhone?

Een iCloud-reservekopie op uw apparaat terugzetten
  1. Schakel het apparaat in.
  2. Volg de configuratiestappen op het scherm tot u bij het scherm 'Apps en gegevens' komt.
  3. Log in bij iCloud met uw Apple ID.
  4. Kies een reservekopie.
  5. Wanneer u hierom wordt gevraagd, logt u in met uw Apple ID om uw apps en aankopen te herstellen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een CBR bestand op mijn iPad?

U kunt de ComicFlow app vinden op file sharing. Klik er op. U kunt door de bestanden op uw computer bladeren. Klik op de knop in de ComicFlow-app op de iPad.

Men kan zich ook afvragen: hoe zet ik foto's uit icloud op mijn pc?

Klik in iCloud voor Windows 10 of hoger op het systeemvak in de taakbalk en vervolgens op 'Foto's downloaden' in de melding van iCloud-foto's. Kies de foto's en video's die u op jaar wilt downloaden. Klik in iCloud voor Windows 7 op 'Foto's en video's downloaden' in de knoppenbalk van Windows Verkenner.
Dienovereenkomstig, hoe krijg ik mijn fotos terug op mijn nieuwe telefoon?
In Drive ga je naar instellingen en dan naar back-up. Daar kan je je agenda-afspraken, contacten, foto's en video's opslaan in de cloud. Vervolgens log je op je nieuwe toestel in met hetzelfde Google-account en je kan alles terugzetten.

Hoe krijg ik verwijderde foto's terug op mijn Samsung?

Er zijn een paar manieren om verwijderde foto's op uw Samsung terug te krijgen. Een manier is om te proberen ze te herstellen vanaf een back-up. Als u een back-up van uw apparaat hebt, kunt u proberen de foto's vanaf daar te herstellen. Een andere manier is om een programma voor gegevensherstel te gebruiken. Er zijn veel verschillende programma's voor gegevensherstel, dus u moet er een vinden die compatibel is met uw apparaat. Zodra u een compatibel programma voor gegevensherstel hebt gevonden, kunt u het gebruiken om uw apparaat te scannen op de verwijderde foto's. Dit in overweging nemend, waar staan mijn oude foto's? Er zijn een paar verschillende mogelijkheden waar uw oude foto's kunnen zijn. Als u het hebt over foto's die u met uw oude telefoon hebt gemaakt, kunnen ze zijn opgeslagen op de telefoon zelf, op een SD-kaart of in de cloud. Als u het hebt over foto's die u hebt geüpload naar een sociale mediasite zoals Facebook, kunnen ze worden opgeslagen op de site zelf of op uw computer als u ze hebt gedownload. Als u het hebt over foto's die u met een digitale camera hebt gemaakt, kunnen ze worden opgeslagen op de camera, op een geheugenkaart of op uw computer.

Gerelateerde artikelen

Hoe zet ik een dvd op mijn harde schijf?

Koop een extern DVD-station als uw computer geen ingebouwd station heeft. VideoSolo is een DVD ripper en importer. Open de dvd-ripper nadat u deze hebt geïnstalleerd. Stap 3. U kunt het formaat kiezen voor het rippen van dvd. Stap 4. Het is tijd om dvd naar uw harde schijf te rippen.

Hoeveel is 50 GB iCloud?

iCloud-opslag kopen kosten

Je kunt kiezen uit abonnementen van 50 GB, 200 GB of 2 TB. Dit zijn de maandelijkse iCloud kosten: 50 GB: € 0,99. 200 GB: € 2,99.
Hoeveel opslag nodig voor foto's?
Wanneer je vooral tekstbestanden gaat bewaren en foto's, dan volstaat 1 TB aan opslagruimte. Wil je echter veel films, games en andere grote bestanden bewaren op je pc, dan is het verstandig om minimaal 2 TB aan opslagruimte te reserveren in je computer.

Wat kost iCloud per maand?

50GB: € 0,99 per maand. 200GB: € 2,99 per maand. 2TB: € 9,99 per maand.
Hoe verwijder ik bestanden op mijn iPhone? Er zijn een paar manieren om bestanden van je iPhone te verwijderen. Eén manier is om het bestand te openen in de app waar het bij hoort en dan de verwijderoptie te vinden in die app. Als u bijvoorbeeld een foto wilt verwijderen, opent u de app Foto's en zoekt u de foto die u wilt verwijderen. Zodra u de foto hebt gevonden, tikt u op het prullenbakpictogram om deze te verwijderen.
Een andere manier om bestanden van je iPhone te verwijderen is via de Instellingen-app. Open hiervoor de Instellingen-app en tik vervolgens op de optie Algemeen. Tik vervolgens op de optie Gebruik en selecteer vervolgens de optie Opslag & iCloud-gebruik. Op het volgende scherm tikt u op de optie Opslag beheren. Dit toont u een lijst van alle apps op uw iPhone en hoeveel opslagruimte elke app gebruikt. Om een bestand uit een van deze apps te verwijderen, tikt u op de app en vervolgens op de knop Verwijderen.

Hoe zet je iCloud synchronisatie uit?

Er zijn twee manieren om iCloud-synchronisatie uit te schakelen. De eerste is om naar de iCloud-instellingen op uw apparaat te gaan en de schakelaar uit te zetten voor de specifieke app die u niet meer wilt synchroniseren. De tweede is om naar de app zelf te gaan en vanaf daar de iCloud-synchronisatie uit te schakelen.

Door Gagnon

Vergelijkbare artikelen

Waar staat WhatsApp backup in iCloud? :: Hoe kan ik mijn foto's bekijken in de iCloud?
Handige links