Huis > W > Waarom Pakt Mijn Laptop Mijn Sd Kaart Niet?

Waarom pakt mijn laptop mijn SD kaart niet?

Een kapotte kaart wordt mogelijk niet herkend door de computer. Test de kaart door deze op een andere computer aan te sluiten om te controleren of deze werkt. Als het probleem zich blijft voordoen, probeer dan de kaart schoon te maken. Als de kaart na reiniging nog steeds niet werkt, is de kaart waarschijnlijk kapot.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik geen zip bestanden openen?

Als u de hele map wilt uitpakken, klik er dan met de rechtermuisknop op, selecteer Alles uitpakken, en volg de instructies.

Vervolgens, hoe kan je een sd kaart herstellen?

Oplossing 3: verander de stationsletter.
  1. Ga naar je schijfbeheer.
  2. Zoek de SD-kaart die kapot is gegaan.
  3. Klik met je rechtermuisknop op de SD-kaart.
  4. Je ziet dan het volgende staan: 'stationsletter en paden wijzigen'.
  5. Hierna start je je computer opnieuw op en probeer je de kaart weer te gebruiken.
Kan SD kaart niet lezen Windows 10?
Voer CHKDSK uit om de SD-kaart vindbaar te maken

Er is een functie op je Windows computer die het programma CHKDSK uitvoert. De functie heet 'schijf uitvoeren' en scant je harde schijf op bestandsfouten en/of beschadigde sectoren. Ook kan dit programma je helpen met het oplossen van deze problemen.

Hoe kan ik een Micro SD kaart lezen?

Er zijn een paar manieren om een Micro SD-kaart te lezen. De meest gebruikelijke manier is het gebruik van een SD-kaartlezer. Dit is een apparaat dat wordt gebruikt om de gegevens op een SD-kaart te lezen. Een andere manier om een Micro SD-kaart te lezen is het gebruik van een USB-kaartlezer. Dit is een apparaat dat wordt gebruikt om de gegevens op een Micro SD-kaart te lezen. Dienovereenkomstig, waarom ziet mijn telefoon mijn sd kaart niet? Er zijn een paar redenen waarom uw telefoon uw SD-kaart niet kan zien. Het eerste wat u moet controleren is of de SD-kaart goed in de SD-kaartsleuf is geplaatst. Als de kaart niet helemaal is geplaatst, kan uw telefoon deze niet lezen. Een andere reden waarom uw telefoon uw SD-kaart niet kan zien, is als de SD-kaart beschadigd is. Om te controleren of de SD-kaart beschadigd is, kunt u deze in een computer plaatsen en kijken of de computer de kaart kan lezen. Als de computer hem niet kan lezen, dan is de SD-kaart waarschijnlijk beschadigd en moet u hem formatteren.

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een CBR bestand op mijn iPad?

U kunt de ComicFlow app vinden op file sharing. Klik er op. U kunt door de bestanden op uw computer bladeren. Klik op de knop in de ComicFlow-app op de iPad.

Waarom kan ik niet naar de SD kaart schrijven?

Je SD-kaart kan beschadigd zijn geraakt door een app van derden op je telefoon. Om te controleren of dit het geval is, probeer je de SD-kaart te openen in Veilige modus, met alle apps van derden uitgeschakeld.
Kan foto's op SD kaart niet vinden?
Waarom kan ik de foto's niet meer vinden op mijn SD-kaart? Foto's die per ongeluk op geheugenkaarten worden gewist, zijn vaak het gevolg van onjuist gebruik. De meest voorkomende oorzaken zijn het per ongeluk verwijderen van foto's of het formatteren van een geheugenkaart.

Kan geen bestanden op SD kaart zetten?

Problemen oplossen: probleem met SD-kaart die niet wordt gevonden
  • Open Instellingen op je apparaat.
  • Tik op Apparaatonderhoud. Opslag.
  • Ga na of je SD-kaart wordt herkend. Als de SD-kaart niet wordt herkend in Instellingen: Verwijder de SD-kaart en plaats deze opnieuw.
Wat moet je doen als je SD kaart beschadigd is? Als uw SD-kaart beschadigd is, zijn er een paar dingen die u kunt doen om te proberen het te repareren. Probeer eerst de SD-kaart opnieuw te formatteren. Als dat niet werkt, probeer dan een andere SD-kaartlezer te gebruiken. Als geen van beide werkt, dan is de SD-kaart waarschijnlijk onherstelbaar en moet u een nieuwe kopen.

Dienovereenkomstig, kan een sd kaart crashen?

Een SD-kaart kan vastlopen als hij niet goed is geformatteerd of als hij beschadigd is. Als een SD-kaart niet goed is geformatteerd, kan deze niet goed gegevens opslaan en corrupt raken. Als een SD-kaart beschadigd is, kan deze mogelijk niet goed gegevens lezen of schrijven, wat kan leiden tot gegevensverlies.

Door Leonora Hartlen

Vergelijkbare artikelen

Wat betekent bestandstype wordt niet ondersteund? :: Waarom werkt mijn adapter niet?
Handige links