Huis > W > Wat Is Avast Antitrack?

Wat is Avast AntiTrack?

In tegenstelling tot antivirussoftware en VPN-producten voorkomt Avast AntiTrack dat derden en adverteerders uw onlineactiviteiten volgen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Is Avast te vertrouwen?

Een van de beste beschermingen die je kunt vinden is die van Avast. In de meest recente test blokkeerde het gratis hulpprogramma alle aanvallen en hield het 99% van de monsters tegen. Dat is ver boven het gemiddelde.

Dienovereenkomstig, wat is antitrack?

AVG AntiTrack is een privacytoepassing die uw identiteit beschermt tegen de nieuwste traceringstechnieken terwijl u op internet surft en die de privacy van uw systeem beschermt.
Wat is Avast Ultimate?
Met Avast Ultimate (meerdere apparaten) kunt u tot 10 apparaten tegelijk activeren en uw abonnement gebruiken in Windows, Mac, Android en iOS. Met Avast Ultimate kunt u uw abonnement op 1 Windows-pc activeren.

Vervolgens, is avast te vertrouwen?

Ja, Avast is te vertrouwen. Het is een betrouwbaar en effectief antivirusprogramma dat al vele jaren bestaat. Het wordt gebruikt door miljoenen mensen over de hele wereld en heeft een goede reputatie. Dienovereenkomstig, wat is norton antitrack? Norton AntiTrack is een softwareprogramma dat is ontworpen om uw privacy te beschermen door te voorkomen dat online trackers gegevens over uw online activiteiten verzamelen. Norton AntiTrack bevat een aantal functies om uw privacy te helpen beschermen, waaronder een tracker-blokkering, anti-vingerafdruktechnologie en een do-not-track-functie.

Gerelateerde artikelen

Hoe goed is Avast?

Een van de beste beschermingen die u kunt vinden is die van Avast. In de meest recente test blokkeerde het gratis hulpprogramma alle aanvallen en hield het 99% van de monsters tegen. Dat is ver boven het gemiddelde.

Hoeveel kost Norton AntiTrack?

Prijslijst voor abonnementsverlenging: vanaf September 2020
Norton-abonnementenAantal apparatenJaarabonnement1
Norton Secure VPN1€ 49,99
5€ 69,99
10€ 49,99
Norton AntiTrack1€ 49,99
Wat kost Norton Anti track?
Norton Review: Korte expert samenvatting
Algemene score1 van de 69 antivirussen
🎁 Gratis abonnementNee
💸 PrijsVanaf US$ 19,99/jaar
💰 Geld-terug-garantie60 dagen
📀 BesturingssystemenWindows, Android, Mac, iOS

Bovendien, wat kost een avast abonnement?

Het eerste jaar betaal je slechts 44,99 euro. Als je slechts één apparaat wilt beschermen, betaal je 69,99 euro (34,99 euro het eerste jaar). Avast Ultimate is het meest uitgebreide pakket. Hierbij krijg je ook features zoals een VPN en identity protection.
Dienovereenkomstig, is avast gratis? Ja, Avast Free is ons gratis antivirusprogramma dat basisbescherming biedt tegen malware voor thuisgebruikers en kleine bedrijven.

Hoe Avast abonnement opzeggen?

Er zijn een paar manieren om uw Avast abonnement op te zeggen. De eerste manier is om naar de Avast website te gaan en in te loggen op uw account. Ga vervolgens naar de pagina Mijn abonnementen en klik op de knop Abonnement annuleren. De tweede manier is om contact op te nemen met de klantenservice van Avast en zij zullen u helpen uw abonnement te annuleren. De derde manier is om uw abonnement op te zeggen via de instellingen van uw Avast-account.

Door Casteel Karban

Vergelijkbare artikelen

Kan ik AVG tijdelijk uitzetten? :: Hoe schakel je Assistive Touch uit?
Handige links