Huis > H > Hoe Kan Ik Een Avi Bestand Afspelen?

Hoe kan ik een AVI bestand afspelen?

Als je nu tijdens het lezen denkt dit wordt mij allemaal veel te ingewikkeld ik wil eigenlijk zo snel mogelijk mijn filmpje afspelen, stop dan met lezen en download VLC Media Player, deze player vinden wij persoonlijk verreweg de beste media-player in omloop het speelt namelijk direct 95% van alle video's af die in

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat is een BIN bestand openen?

CD-, DVD- of Blue-Ray-beelden worden geassocieerd met BIN-bestanden. Door hun formaat kunnen ze worden gebruikt als schijven. Ze kunnen worden omgezet in een ISO-bestand, dat kan worden gebruikt om bestanden uit te pakken.

Dienovereenkomstig, hoe zet ik een avi bestand om naar mp4?

Converteren van AVI naar MP4 met Movavi Video Converter op Windows en Mac

  1. Stap 1. Installeer Movavi Video Converter.
  2. Stap 2. Upload AVI-bestanden naar de converter.
  3. Stap 3. Selecteer het uitvoerformaat.
  4. Stap 4. Comprimeer je bestanden (optioneel)
  5. Stap 5. Start de conversie.
Men kan zich ook afvragen: kan avi bestand niet afspelen op tv? Waarschijnlijk zijn dit AVI bestanden die gebruik maken van een videocodec die niet door de Smart TV wordt ondersteund. Dit kan per type tv verschillen. compatibel videocodec. Gebruik hiervoor de tool Wondershare Video Converter (AVI->AVI voor Samsung TV).

Hoe kan ik AVI bestanden afspelen op Mac?

Er zijn een paar verschillende manieren om AVI-bestanden af te spelen op je Mac. Eén manier is om de Quicktime speler te gebruiken die in je Mac is ingebouwd. Hiervoor dubbelklik je gewoon op het AVI-bestand dat je wilt afspelen. Een andere manier is het downloaden en installeren van de VLC speler op je Mac. Dit is een gratis en open source speler die veel verschillende soorten videobestanden kan afspelen, waaronder AVI-bestanden. Zodra je VLC hebt gedownload en geïnstalleerd, kun je dubbelklikken op je AVI-bestand om het af te spelen. Bovendien, kan het bestand niet afspelen mogelijk biedt de speler geen? Er kunnen een paar redenen zijn waarom de speler het bestand niet kan afspelen. Eén mogelijkheid is dat de speler niet de juiste codec heeft om het bestand te decoderen. Een andere mogelijkheid is dat het bestand corrupt is.

Gerelateerde artikelen

Hoe zip-bestand openen op tablet?

Er verschijnt een nieuw venster als u met de rechtermuisknop op het zip-bestand klikt. Klik om het uit te pakken.

Wat is een AVI bestand?

Audio Video Interleave (AVI) is een multimediacontainer (videobestand) geïntroduceerd door Microsoft in november 1992 als deel van de Video for Windows-technologie. AVI-bestanden bevatten zowel audio- als videodata in een standaardcontainer, die het gelijktijdige afspelen van beide toelaat. En nog een vraag, hoe kan ik een avi bestand omzetten naar mpeg? Hoe kan ik AVI-bestanden converteren naar MPEG4

  1. Stap 1 Laad de AVI-bestanden. Start Wondershare UniConverter en klik op de knop Bestanden toevoegen om de AVI-bestanden toe te voegen die je wilt converteren.
  2. Stap 2 Video Bewerking(Optioneel)
  3. Stap 3 Kies MPEG-4 als output formaat.
  4. Stap 4 Converteer de AVI files naar MPEG4.

Dit in overweging nemend, hoe kan ik een avi bestand verkleinen?

Wat is er gebeurd als je een AVI-bestand comprimeert? U kunt AVI comprimeren door de videoresolutie aan te passen. Dat betekent dat u een AVI-bestand met een lagere resolutie krijgt. Relatief gezien verklein je de AVI-bestandsgrootte door de videokwaliteit te verlagen. Mensen vragen ook: welke bestanden speelt een samsung tv af? Volgens Samsung kunnen hun TVs de volgende bestandsformaten afspelen:
- Video: MKV, AVI, ASF, WMV, MP4, 3GP, FLV, VRO, VOB
- Audio: MP3, WMA, AAC, FLAC
- Afbeeldingen: JPEG, PNG, GIF, BMP

Hoe MP4 afspelen op Mac?

Om een MP4-bestand af te spelen op een Mac, hebt u een aantal opties. U kunt Quicktime gebruiken, VLC Media Player of MPlayerX. Quicktime is een standaard mediaplayer op Mac, dus als u geen andere mediaplayer hebt geïnstalleerd, is dit waarschijnlijk de eenvoudigste optie. Als u VLC of MPlayerX gebruikt, kunt u de bestanden direct afspelen zonder ze eerst te converteren.

Door Arman Novak

Vergelijkbare artikelen

Welke programma's ondersteunen MP4? :: Hoe kan ik MP4 bestanden afspelen?
Handige links