Huis > W > Waar Vind Ik De App Bestanden?

Waar vind ik de app bestanden?

Bestanden zoeken en openen
  • Open de app Bestanden op je telefoon. Meer informatie over waar u uw apps kunt vinden.
  • Je gedownloade bestanden worden weergegeven. Tik op Menu. om andere bestanden te zoeken. Als je wilt sorteren op naam, datum, type of grootte, tik je op Meer Sorteren op.
  • Tik op een bestand om het te openen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik geen zip bestanden openen?

Als u de hele map wilt uitpakken, klik er dan met de rechtermuisknop op, selecteer Alles uitpakken, en volg de instructies.

Dus, hoe kan ik mijn bestanden openen?

Een bestand bekijken
  1. Ga naar drive.google.com.
  2. Log in op je Google-account met je gebruikersnaam en wachtwoord.
  3. Dubbelklik op een bestand.
  4. Een bestand in de Google Documenten-, Spreadsheet-, Presentaties-, Formulieren- of Tekeningen-indeling wordt geopend met de bijbehorende app.
Waarom zie ik mijn telefoon niet op de computer?
Installeer drivers van de telefoon opnieuw

Verwijder de driver op de volgende manier: Open bureaublad-app Configuratiescherm, ga naar Apparaatbeheer en zoek naar het gekoppelde Android-apparaat. Klink met de rechtermuisknop hierop en kies voor Apparaat verwijderen.

Hoe zie ik mijn telefoon op mijn laptop?

Er zijn een paar verschillende manieren om je telefoon op je laptop te zien. Een manier is om een USB-kabel te gebruiken om je telefoon op je laptop aan te sluiten. Zodra je telefoon is aangesloten, zou je hem moeten kunnen zien in de bestandsverkenner van je laptop. Een andere manier is om een draadloze verbinding te gebruiken. Sommige telefoons hebben een draadloze modus waarmee je zonder kabel verbinding kunt maken met je laptop. Als je telefoon eenmaal in draadloze modus staat, zou je hem moeten kunnen zien in de bestandsverkenner van je laptop. Dienovereenkomstig, waar kan ik synchroniseren vinden? Om de synchronisatie-instellingen op uw toestel te vinden, moet u het hoofdmenu openen en vervolgens de optie "Instellingen" selecteren. Vanaf hier moet u de optie "Accounts" of "Account & Sync" selecteren, en vervolgens de account selecteren die u wilt synchroniseren. Zodra u het account hebt geselecteerd, moet u de optie "Synchroniseren" selecteren.

Gerelateerde artikelen

Waar staat BMP voor?

Er is een bestandsformaat voor afbeeldingen. Het wordt gebruikt door het grafische subsysteem van Microsoft Windows.

Dienovereenkomstig, waarom kan ik mijn iphone niet synchroniseren?

Als uw materiaal niet wordt gesynchroniseerd: Herstart de computer en het iOS- of iPadOS-apparaat. Als u iTunes in macOS Mojave of lager of op een pc gebruikt, zorg er dan voor dat u de nieuwste versie van iTunes en de nieuwste software-updates voor uw apparaat hebt.
Dus, hoe synchroniseer ik mijn ipad?
Hiervoor ga je op beide apparaten naar de Instellingen-app en stel je handmatig in welke apps en materialen je wilt synchroniseren. Stappen om te synchroniseren: Zorg er eerst voor dat je op beide apparaten met hetzelfde Apple ID-account bent aangemeld en controleer of wifi op beide apparaten is ingeschakeld.

Waar vind ik synchroniseren op iPhone?

Ga op het iOS-apparaat naar Instellingen / Algemeen / Wi-Fi iTunes-synchronisatie en tik op de computer waarmee je wilt synchroniseren. Tik op de blauwe tekst Synchroniseer nu. De synchronisatie start ook automatisch als op de oplader is aangesloten.
Vervolgens, hoe zet ik airplay aan op mijn macbook? Aangenomen dat u audio van uw MacBook wilt streamen naar een ander apparaat met AirPlay:
1. Open Systeemvoorkeuren en klik op Geluid.
2. Klik op het tabblad Uitvoer.
3. 3. Selecteer in de lijst met AirPlay-apparaten het apparaat waarnaar u audio wilt streamen.
Als u het apparaat waarnaar u audio wilt streamen niet ziet, controleert u of beide apparaten zich in hetzelfde Wi-Fi-netwerk bevinden en of AirPlay is ingeschakeld op het apparaat waarnaar u audio wilt streamen.

Vervolgens, hoe werkt airplay macbook?

Wanneer u uw Mac aansluit op een tv of projector, kunt u uw diavoorstellingen en video's op het grote scherm presenteren. U kunt ook audio afspelen via de ingebouwde luidsprekers van de tv of projector. Als je een Apple TV hebt, kun je AirPlay gebruiken om audio, video en foto's draadloos naar je tv of projector te streamen.
Om AirPlay te gebruiken, heb je het volgende nodig:
* Een AirPlay-ontvanger, zoals de Apple TV
* Een Mac met macOS Mojave of later
* Een smart-tv die AirPlay 2 ondersteunt
Zo gebruik je AirPlay:
1. Sluit uw AirPlay-ontvanger aan op een beeldscherm.
2. Zorg ervoor dat je AirPlay-ontvanger en je Mac op hetzelfde Wi-Fi-netwerk zitten.
3. Open op uw Mac het programma dat u met AirPlay wilt gebruiken.
4. Zoek naar het AirPlay-pictogram in het programma. Het pictogram kan er als volgt uitzien:
5. Als u het AirPlay-pictogram niet ziet, klikt u in de menubalk en kiest u AirPlay.
6. Selecteer uw AirPlay-ontvanger in de lijst.
7. Als u een AirPlay-ontvanger gebruikt die AirPlay 2 niet ondersteunt, ziet u mogelijk twee identieke kopieën van uw scherm. Om dit op te lossen, open je Displays-voorkeuren (klik in de menubalk en kies dan Displays) en deselecteer je vervolgens "Toon gespiegelde displays.".
8. Om AirPlay niet langer te gebruiken, klikt u op het AirPlay-pictogram in de app en vervolgens op Verbinding verbreken in het AirPlay-menu.

Door Kissee

Vergelijkbare artikelen

Kun je spellen spelen op een MacBook? :: Hoe stream je van iPhone naar laptop?
Handige links