Huis > H > Hoe Verwijder Je Twitter-Account Op Iphone?

Hoe verwijder je Twitter-account op Iphone?

Je account verwijderen vanuit de instellingen van je apparaat
  1. Ga naar Instellingen op je apparaat.
  2. Tik op Twitter.
  3. Als je meer dan één account hebt, tik je op het account dat je wil verwijderen.
  4. Selecteer Verwijder account.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom lukt het niet om foto's van iPhone naar PC?

Zorg ervoor dat u zich aanmeldt met dezelfde Apple ID die u gebruikt voor iCloud voor Windows. Klik op 'Opties' als u iCloud voor Windows wilt openen. Sta 'Mijn fotostream' toe. Als u het weer wilt openen, sluit het dan voor Windows.

Kun je zien of iemand op je Twitter is geweest?

Het is een natuurlijk instinct om je af te vragen wie je Twitter-profiel en je tweets bekijkt, maar hoewel veel services beweren deze functie te bieden, is het echt niet mogelijk.
Dit in overweging nemend, waar staat twitter voor?
Twitter is een service waarmee vrienden, families en collega's met elkaar kunnen communiceren en contact kunnen houden via snelle, korte berichtjes. Mensen plaatsen Tweets die foto's, video's, links en tekst kunnen bevatten.

En nog een vraag, wie heeft twitter overgenomen?

Het sociale mediaplatform Twitter werd in 2006 opgericht door Jack Dorsey, Noah Glass, Biz Stone en Evan Williams. Dorsey is de huidige CEO van Twitter. Waar wordt Twitter voor gebruikt? Twitter is een sociaal netwerkplatform waarmee gebruikers korte berichten, "tweets" genaamd, kunnen versturen en lezen. Tweets kunnen tekst, foto's, video's en links naar andere websites bevatten. Twitter wordt door mensen over de hele wereld gebruikt om nieuws en informatie te delen, contact te leggen met vrienden en familie, en hun mening te geven over actuele gebeurtenissen.

Gerelateerde artikelen

Hoe open ik een bijlage op mijn iPhone?

Als u een e-mail met een bijlage ontvangt, kunt u deze openen nadat u de bijlage naar uw computer hebt gedownload.

Dit in overweging nemend, wat gebeurt er als je iemand negeert op twitter?

Accounts negeren op Twitter. Met de negeerfunctie kan je Tweets van een account uit je tijdlijn verwijderen zonder dat account te ontvolgen of blokkeren. Genegeerde accounts zien niet dat jij ze negeert. Je kan er ook op elk moment voor kiezen om ze niet meer te negeren.
Wat dit betreft, wat gebeurt er als je iemand blokkeert op twitter?
Accounts die je hebt geblokkeerd, kunnen jou niet volgen en jij kan geen accounts volgen die je hebt geblokkeerd. Als je een account blokkeert dat jij momenteel volgt, ontvolg je daarmee dat account (en ontvolgen zij jou). Als je besluit dat account te deblokkeren, moet je het opnieuw volgen.

Is je email zichtbaar op Twitter?

Wordt mijn e-mailadres of telefoonnummer in het openbaar weergegeven op Twitter? Nee, je e-mailadres en telefoonnummer worden niet in het openbaar weergegeven op Twitter, zelfs niet als je de instelling waarmee anderen jou kunnen vinden op basis van je e-mailadres of telefoonnummer, ingeschakeld hebt gelaten.
Wat dit betreft, waarom telefoonnummer invoeren? Er zijn een paar redenen waarom iemand zijn telefoonnummer zou willen invoeren in een website of app. Eén reden zou kunnen zijn om zich aan te melden voor een dienst die tweefactorauthenticatie vereist, waarbij de gebruiker zijn telefoonnummer moet invoeren om een code te ontvangen om in te loggen. Een andere reden kan zijn om updates of meldingen via sms te ontvangen, of om klantenondersteuning te krijgen.

Waarom is mijn Twitter account opgeschort?

Er zijn verschillende redenen waarom een Twitter-account kan worden geschorst. De meest voorkomende reden is dat het account de servicevoorwaarden van Twitter heeft geschonden, die verschillende activiteiten verbieden, waaronder spammen, lastigvallen en haatzaaien. Andere redenen voor schorsing zijn gecompromitteerde accounts en misbruik.

Door Platas

Vergelijkbare artikelen

Hoe kan ik mijn telefoon leegmaken voor verkoop? :: Wat is je Twitter adres?
Handige links