Huis > H > Hoe Kun Je Een Mac Of Macbook Opnieuw Installeren Welke Gegevens Heb Je Hier Voor Nodig?

Hoe kun je een Mac of Macbook opnieuw installeren welke gegevens heb je hier voor nodig?

Als u macOS opnieuw installeert, worden er geen gegevens van uw Mac verwijderd. Om de installatie te starten, selecteert u 'Installeer macOS opnieuw' in het venster met hulpprogramma's in macOS-herstel, klikt u op 'Ga door' en volgt u de instructies van het installatieprogramma.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waar staat BMP voor?

Er is een bestandsformaat voor afbeeldingen. Het wordt gebruikt door het grafische subsysteem van Microsoft Windows.

Dus, hoe zet je een mac terug naar fabrieksinstellingen?

Wis alle inhoud en instellingen

Zo zet je je Mac terug naar de fabrieksinstellingen: Open de app Systeemvoorkeuren; Klik boven in het menu op 'Systeemvoorkeuren'; Kies 'Wis alle inhoud en instellingen'.
Hoe kan je er voor zorgen dat je laptop niet uitvalt?
Configuratiescherm > systeem en beveiliging > energiebeheer > wijzigen wanneer de computer in slaapstand gaat > de computer in slaapstand zetten na: nooit > wijzigingen opslaan > kruisje Dit geldt voor een windows besturingssysteem.

Hoe kan ik mijn externe scherm aanhouden tijdens dichtklappen macbook?

Er zijn een paar manieren om je externe scherm aan te houden tijdens het sluiten van je macbook:
- Gebruik een screensaver: Dit houdt je externe scherm aan terwijl je macbook inactief is. Om een screensaver in te stellen ga je naar Systeemvoorkeuren > Bureaublad & Screensaver. Selecteer de schermbeveiliging die je wilt gebruiken en stel het tijdsinterval in.
Gebruik energiebesparende functies: Veel externe schermen hebben energiebesparende functies die het scherm uitschakelen na een periode van inactiviteit. Raadpleeg de handleiding van uw externe scherm om deze instellingen aan te passen.
Gebruik een programma voor het delen van schermen: Met programma's voor schermdeling, zoals Screen Sharing van Apple of Chrome Remote Desktop van Google, kun je je macbook vanaf een andere computer bedienen. Zo kun je je externe scherm aan laten staan terwijl je macbook gesloten is. Bovendien, hoe slaapstand uitschakelen windows 10? Er zijn een paar manieren om de slaapstand in Windows 10 uit te schakelen. Een manier is om het Configuratiescherm te openen en op het pictogram Energie-opties te klikken. Klik vanaf hier op de koppeling Planinstellingen wijzigen voor het momenteel geselecteerde energieplan. Klik in het volgende scherm op de link Geavanceerde energie-instellingen wijzigen. Scroll omlaag naar de sectie Afsluitingsinstellingen en vouw het keuzemenu Slaapstand na uit. Selecteer Nooit uit de lijst met opties en klik op de knop Wijzigingen opslaan.
Een andere manier om de slaapstand uit te schakelen is de opdrachtprompt te openen en het volgende commando in te typen: powercfg.exe /hibernate off. Hierdoor wordt de slaapstand onmiddellijk uitgeschakeld.

Gerelateerde artikelen

Welke app opent ePub?

Welke ebook reader kan ik gebruiken? Het programma kan worden gebruikt om ebooks in verschillende bestandsformaten te beheren. De Adobe Digital Editions zijn voor Macintosh computers. Adobe's Digital Editions is de meest gebruikte software voor het openen en weergeven van eBooks op PC's en laptops. De reader heet de FBReader.

Waar vind ik de bibliotheek op Mac?

Methode 1. Houd de toets Option ingedrukt in Finder wanneer u het menu Ga gebruikt. De Bibliotheek verschijnt onder de basismap van de huidige gebruiker.
Hoe maak je een nieuwe gebruiker op macbook?
Mac OS X: Een gebruiker toevoegen
  1. Ga naar het Apple icoontje linksboven op het Bureaublad en kies 'Systeemvoorkeuren'.
  2. Kies dan 'Gebruikers en Groepen'.
  3. Klik onderaan links op het hangslot en geef je login wachtwoord in.
  4. Door onderaan in de kolom op het plus-teken te klikken kan je een gebruiker toevoegen.

Wat is een Mac OS gebruikersaccount?

Als uw Mac meerdere gebruikers heeft, moet u voor iedere persoon een account instellen zodat hij of zij instellingen en opties kan personaliseren zonder dat dit gevolgen heeft voor de andere gebruikers.
En nog een vraag, wat moet je doen als je macbook niet opstart? Er zijn een paar dingen die u kunt doen als uw Macbook niet opstart. Het eerste wat u moet doen is de voeding controleren om er zeker van te zijn dat deze is aangesloten en goed werkt. Als de voeding niet het probleem is, kunt u proberen het PRAM of SMC te resetten. Als dat niet werkt, kunt u proberen op te starten in veilige modus of de Recovery HD te gebruiken. Als geen van deze dingen werkt, dan moet u het toestel naar een Apple winkel of een erkend reparatiecentrum brengen.

Waarom start mijn iMac niet op?

Wanneer u uw iMac aanzet, moet deze een grijs scherm tonen bij het opstarten. Als u een knipperend vraagteken ziet, betekent dit dat uw iMac geen opstartbare versie van macOS kan vinden. Dit kan verschillende oorzaken hebben:
De harde schijf van je iMac is mogelijk defect. U kunt deze proberen te repareren met het programma Schijfhulpprogramma van Apple.
Mogelijk probeert uw iMac op te starten vanaf een netwerkstation. Controleer of uw iMac is aangesloten op het netwerk en of de netwerkschijf is ingeschakeld.
Uw iMac probeert mogelijk op te starten vanaf een schijf die geen geldige versie van macOS bevat. Controleer of u een opstartbare schijf gebruikt.

Door Natividad

Vergelijkbare artikelen

Kan ik mijn iPhone gebruiken zonder Apple ID? :: Hoe maak je zelf een terugblik?
Handige links