Huis > H > Hoe Installeer Ik Java?

Hoe installeer ik Java?

Downloaden en installeren
  1. Ga naar de pagina Manual download (Handmatig downloaden).
  2. Klik op Windows Online.
  3. Het dialoogvenster Bestand downloaden wordt weergegeven. U wordt gevraagd het gedownloade bestand uit te voeren of op te slaan. Klik op Run (Uitvoeren) om het installatieprogramma uit te voeren.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Kan Java op een Chromebook?

NPAPI wordt niet langer ondersteund door Chrome. De plug-in architectuur NPAPI is bepalend voor de Java plug-in voor webbrowsers. De grote webbrowsers ondersteunen dit al meer dan een decennium.

Hoe weet ik of ik 64 of 32 bit heb?

Klik op Start, typ systeem in het zoekvak en klik in de lijst Programma's op Systeeminformatie. Wanneer Systeemoverzicht is geselecteerd in het navigatiedeelvenster, wordt het besturingssysteem als volgt weergegeven: Voor een 64-bits besturingssysteem: Op x64 gebaseerde pc wordt weergegeven als Systeemtype onder Item.
Dienovereenkomstig, welke java moet ik downloaden?
Gebruikers moeten 64-bits Java-software downloaden als ze een 64-bits browser gebruiken. Vanaf een 64-bits browser downloadt u 64-bits Java van de pagina voor handmatig downloaden.

Dienovereenkomstig, waar vind ik java op mijn computer?

Als u een Windows-computer gebruikt, vindt u java in het Configuratiescherm onder Programma's. Als je een Mac gebruikt, vind je java in de map Toepassingen. En nog een vraag, heb je java nodig op je computer? Ja, u moet Java op uw computer geïnstalleerd hebben om Java-toepassingen uit te voeren. Java is een platformonafhankelijke taal, wat betekent dat Java-toepassingen kunnen draaien op elk besturingssysteem dat het Java-platform ondersteunt.

Gerelateerde artikelen

Hoe installeer ik Adobe Digital Editions?

Voor Windows en Mac, kunt u de meest recente versie van Adobe Digital Editions downloaden.

Dit in overweging nemend, welke browser ondersteunt java?

Hoe kan ik Java in de browser uitvoeren of activeren? Dit artikel is van toepassing op: Platform(s): Windows 10, Windows 7, Windows 8, Windows Vista, Windows XP, Mac OS X. Browser(s) Firefox, Internet Explorer, Safari.
Hoeveel is 64-bit?
De 32-bit of 64-bit versie van Windows is namelijk van toepassing op het geheugen. Wanneer je computer meer dan 4GB aan geheugen heeft, kan je dit als leidraad gebruiken om te bepalen welk systeem er op je computer loopt. Meer dan 4GB geheugen betekent namelijk een 64-bits versie van Windows.

Kan een 32-bit programma op een 64-bit?

En tot slot nog een vraag die niets te maken heeft met WOW64, maar met 32-bit en Windows altijd weer opduikt: nee, je kunt een 32-bit installatie van Windows niet veranderen in een 64-bit installatie. Dit is alleen mogelijk door Windows opnieuw te installeren, maar dat kan dan wel met de reeds aanwezige licentie.
Welke Office versie installeren 32 of 64-bit? Het antwoord op deze vraag hangt af van welk besturingssysteem u gebruikt. Gebruikt u een 32-bits besturingssysteem, dan moet u de 32-bits versie van Office installeren. Gebruikt u een 64-bits besturingssysteem, dan kunt u zowel de 32-bits als de 64-bits versie van Office installeren.

Hoe installeer je Java op Windows 10?

Ervan uitgaande dat u de Java JDK (Java Development Kit) al hebt gedownload, kunt u deze stappen volgen om Java op Windows 10 te installeren:
1. Open de JDK-map en dubbelklik op het uitvoerbare bestand om het installatieproces te beginnen.
2. De Java-installatiewizard verschijnt. Klik op "Volgende" om door te gaan.
3. Bekijk de voorwaarden van de licentieovereenkomst en klik op "I Agree" als u hiermee akkoord gaat.
4. Kies de installatiemap voor Java en klik op "Volgende".
5. Selecteer de extra taken die u wilt uitvoeren en klik op "Volgende".
6. Klik op "Installeren" om het installatieproces te beginnen.
7. Klik op "Voltooien" om de installatie te voltooien.

Door Luise Cobbins

Vergelijkbare artikelen

Kan Java niet downloaden? :: Is Fortnite moeilijk?
Handige links