Huis > H > Hoe Krijg Ik Het Slotje Weg Op De Iphone?

Hoe krijg ik het slotje weg op de iPhone?

Een ronddraaiend pijltje met een hangslot geeft aan dat het scherm vergrendeld is. Je kunt nu met je iPhone in de hand een radslag doen of in een rollercoaster gaan zitten, zonder dat de scherm meedraait. Tik nogmaals op het icoontje om het slot weer uit te schakelen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een CBR bestand op mijn iPad?

U kunt de ComicFlow app vinden op file sharing. Klik er op. U kunt door de bestanden op uw computer bladeren. Klik op de knop in de ComicFlow-app op de iPad.

Trouwens, hoe kom je in een iphone zonder code?

Als u uw toegangscode niet meer weet wanneer u het opnieuw probeert, gebruikt u een computer om uw iPhone in de herstelmodus te zetten. In de herstelmodus kunt u de iPhone wissen, waarna u deze opnieuw kunt configureren. Nadat u uw iPhone hebt gewist, kunt u uw gegevens en instellingen terugzetten met een reservekopie.5 dagen geleden
Bovendien, hoe moet ik ontgrendelen?
Je simkaart ontgrendelen op Android en Samsung
  1. Ga naar het instellingenmenu.
  2. Druk op 'Beveiliging en locatie'.
  3. Ga naar 'Geavanceerd' en druk op 'Simkaart vergrendeling'.
  4. Je kunt nu de simkaart ontgrendelen.

Dienovereenkomstig, wat moet je doen als je je toegangscode niet meer weet?

Als u uw toegangscode niet meer weet, moet u contact opnemen met uw beheerder of de persoon die u de toegangscode heeft gegeven. Hoe reset je een geblokkeerde iPad? Als u een vergrendelde iPad hebt waarvan u het wachtwoord niet meer weet, kunt u hem resetten met iTunes op uw computer. Sluit eerst uw iPad aan op uw computer met een USB-kabel. Open vervolgens iTunes en selecteer uw iPad in de lijst met apparaten. Zodra uw iPad is geselecteerd, klikt u op het tabblad "Samenvatting" en vervolgens op de knop "iPad herstellen". Bevestig ten slotte dat u uw iPad wilt herstellen en wacht tot het proces is voltooid.

Gerelateerde artikelen

Waarom lukt het niet om foto's van iPhone naar PC?

Zorg ervoor dat u zich aanmeldt met dezelfde Apple ID die u gebruikt voor iCloud voor Windows. Klik op 'Opties' als u iCloud voor Windows wilt openen. Sta 'Mijn fotostream' toe. Als u het weer wilt openen, sluit het dan voor Windows.

Dienovereenkomstig, hoe doe je een harde reset ipad?

Druk tegelijkertijd de stand-by knop en de Home button in. De Home button is de ronde knop aan de onderkant van uw iPad. Houd beide knoppen net zo lang ingedrukt totdat het scherm zwart wordt (kan tot 10 seconden duren). Start na enkele minuten uw iPad opnieuw op door de stand-by knop ingedrukt te houden.
Dit in overweging nemend, wat is een harde reset ipad?
Houd een van de volumeknoppen en de bovenste knop ingedrukt tot u de schuifknop 'Zet uit' ziet. Versleep de schuifknop en wacht 30 seconden totdat het apparaat is uitgeschakeld. Als het apparaat is vastgelopen of niet meer reageert, start u het geforceerd opnieuw op.

Dus, hoe geef je een iphone een harde reset?

Druk kort op de volume-omhoogknop, druk kort op de volume-omlaagknop en houd vervolgens de zijknop ingedrukt. Laat de knop los wanneer het Apple logo verschijnt.
Wat dit betreft, hoe verwijder ik mijn apple id van mijn iphone? Er is geen manier om uw Apple ID van uw iPhone te verwijderen. De enige manier om dit te doen zou een fabrieksreset zijn, waardoor alle gegevens en instellingen van uw toestel worden gewist.

Hoe iPhone volledig wissen?

Er zijn twee manieren om een iPhone volledig te wissen: via iCloud of via iTunes.
Als u uw iPhone wist via iCloud, moet u zich aanmelden bij uw iCloud-account op een computer en naar de pagina "Zoek mijn iPhone" gaan. Daar klikt u op "Alle apparaten" bovenaan het scherm en selecteert u de iPhone die u wilt wissen. Zodra u de iPhone hebt geselecteerd, klikt u op "iPhone wissen" en bevestigt u dat u het apparaat wilt wissen.
Als u uw iPhone via iTunes wist, moet u uw iPhone op een computer aansluiten en iTunes starten. Zodra iTunes is geopend, selecteert u de iPhone die u wilt wissen uit de lijst met apparaten en klikt u op het tabblad "Samenvatting". Op het tabblad Samenvatting zal er een optie "iPhone herstellen" zijn. Klik op deze optie en klik vervolgens op "iPhone wissen" om te bevestigen dat u het apparaat wilt wissen.

Door Marje Egerer

Vergelijkbare artikelen

Hoe ontgrendel je layout scherm? :: Waar vind ik mijn wachtwoorden in Google?
Handige links