Huis > H > Hoe Tablet Schoonmaken?

Hoe tablet schoonmaken?

De eerste microvezeldoek veeg je voorzichtig over het tabletscherm. Gebruik hierbij geen kracht, maar maak tijdens het schoonmaken wel soepele, draaiende bewegingen met je pols. Op die manier ontdoe je het display van vettigheid (afkomstig van je vingers).

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe zip-bestand openen op tablet?

Er verschijnt een nieuw venster als u met de rechtermuisknop op het zip-bestand klikt. Klik om het uit te pakken.

En nog een vraag, hoe ipad wissen zonder apple id?

Start iTunes en verbind uw iPad met een computer. Druk tegelijkertijd op de knoppen "Sleep / Wake" en "Home" totdat de optie 'Verbinden met iTunes' op het scherm verschijnt. Druk op OK wanneer het bericht "iTunes heeft iPad in herstelmodus gedetecteerd" op het scherm verschijnt. Druk vervolgens op "Herstellen".
Je kunt ook vragen wat moet ik doen met mijn oude ipad?
Inruilen bij Apple

In Nederland heet dit 'Apple Trade-in'. Vul een paar gegevens in en u ziet de geschatte inruilwaarde van uw apparaat. Ook de oudere iPads worden teruggenomen en zelfs als het apparaat niet meer (goed) functioneert. Het wordt dan gratis ingenomen om te worden gerecycled.

Hoe zet ik alles over van oude naar nieuwe iPad?

Er zijn een paar verschillende manieren om alles van je oude iPad over te zetten naar je nieuwe iPad. Eén manier is om de iCloud-back-upfunctie te gebruiken. Om dit te doen, sluit u eerst uw oude iPad aan op een stroombron en een Wi-Fi-netwerk. Ga vervolgens naar Instellingen > iCloud > Back-up. Zodra de back-up is voltooid, koppelt u uw oude iPad los en sluit u uw nieuwe iPad aan op een voedingsbron en hetzelfde Wi-Fi-netwerk. Ga naar Instellingen > iCloud > Herstel en selecteer de zojuist gemaakte back-up.
Een andere manier om alles van je oude iPad naar je nieuwe iPad over te zetten is door de iTunes-back-upfunctie te gebruiken. Sluit hiervoor eerst je oude iPad aan op je computer en start iTunes. Selecteer uw iPad in de sectie Apparaten en klik op het tabblad Overzicht. Klik in de sectie Back-up op de knop Nu een back-up maken. Zodra de back-up is voltooid, koppelt u uw oude iPad los en sluit u uw nieuwe iPad aan op uw computer. Selecteer uw iPad in de sectie Apparaten en klik op het tabblad Overzicht. Klik in de sectie Back-up herstellen op de knop Back-up herstellen.
Als u een iCloud-account en een iTunes-account hebt, kunt u de iCloud- en iTunes-back-upfuncties ook samen gebruiken. Sluit hiervoor eerst uw oude iPad aan op een stroombron en een Wi-Fi-netwerk. Ga vervolgens naar Instellingen > iCloud > Back-up. Zodra de back-up is voltooid, sluit u uw oude iPad aan op uw computer en start u iTunes. Selecteer uw iPad in de sectie Apparaten en klik op het tabblad Overzicht. Klik in de sectie Back-up op de knop Nu een back-up maken. Zodra de back-up is voltooid, koppelt u uw oude iPad los en sluit u uw nieuwe iPad aan op een voedingsbron en hetzelfde Wi-Fi-netwerk. Ga naar Instellingen > iCloud > Herstel en selecteer de zojuist gemaakte back-up. Men kan zich ook afvragen: hoe maak ik mijn touchscreen schoon? Er zijn een paar manieren om uw touchscreen schoon te maken, maar de meest effectieve manier is het gebruik van een microvezeldoekje. Met een ronddraaiende beweging veegt u het scherm voorzichtig schoon. U kunt ook een milde zeep- en wateroplossing gebruiken, maar zorg ervoor dat u het scherm daarna volledig droogt.

Gerelateerde artikelen

Waar kan je je AirPods laten schoonmaken?

We maken je AirPods grondig schoon. Zelfs als Airpods diep in de kleine roostergaatjes zitten, hebben we speciaal professioneel gereedschap om ze te verwijderen. We gebruiken de professionele audio-apparatuur van Apple om de prestaties van de Airpods te testen.

Dit in overweging nemend, hoe maak je je scherm van je telefoon schoon?

Ga verder met de behuizing, en laat het scherm nog even voor wat het is. Maak één van de microvezeldoekjes vochtig met een beetje schoonmaakmiddel. Maak de achterkant en zijkanten schoon door tijdens het boenen draaiende bewegingen te maken. Let erop dat je de knoppen ook weer blinkend krijgt.
En nog een vraag, kun je een ipad gebruiken zonder apple id?
Een Apple ID is onlosmakelijk verbonden aan een Apple-apparaat en heb je nodig om jouw device te kunnen gebruiken. Zonder Apple ID is al deze geweldige technologie onbruikbaar.

Kan je iPhone resetten zonder Apple ID?

iPhone resetten zonder Apple ID

Je kunt je iPhone resetten zonder je Apple ID om verschillende redenen, bijvoorbeeld als je je Apple ID vergeten bent of als je een iPhone buiten een Apple winkel hebt gekocht. Je kunt dan je telefoon updaten en een harde reset uitvoeren door in DFU mode te gaan.
Dit in overweging nemend, hoe maak je je ipad leeg? Er zijn een paar manieren om uw iPad te wissen, afhankelijk van wat u wilt wissen. Als u het geheugen van de iPad wilt wissen, kunt u het apparaat opnieuw opstarten door de aan/uit-knop ingedrukt te houden en de schuifregelaar "Herstarten" die verschijnt te verschuiven. Als u de cache van de iPad wilt wissen, kunt u naar de Instellingen-app gaan en "Safari" selecteren. Onder de Safari-instellingen is er een optie om "Geschiedenis en websitegegevens wissen". Hiermee wordt de cache van Safari gewist. Als u de app-gegevens van de iPad wilt wissen, kunt u naar de Instellingen-app gaan en "Algemeen" selecteren. Onder de Algemene instellingen is er een optie om "Reset". Als u "Reset" selecteert, krijgt u de optie om "Alle inhoud en instellingen te wissen". Hiermee worden alle app-gegevens van uw iPad gewist.

Daarvan, hoe vernietig ik een oude tablet?

Als je een tablet hebt die je niet meer gebruikt, vraag je je misschien af hoe je hem kunt vernietigen. Er zijn een paar verschillende manieren om een tablet te vernietigen, afhankelijk van het materiaal waarvan het is gemaakt.
Als uw tablet van glas is, kunt u het met een hamer in kleine stukjes breken. Als uw tablet van plastic is, kunt u het met een scherp mes in kleine stukjes snijden. Als uw tablet van metaal is, kunt u er met een boor gaten in maken.
Als je je tablet hebt vernietigd, kun je hem bij het afval doen.

Door Kealey

Vergelijkbare artikelen

Welke browser op oude iPad? :: Hoe kom je achter je gebruikersnaam DigiD?
Handige links