Huis > K > Kan Java Niet Downloaden?

Kan Java niet downloaden?

Firewall of antivirusclients tijdelijk uitschakelen. Actieve firewall- of antivirussoftware kan verhinderen dat Java op de juiste wijze wordt geïnstalleerd. Vergeet niet de firewall- of antivirussoftware opnieuw in te schakelen als de installatie van Java is voltooid.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Kan DMG bestand niet openen Mac?

Er is geen manier om DMG bestanden te openen in Windows omdat ze geformatteerd zijn voor Macs. Je hebt hier een ander programma voor nodig. Als u een programma wilt installeren vanuit een DMG-bestand, zult u het Windows-installatiebestand moeten downloaden.

Kan Java op een iPad?

Sommige PDA's (Blackberry, Palm), tablets (iPad, Android), smartphones (iPhone, Android), gameconsoles (Nintendo Wii), MP3/MP4-spelers (iPod) en andere persoonlijke mobiele apparaten bieden geen ondersteuning voor de Java-invoegtoepassing.
Hoe weet ik welke versie van Java Ik heb?
Wanneer u de applicatie start, wordt de website door het Java Web Start-softwareonderdeel gecontroleerd om te zien of er een bijgewerkte versie beschikbaar is.

Hoe kan ik Java activeren in mijn browser?

Ervan uitgaande dat u Java heeft geïnstalleerd, zijn er een paar manieren om het te activeren in uw browser.
Eén manier is om naar de instellingen van de browser te gaan en te zoeken naar een sectie over het inschakelen van Java. In Internet Explorer staat dit onder het tabblad Beveiliging. In Safari staat het onder het tabblad Voorkeuren. In Google Chrome typt u "about:plugins" in de adresbalk om naar de instellingenpagina voor plug-ins te gaan.
Een andere manier om Java te activeren is om naar de website te gaan waarop u Java wilt draaien en te zoeken naar een knop of link om Java in te schakelen. Mensen vragen ook: is java gratis? Ja, Java is gratis. U kunt de Java Development Kit (JDK) gratis downloaden. De JDK bevat de Java Runtime Environment (JRE), die u nodig hebt om Java-toepassingen uit te voeren.

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik niet opslaan als PDF?

Er is een lijst van recent geblokkeerde apps. Acrobat kan worden toegevoegd aan de lijst van toegestane apps. Acrobat DC is toegevoegd aan de lijst. PDF-bestanden kunnen worden opgeslagen in Acrobat DC.

Wat kan je allemaal doen met Java?

Programmeurs gebruiken Java anno 2019 met name voor het ontwikkelen van webapplicaties. Daarnaast gebruiken zij de programmeertaal voor mobiele apps en videogames. Binnen websites zijn zogenaamde Java-applets populair. Dit zijn kleine programma's die geschreven zijn binnen Java.
Dienovereenkomstig, heb ik java nodig op mijn mac?
Vereisten van besturingssysteem: voor Java 7 en hoger hebt u een Mac met Intel processor en Mac OS X versie 10.7.3 (Lion) of hoger nodig. Op een Mac wordt Java geïnstalleerd voor het hele systeem en voor alle gebruikers.

Dienovereenkomstig, wat is java update available?

Java-update is een functie die ervoor zorgt dat uw Windows computer steeds wordt bijgewerkt met de nieuwste Java-releases. Wanneer de automatische update is geactiveerd, wordt door uw systeem periodiek gecontroleerd of er nieuwe Java-versies zijn.
En nog een vraag, hoe java activeren in firefox? De laatste versies van Firefox (versie 52 en hoger) hebben de ondersteuning voor de Java-plugin verwijderd. U kunt echter nog steeds Java-applets uitvoeren in Firefox met behulp van een extensie. Het IcedTea-Web project biedt een Firefox plugin voor het uitvoeren van Java applets. Volg deze stappen om de IcedTea-Web plugin te installeren:
1. Ga naar de IcedTea-Web website (zie link in Resources).
2. Klik op de "Download" link.
3. Selecteer de optie "IcedTea-Web Plugin voor Firefox".
4. Klik op de knop "Downloaden".
5. Installeer de IcedTea-Web plugin volgens de instructies op de website.
6. Start Firefox opnieuw op.
7. Ga naar de Java-testpagina (zie link in Resources) om te controleren of de plugin is geïnstalleerd en werkt.

Waarom doet mijn Java het niet?

Er zijn vele mogelijke redenen waarom Java niet werkt op een bepaald computersysteem. Enkele van de meest voorkomende redenen zijn:
-Java is niet geïnstalleerd op het systeem
-De verkeerde versie van Java is geïnstalleerd op het systeem
-Java is niet correct geconfigureerd op het systeem
-Er is een probleem met de manier waarop de Java code is geschreven
-Er is een probleem met de manier waarop de Java code is gecompileerd
-Er is een probleem met de manier waarop de Java code wordt uitgevoerd

Door Tammy Brownsworth

Vergelijkbare artikelen

Hoe zet ik Photoshop in het Nederlands? :: Hoe installeer ik Java?
Handige links