Huis > W > Wat Betekent Bestandstype Wordt Niet Ondersteund?

Wat betekent bestandstype wordt niet ondersteund?

Dit probleem kan een of meer van de volgende oorzaken hebben: Een of meer bestanden van Windows Media Player ontbreken of zijn beschadigd. U wilt een mediabestand afspelen met een bestandsindeling die niet wordt ondersteund in Windows Media Player. U wilt bijvoorbeeld een VIV-bestand afspelen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Kan DMG bestand niet openen Mac?

Er is geen manier om DMG bestanden te openen in Windows omdat ze geformatteerd zijn voor Macs. Je hebt hier een ander programma voor nodig. Als u een programma wilt installeren vanuit een DMG-bestand, zult u het Windows-installatiebestand moeten downloaden.

En nog een vraag, kan audio codec niet afspelen?

Als u niet de juiste codec kunt vinden, probeer dan de VLC-mediaspeler. Deze werkt zowel op Windows als Mac OS en Linux en ondersteunt een groot aantal videoformaten. U kunt ook proberen uw video te converteren naar een ander formaat.
Dus, kan dit mediabestand niet afspelen?
Dit probleem kan een of meer van de volgende oorzaken hebben: Een of meer bestanden van Windows Media Player ontbreken of zijn beschadigd. U wilt een mediabestand afspelen met een bestandsindeling die niet wordt ondersteund in Windows Media Player.

Hoe kan je een bestandstype veranderen?

Het korte antwoord is dat je een bestandstype niet kunt veranderen, maar wel de bestandsextensie. De bestandsextensie zijn de drie of vier letters aan het einde van de bestandsnaam, zoals ".doc" of ".jpg".
Om een bestandsextensie te wijzigen, zoekt u eerst het bestand dat u wilt wijzigen. Klik vervolgens op de bestandsnaam om deze te markeren. Zoek vervolgens de "punt" of "punt" voor de bestandsextensie en verwijder deze. Tenslotte typt u de nieuwe bestandsextensie in.
Als u bijvoorbeeld een bestand hebt met de naam "Mijn document.doc", klikt u op de bestandsnaam om deze te markeren. Vervolgens verwijdert u de ".doc" aan het einde van de bestandsnaam. Tenslotte typt u de nieuwe bestandsextensie, zoals ".txt" voor een tekstbestand. Je kunt ook vragen hoe codec installeren? Een codec is een computerprogramma dat digitale audio- of videogegevens comprimeert en decomprimeert. Codecs worden gebruikt bij zowel lossy als lossless compressie.

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik niet opslaan als PDF?

Er is een lijst van recent geblokkeerde apps. Acrobat kan worden toegevoegd aan de lijst van toegestane apps. Acrobat DC is toegevoegd aan de lijst. PDF-bestanden kunnen worden opgeslagen in Acrobat DC.

Dus, kan geen media afspelen?

Als er problemen optreden met het invoegen of afspelen van media, hebt u mogelijk niet de juiste codec geïnstalleerd. Iemand stuurt u bijvoorbeeld een PowerPoint-presentatie waarin media zijn ingevoegd die zijn gebaseerd op een codec die niet beschikbaar is op uw pc.
Welke codec heb ik nodig voor mediaplayer?
Als u wilt bepalen welke codec voor een bepaald bestand is gebruikt, speelt u het bestand af in Windows Media Player, indien dat mogelijk is. Wanneer het bestand wordt afgespeeld, klikt u met de rechtermuisknop op het bestand in de bibliotheek en selecteert u Eigenschappen.

Wat dit betreft, kan video niet afspelen op pc?

Als u de instellingen voor het afspelen van video's wilt openen, selecteert u de knop Start en typt u Instellingen. Selecteer Instellingen > Apps > Video afspelen.
Kan MP4 bestand niet openen? Als u een MP4-bestand probeert te openen en het werkt niet, zijn er een paar dingen die u kunt proberen:
1. Zorg ervoor dat u de juiste software hebt geïnstalleerd. MP4-bestanden kunnen worden geopend met mediaspelers als VLC, Quicktime en Windows Media Player.
2. Als u de juiste software gebruikt en het bestand wil nog steeds niet openen, probeer dan een andere speler te downloaden of het bestand te converteren naar een ander formaat.
3. Als u nog steeds problemen hebt, is het MP4-bestand mogelijk corrupt. Probeer het bestand opnieuw te downloaden of te openen met een andere speler of programma.

Hoe kan ik Windows Media Player herstellen?

Om Windows Media Player te herstellen, moet u het eerst van uw computer verwijderen. U kunt dit doen door naar het Configuratiescherm te gaan, op "Programma's toevoegen of verwijderen" te klikken en vervolgens "Windows Media Player" uit de lijst met programma's te selecteren. Zodra je Windows Media Player hebt verwijderd, kun je het opnieuw installeren door het te downloaden van de Microsoft-website.

Door Mosier Marcel

Vergelijkbare artikelen

Wat gebeurt er als je een extensie wijzigt? :: Waarom pakt mijn laptop mijn SD kaart niet?
Handige links