Huis > W > Waar Blijven De Foto's Van Whatsapp?

Waar blijven de foto's van WhatsApp?

Opgeslagen op telefoon

Ontvangen foto's en video's worden ook op de telefoon opgeslagen. In een Android-telefoon staat de foto/video in de app Galerij en in de app Google Foto's, in het album 'WhatsApp Images'. Op een iPhone worden de foto's/video's automatisch opgeslagen in de app Foto's.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waar staat BMP voor?

Er is een bestandsformaat voor afbeeldingen. Het wordt gebruikt door het grafische subsysteem van Microsoft Windows.

Waar staan foto's op Samsung telefoon?

Waar staan mijn foto's op Android? Bij sommige telefoons staan alle foto's in de map 'Pictures'. Blader eventueel door de mappen om de map met foto's te vinden. Dubbelklik op de Samsung Galaxy A50 op de map Phone > DCIM > Camera.
Kun je je profielfoto veranderen op Facebook zonder melding?
Geen meldingen naar vrienden in 2 stappen

Zorg dat je gekozen profielfoto alleen zichtbaar is voor jou. Pas hiervoor dus de privacy-instelling aan. Verberg het bericht van je tijdlijn op jouw profiel dat aangeeft dat je weer een nieuwe foto gekozen.

Hoe profielfoto op Facebook veranderen en likes behouden?

Er is geen manier om je profielfoto op Facebook te veranderen en hetzelfde aantal likes te behouden. Wanneer je je profielfoto verandert, worden al je likes teruggezet naar nul. Trouwens, hoe kan ik mijn profielfoto op facebook afschermen? Er is geen manier om uw profielfoto op Facebook af te schermen. Uw profielfoto is standaard openbaar en iedereen kan hem zien. De enige manier om te voorkomen dat mensen uw profielfoto zien is door uw account privé te maken, wat betekent dat alleen mensen die uw vrienden zijn op Facebook hem kunnen zien.

Gerelateerde artikelen

Waar gratis ebooks downloaden illegaal?

Ebooks worden gedownload van The Pirate Bay.

Mensen vragen ook: hoe verander je een groepsfoto op whatsapp?

De groepsafbeelding wijzigen
  1. Open de WhatsApp-groepschat en tik op het groepsonderwerp. Of houd de groep in het tabblad CHATS ingedrukt.
  2. Tik op de groepsafbeelding > Bewerken .
  3. Kies een nieuwe afbeelding uit je Galerij, Camera of Zoeken op internet, of ga naar Groepsafbeelding verwijderen.
Waarom is mijn profielfoto op WhatsApp niet zichtbaar?
Als je de profielfoto, info, status of functies Laatst gezien en Leesbewijzen van iemand niet kunt zien, kan dit één van de volgende oorzaken hebben: Er is een tijdelijk netwerkprobleem. Jij of de andere gebruiker hebben de privacyinstellingen voor de profielfoto of de functie Laatst gezien gewijzigd.

Waarom kan ik mijn profielfoto niet veranderen op WhatsApp?

Je profielfoto bewerken

Open WhatsApp > tik op Meer opties > Instellingen. Tik op je profielfoto. Tik op Galerij om een bestaande foto te kiezen of Camera om een nieuwe foto te nemen. Als je een bestaande profielfoto hebt, kun je de Foto verwijderen.
Wat betekent geen profielfoto? Er zijn een paar verschillende interpretaties voor wat geen profielfoto kan betekenen op sociale media platforms. Het kan ofwel betekenen dat de persoon zijn profielfoto nog niet heeft ingesteld, of het kan geïnterpreteerd worden als een teken van privacy. Als iemand zijn profielfoto als privé heeft ingesteld, dan kunnen alleen mensen die door die persoon zijn goedgekeurd hem bekijken. In sommige gevallen kan iemand ervoor kiezen geen profielfoto te hebben omdat hij niet geassocieerd wil worden met het platform, of omdat hij anoniem wil blijven.

Dienovereenkomstig, kan iedereen mijn profielfoto zien?

Het hangt af van je privacy-instellingen. Standaard kan iedereen die uw profiel bezoekt uw profielfoto zien. U kunt echter uw privacy-instellingen wijzigen om uw profielfoto alleen zichtbaar te maken voor mensen die zijn ingelogd op Facebook.

Door Evan Rajbiri

Vergelijkbare artikelen

Hoe verander je je beginscherm met iOS 14? :: Hoe stel je een profielfoto in?
Handige links