Huis > H > Hoe Zet Ik Een Luisterboek Op Mijn Telefoon?

Hoe zet ik een luisterboek op mijn telefoon?

Om een luisterboek op de iPad, iPhone of Android af te spelen heb je een app nodig die met ZIP-bestanden kan omgaan. De meeste iOS gebruikers geven de voorkeur aan Zip File Viewer (gratis). Op Android kun je ZIP-bestanden vaak gewoon direct gebruiken zonder een speciale app.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een CBR bestand op mijn iPad?

U kunt de ComicFlow app vinden op file sharing. Klik er op. U kunt door de bestanden op uw computer bladeren. Klik op de knop in de ComicFlow-app op de iPad.

En nog een vraag, wat is de beste luisterboeken app?

Wat is de beste luisterboeken app van 2022?
  • Storytel. 9.3. Eindbeoordeling. 9.5. 9.1. 9.3. Bekijk Beste prijs.
  • Nextory. 9.2. Eindbeoordeling. 9.3. 9.6. 8.8. Bekijk Beste prijs.
  • BookBeat. 8.6. Eindbeoordeling. 8.8. 8.3. 8.7. Bekijk Beste prijs.
  • Rakuten Kobo. 8.6. Eindbeoordeling. 9.0. 8.7. 8.1.
  • Audible. 8.2. Eindbeoordeling. 8.5. 8.0. 8.2.
Bovendien, hoe werkt een digitaal luisterboek?
Een luisterboek (audioboek of gesproken boek) is een geluidsopname van een verhaal of boek. De auteur of een stemacteur leest een boek voor. Je kan zo'n boek vaak luisteren via een app, of bestellen bij een winkel.

Mensen vragen ook: hoeveel mb kost een luisterboek?

Het gemiddelde luisterboek is ongeveer 10 uur lang, dat is ongeveer 600 megabyte. De kosten van een luisterboek kunnen variëren, afhankelijk van de lengte en de verkoper. Audible.com rekent bijvoorbeeld $14,95 voor een audioboek van 10 uur. Je kunt ook vragen is een luisterboek fijn? Ja, je kunt vragen of een luisterboek goed is.

Gerelateerde artikelen

Hoe zet ik een dvd op mijn harde schijf?

Koop een extern DVD-station als uw computer geen ingebouwd station heeft. VideoSolo is een DVD ripper en importer. Open de dvd-ripper nadat u deze hebt geïnstalleerd. Stap 3. U kunt het formaat kiezen voor het rippen van dvd. Stap 4. Het is tijd om dvd naar uw harde schijf te rippen.

Hoeveel luisterboeken mag ik lenen?

Hoeveel luisterboeken mag ik lenen? Met een Compleet abonnement kun je het hele jaar luisterboeken lenen, zolang je er niet meer dan 10 tegelijk op je boekenplank hebt.
Kan Kobo voorlezen?
Met Kobo Plus kun je alleen boeken lezen op Kobo-e-readers. Niet op die van andere merken. Ook kun je Kobo Plus via de Kobo-app op een tablet of smartphone gebruiken. Je kunt maximaal 15 boeken tegelijkertijd lezen op maximaal 5 verschillende apparaten.

Hoe kan ik een boek laten voorlezen?

De functie Voorlezen automatisch aanzetten
  1. Open de Play Boeken-app .
  2. Tik rechtsboven op je profielfoto.
  3. Tik op Instellingen van Play Boeken. Automatisch voorlezen.
  4. Als je een boek opent, wordt de functie Voorlezen aangezet.
Kan je een luisterboek ook lezen? Ja, je kunt een luisterboek ook lezen. Er zijn een paar manieren om dit te doen. Eén manier is om een tekst-naar-spraak programma te gebruiken dat het boek hardop voorleest. Een andere manier is om het boek te downloaden naar uw computer en dan een mediaspeler te gebruiken om het af te spelen.

Men kan zich ook afvragen: welke app voor audioboeken?

Er zijn veel luisterboek apps beschikbaar, en de beste voor jou hangt af van je persoonlijke voorkeuren. Enkele populaire luisterboek apps zijn Audible, Librivox en OverDrive.

Door Genie Kuczma

Vergelijkbare artikelen

Hoe sluit je een bluetooth speaker aan? :: Hoe werkt audioboek?
Handige links