Huis > I > Is Icloud Alleen Voor Apple?

Is iCloud alleen voor Apple?

Als u geen iPhone, iPad, iPod touch of Mac hebt, kunt u toch gebruikmaken van iCloud Drive, Pages, Numbers, Keynote, Contacten en Notities, rechtstreeks op iCloud.com.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waar staat BMP voor?

Er is een bestandsformaat voor afbeeldingen. Het wordt gebruikt door het grafische subsysteem van Microsoft Windows.

Hoe iCloud Mail openen op Android?

Android stappenplan voor iCloud mail
  1. 1 Open uw Email applicatie vanuit het menu, voeg een nieuw account toe en kies 'Overig'.
  2. 2 Vul in het volgende scherm uw account gegevens in en klik op 'Login':
  3. 3 Kies imap en vul onder onder 'Server inkomende post' de volgende gegevens in:
  4. 4 Uw account is nu klaar voor gebruik.
Dit in overweging nemend, hoe foto's overzetten naar iphone?
Foto's en video's importeren op de iPhone
  1. Sluit de camera-adapter of kaartlezer aan op de Lightning-connector van de iPhone.
  2. Voer een van de volgende stappen uit:
  3. Open Foto's op de iPhone en tik op 'Importeer'.
  4. Selecteer de foto's en video's die je wilt importeren en selecteer vervolgens de importbestemming.

Wat dit betreft, kan je van android naar iphone?

Ja, u kunt van Android naar iPhone gaan, maar u moet daarvoor een app van derden gebruiken. Er zijn een paar verschillende apps die u kunt gebruiken, maar we raden u aan er een te gebruiken die "Move to iOS" heet. Deze app is gemaakt door Apple, en het zal u helpen uw gegevens van uw Android-apparaat over te brengen naar uw nieuwe iPhone. Wat dit betreft, hoe zet ik fotos van samsung naar ipad? Er zijn een paar verschillende manieren waarop u foto's van uw Samsung-apparaat naar uw iPad kunt overbrengen. Een manier is om een USB-kabel te gebruiken om de twee apparaten te verbinden en vervolgens de Samsung File Transfer-app te gebruiken om de bestanden over te zetten. Een andere manier is om een cloudservice zoals Dropbox of Google Drive te gebruiken om de bestanden over te zetten.

Gerelateerde artikelen

Waar gebruik je PNG voor?

Het is geschikt voor logo's, iconen, afbeeldingen met tekst en tekeningen. Wanneer u geen compromissen wilt sluiten over bepaalde details in een afbeelding, en wanneer u een transparante achtergrond nodig hebt, gebruikt u PNG.

Hoe zet ik mijn apps over naar mijn nieuwe Samsung?

Op nieuwere Samsung apparaten vind je de Smart Switch onder Instellingen> Cloud en accounts> Smart Switch. Op oudere apparaten moet je de app misschien eerst downloaden in de Play Store. Selecteer Gegevens ontvangen op je Samsung apparaat.
Dus, hoe zet ik gegevens over van oude naar nieuwe telefoon?
Op je nieuwe telefoon:
  1. Verbind je telefoon tijdens de set-up met een WiFi-netwerk.
  2. Log in met hetzelfde Google account.
  3. Kies in de lijst van back-ups de naam van je oude telefoon.
  4. Geef aan wat je over wilt zetten.

Daarvan, waarom laden apps niet op nieuwe iphone?

Even je iPhone herstarten wil soms wel eens helpen om een vastgelopen download op gang te helpen. Als een gewone herstart niet werkt, kun je ook een wat hardere reboot proberen: dit doe je door de homebutton en de powerknop tegelijk in te drukken. Doe dit totdat het Apple-logo in beeld verschijnt.
Bovendien, waarom kan ik mijn iphone niet overzetten? Er zijn een paar redenen waarom u uw iPhone misschien niet kunt overzetten. Als u een iPhone 4s of ouder gebruikt, moet iCloud zijn ingeschakeld. Als u een iPhone 5 of nieuwer gebruikt, moet zowel iCloud als iTunes Match zijn ingeschakeld. Als u een iPhone 6s of nieuwer gebruikt, moeten iCloud, iTunes Match en iCloud Photo Library zijn ingeschakeld. Als u een iPhone 7 of nieuwer gebruikt, moeten iCloud, iTunes Match, iCloud Photo Library en iCloud Drive zijn ingeschakeld.

Daarvan, hoe zet je een reservekopie op een andere iphone?

Er zijn een paar verschillende manieren waarop u een back-up op een andere iphone kunt zetten. Eén manier is om iCloud te gebruiken. Om dit te doen, moet u beide iphones verbinden met hetzelfde Wi-Fi-netwerk en vervolgens aanmelden bij iCloud met dezelfde Apple ID op beide apparaten. Zodra u bent aangemeld, kunt u naar Instellingen > iCloud > Back-up gaan en "Nu een back-up maken" selecteren. Een andere manier om een back-up op een andere iphone te zetten is door iTunes te gebruiken. Hiervoor moet u beide iphones op uw computer aansluiten en vervolgens iTunes openen. Zodra iTunes is geopend, kunt u de iphone selecteren waarvan u een back-up wilt maken in het gedeelte "Apparaten" en vervolgens op de knop "Nu back-up maken" klikken.

Door Yaker

Vergelijkbare artikelen

Hoe zet je wifi aan op laptop? :: Kan je Apps overzetten van iOS naar Android?
Handige links