Huis > K > Kan Ik Mijn Tablet Upgraden?

Kan ik mijn tablet upgraden?

Android tablet handmatig updaten

Ga naar al uw apps en kies 'Instellingen'. Scroll helemaal naar beneden en druk op 'Over Tablet'. Vervolgens kiest u 'Systeemupdates'. Wanneer uw Android helemaal up to date is, staat er een melding als 'Uw systeem is momenteel bijgewerkt'.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe zip-bestand openen op tablet?

Er verschijnt een nieuw venster als u met de rechtermuisknop op het zip-bestand klikt. Klik om het uit te pakken.

Kan ik een andere Android versie op mijn tablet zetten?

Wist je dat je andere versies van Android op je smartphone of tablet kunt installeren? Met zo'n 'custom rom' blaas je een oud toestel dat geen updates meer krijgt nieuw leven in, breid je de mogelijkheden van je toestel uit of geef je het een snelheidsboost. We gaan de aan de slag met CyanogenMod. Wat kun je doen met een oude tablet? tablet

Inlevermogelijkheden:

  1. Bij de (web)winkel waar je een nieuw apparaat koopt: als je een nieuw apparaat koopt, is de winkel verplicht je oude soortgelijke apparaat in te nemen.
  2. De gemeentelijke milieustraat.

Kan ik een hogere Android versie downloaden?

Ja, u kunt een hogere Android-versie downloaden als uw apparaat daarmee compatibel is. Om dit te doen, moet u de specificaties van uw apparaat controleren om te zien of het voldoet aan de minimale systeemvereisten voor de nieuwe Android-versie. Zo ja, dan kunt u naar de Instellingen > Systeem > Systeemupdates van uw toestel gaan om de update te controleren en te downloaden. Je kunt ook vragen hoe kan ik mijn samsung galaxy tab updaten? Er zijn een paar verschillende manieren om uw Samsung Galaxy Tab bij te werken. U kunt uw Tab bijwerken via Samsung Kies, een programma waarmee u uw Tab kunt synchroniseren met uw computer. Je kunt je Tab ook over the air updaten, wat betekent dat de update direct naar je Tab wordt gedownload.

Door Lancelot

Vergelijkbare artikelen

Hoe kan ik met Klarna betalen bij AliExpress? :: Is Linux een besturingssysteem?
Handige links