Huis > H > Hoe Kom Ik Van Mijn Samsung Account Af?

Hoe kom ik van mijn Samsung account af?

Je Samsung-account verwijderen
  1. Stap 1. Ga naar Instellingen en tik op Accounts en back-up.
  2. Stap 2. Tik op Accounts beheren en kies jouw Samsung-account.
  3. Stap 3. Tik op Account wissen en tik op Account wissen in de the pop-up.
  4. Stap 4. Tik op Uitloggen en voer het wachtwoord van je Samsung-account opnieuw in.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een CBR bestand op mijn iPad?

U kunt de ComicFlow app vinden op file sharing. Klik er op. U kunt door de bestanden op uw computer bladeren. Klik op de knop in de ComicFlow-app op de iPad.

Wat is Samsung Reminder?

De Reminder-app is een van de betere apps van Samsung die het vooraf installeert op elk toestel. Je kan handig reminders en taken instellen in een heel minimalistische app. Deze taken synchroniseren over al je Samsung-toestellen waar je inlogt met je Samsung-account.
Hoe verwijder je een app op een Samsung telefoon?
Apps verwijderen via de Google Play Store:
  1. Open de Google Play store.
  2. Tik op de menu (drie streepjes in de linkerbovenhoek).
  3. Tik op 'Mijn apps en games'.
  4. Tik op het tabje 'Geïnstalleerd'.
  5. Tik op de app die je wilt verwijderen.
  6. Tik op 'Verwijderen'.

Dus, wat zijn samsung rewards?

Samsung rewards is een loyaliteitsprogramma dat punten biedt voor het voltooien van bepaalde acties, zoals de aankoop van Samsung-producten of een abonnement op Samsung-diensten. Deze punten kunnen worden ingewisseld voor verschillende beloningen, zoals cadeaubonnen, kortingen en zelfs Samsung-producten. Waar kan ik zien waar mijn telefoon is geweest? Er is geen eenduidig antwoord op deze vraag, omdat het afhangt van het type telefoon dat je hebt en welk besturingssysteem erop draait. De meeste telefoons hebben echter een vorm van locatiegeschiedenis die u kunt openen. Op een iPhone kunt u bijvoorbeeld naar de app "Instellingen" gaan en vervolgens "Privacy" en "Locatieservices" selecteren om een kaart te bekijken van alle plaatsen waar uw telefoon is geweest. Op Android kunt u meestal een soortgelijke functie vinden onder de instellingen voor "Locatie".

Gerelateerde artikelen

Hoe zet ik een dvd op mijn harde schijf?

Koop een extern DVD-station als uw computer geen ingebouwd station heeft. VideoSolo is een DVD ripper en importer. Open de dvd-ripper nadat u deze hebt geïnstalleerd. Stap 3. U kunt het formaat kiezen voor het rippen van dvd. Stap 4. Het is tijd om dvd naar uw harde schijf te rippen.

Waar is mijn toestel?

Ga naar android.com/find en log in op je Google-account. Hier kan je meerdere apparaten (terug)vinden óf een ander account selecteren waar de desbetreffende telefoon mee verbonden is.
Mensen vragen ook: hoe kan je je telefoon vinden als hij leeg is?
Je Android-toestel vinden als je hem kwijt ben, doe je met 'Vind mijn apparaat'. Dit is een dienst van Google en houdt voor je bij waar je telefoon precies is. Het is van belang dat je deze functie inschakelt. Dit doe je in 'Instellingen', tik vervolgens op 'Beveiliging & privacy' en vink 'Vind mijn apparaat' aan.

Wat dit betreft, wat valt er onder garantie telefoon?

De fabrieksgarantie is alleen voor schade die niet door de gebruiker is veroorzaakt. Bijvoorbeeld als het scherm zonder enige aanleiding stuk gaat of als er dingen plotseling losraken. Garantie volgens wetgeving houdt in dat een telefoon ook tegen een klein stootje moet kunnen. Hij mag dan niet meteen stuk zijn.
Hoe lang heb je garantie op een Samsung telefoon? De standaardgarantie op een Samsung telefoon is één jaar vanaf de aankoopdatum. Samsung biedt echter een uitgebreide garantie genaamd de Samsung Protection Plus service, die een extra jaar dekking biedt voor een totaal van twee jaar vanaf de aankoopdatum. Samsung Protection Plus omvat ook dekking voor accidentele schade, zoals vallen en morsen.

Vervolgens, hoe weet ik of mijn telefoon nog garantie heeft?

De eenvoudigste manier om te controleren of uw telefoon onder de garantie valt, is contact opnemen met de fabrikant of verkoper van uw telefoon en het te vragen. Zij kunnen u vertellen of uw telefoon nog onder de garantie valt.
Een andere manier om te controleren is om het model van uw telefoon online op te zoeken en de garantiegegevens te controleren. Deze staat vaak vermeld op de website van de fabrikant of op een website met telefoongegevens.

Door Ermeena Kurasz

Vergelijkbare artikelen

Kan niet inloggen op Samsung tv? :: Welke apparaten zijn gekoppeld aan mijn Google account?
Handige links