Huis > H > Hoe Gebruik Je Php?

Hoe gebruik je PHP?

PHP-tutorial voor beginners
  1. PHP is een servergebaseerde open-source scripttaal die voornamelijk dient voor het maken van dynamische webpagina's.
  2. Terwijl client-side talen zoals HTML, CSS of JavaScript pas in de webbrowser draaien als een website is geladen, draait PHP-code al direct op de webserver.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe gebruik ik GPX bestanden?

Je kunt gpx gebruiken als je een fiets of wandel gps apparaat hebt. Je kunt het bestand openen met een app nadat je het hebt gedownload. De meeste apps zijn gratis.

Daarvan, waar staan de letters php voor?

PHP staat voor Hypertext Preprocessor en het is een belangrijke taal voor het maken van dynamische webpagina's. De taal wordt heel veel gebruikt, het ligt aan de basis van WordPress en ook Facebook maakt er gebruik van.
Dus, wat is een php website?
PHP is een open-source, server-side script- en programmeertaal die voornamelijk voor webontwikkeling wordt gebruikt. Het grootste deel van de kern van WordPress-software is in PHP geschreven, waardoor PHP een zeer belangrijke taal voor de WordPress-gemeenschap is.

Hoe kan ik een PHP file openen?

Als u een PHP-bestand op uw computer hebt, kunt u het openen met een teksteditor zoals Notepad++ of Sublime Text. U kunt het bestand ook openen in een webbrowser, die de PHP-code weergeeft. Als u echter probeert het PHP-bestand rechtstreeks in een webbrowser te openen, zal de browser waarschijnlijk een foutmelding geven. Om de PHP-code in een webbrowser te bekijken, moet u het bestand eerst opslaan met de extensie ".php" en vervolgens uploaden naar een webserver. Zodra het bestand op een webserver staat, kunt u het openen door de URL in een webbrowser in te voeren. Hoe ziet PHP eruit? PHP-code kan worden opgenomen in HTML-code, of kan worden gebruikt in combinatie met verschillende websjabloonsystemen, beheersystemen voor webinhoud en webframeworks. PHP-code wordt gewoonlijk verwerkt door een PHP-interpreter die als een module in de webserver of als een Common Gateway Interface (CGI)-uitvoerbaar is geïmplementeerd. De webserver combineert de resultaten van de geïnterpreteerde en uitgevoerde PHP-code, die elk type gegevens kan zijn, met inbegrip van afbeeldingen, met de gegenereerde webpagina. PHP-code kan ook worden uitgevoerd met een commandoregelinterface (CLI) en kan worden gebruikt om standalone grafische toepassingen te implementeren.

Gerelateerde artikelen

Waar gebruik je PNG voor?

Het is geschikt voor logo's, iconen, afbeeldingen met tekst en tekeningen. Wanneer u geen compromissen wilt sluiten over bepaalde details in een afbeelding, en wanneer u een transparante achtergrond nodig hebt, gebruikt u PNG.

Daarvan, wat is het verschil tussen html en php?

HTML zorgt voor de opmaak, PHP zorgt voor de verwerking van gegevens. Stukjes PHP-code kunnen worden opgenomen in de HTML-pagina's. Handige toepassingen kunnen hiermee worden gebruikt. Voor deze verwerking is een processor nodig op een webserver.
Wat doet PHP developer?
Wat doet een PHP developer? Een PHP developer ontwikkelt applicaties met behulp van PHP. Een PHP developer ontwikkelt vaak applicaties in opdracht voor de klant. Als de klant een idee heeft kan de PHP developer deze uitwerken en de app ontwikkelen, vervolgens zal de PHP developer ook het onderhoud van de app verzorgen.

Wat doe je met JavaScript?

JavaScript is een scripttaal waarmee je webpagina's interactief kan maken. Een stukje van een scripttaal bestaat uit een aantal opdrachten die de browser uitvoert. De browser ontvangt deze opdrachten als een HTML-pagina wordt ingeladen. De scripttaal staat namelijk in de HTML-code.
Dit in overweging nemend, waarom laravel? Laravel is een gratis, open-source PHP web framework, gemaakt door Taylor Otwell en bedoeld voor de ontwikkeling van webapplicaties volgens het model-view-controller (MVC) architectuurpatroon. Enkele kenmerken van Laravel zijn een modulair packaging systeem met een speciale dependency manager, verschillende manieren om relationele databases te benaderen, utilities die helpen bij applicatie deployment en onderhoud, en de oriëntatie op syntactische suiker.

Wat is een nadeel van Javascript?

Een nadeel van JavaScript is dat het geen veilige taal is. Het is gemakkelijk om code te schrijven die kwetsbaar is voor aanvallen.

Door Galer Mullane

Vergelijkbare artikelen

Wat is HTML CSS en Javascript? :: Welke browsers ondersteunen JavaScript?
Handige links