Huis > H > Hoe Kan Ik Gratis Boeken Lezen Op Mijn Tablet?

Hoe kan ik gratis boeken lezen op mijn tablet?

Google Play Books

Het is de standaard app van Android voor het lezen van e-books. Als het niet op je tablet geïnstalleerd is, download je de app simpelweg uit de Google Play Store (iPad-gebruikers kunnen hem trouwens ook in de Mac App Store verkrijgen).

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Is 7-zip gratis?

7-Zip heeft zijn eigen formaat: 7z. Het is een alternatief voor de ingebouwde Windows zip-software.

Welke app om boeken te lezen?

Dit zijn onze favoriete ebook Android-apps

  1. Kobo Books. Het lezen van ebooks is één ding, maar het verkrijgen van (legale) digitale boeken zorgt nog wel eens voor wat meer gedoe.
  2. Amazon Kindle.
  3. Google Play Books.
  4. Aldiko Book Reader.
  5. Wattpad.
  6. Audible.
Wat dit betreft, kun je een ebook lezen op je telefoon? Je hoeft geen Kindle eReader te kopen. Je kunt de gratis Kindle app downloaden en op je smartphone zetten, en vervolgens eBooks lezen op je smartphone.

Dienovereenkomstig, waar kan ik gratis nederlandstalige ebooks downloaden?

Het antwoord op deze vraag kan worden gevonden door een eenvoudige Google-zoekopdracht uit te voeren. Typ gewoon "free dutch language ebooks" in en je zou een aantal resultaten moeten zien verschijnen. Veel van deze zullen websites zijn waar u de ebooks gratis kunt downloaden. Je kunt ook kijken op websites als Amazon, die soms ook gratis boeken aanbieden. Waar kan ik gratis ebooks vinden? Er zijn een paar verschillende plaatsen waar je gratis ebooks kunt vinden. Eén plek is Project Gutenberg, met meer dan 60.000 gratis ebooks. Een andere plek is ManyBooks, met meer dan 50.000 gratis boeken. Tot slot kunt u de website van uw plaatselijke bibliotheek proberen - veel bibliotheken hebben een afdeling waar u gratis e-boeken kunt lenen.

Gerelateerde artikelen

Hoe zip-bestand openen op tablet?

Er verschijnt een nieuw venster als u met de rechtermuisknop op het zip-bestand klikt. Klik om het uit te pakken.

Kun je op een tablet ook boeken lezen?

Op een tablet zijn e-boeken prima te lezen. Houd er wel rekening mee dat het scherm licht uitstraalt. Het beeld is hierdoor feller. En nog een vraag, kan je een tablet ook als e reader gebruiken? Smartphones en tablets bieden veel leesmogelijkheden door het grote aanbod van lees-apps. Voor zowel Android als iOS zijn er veel lees-apps beschikbaar. Alleen voor Windows Phone is het aanbod minder groot, met Windows 10 kun je nog kiezen voor handige pc programma's waarmee je ook digitaal kunt lezen, zoals Calibre.

En nog een vraag, kun je ook boeken lezen op een ipad?

Je kunt deze eenvoudig lezen met behulp van een gratis app als Bluefire Reader, of gewoon in de standaard-app van Apple, iBooks. Maar bovendien hebben sommige webwinkels een eigen app waarmee je de ebooks kunt lezen. Dat is bijvoorbeeld het geval bij Kobo. Hoe lees ik boeken op mijn telefoon? Download een e-reader app, zoals bijvoorbeeld Kindle of Bol.com Kobo, naar je telefoon. Vervolgens kun je in de app een e-book aanschaffen of, als je al een e-book hebt, deze toevoegen aan je bibliotheek in de app.

Trouwens, kan ik een ebook lezen op mijn iphone?

Ja, dat kan. Er zijn verschillende apps die je kunt gebruiken om ebooks te lezen op je iPhone, bijvoorbeeld iBooks of Kindle. Je kunt ebooks kopen in de respectievelijke app of online bij een ebook-aanbieder.

Door Guenevere Camallea

Vergelijkbare artikelen

Hoe kan ik een ebook lezen op mijn laptop? :: Wat doet kastijding?
Handige links