Huis > H > Hoe Kan Ik Avi-Bestanden Afspelen Op Mac?

Hoe kan ik AVI-bestanden afspelen op Mac?

VLC is een perfecte mediaspeler om AVI-bestanden af te spelen op Mac-computers. VLC AVI Player voor Mac is een platformonafhankelijke software en beschikbaar voor Windows, Mac, Android, etc. VLC is open-source en gratis beschikbaar. VLC kan AVI, MP4, MP3 en de meeste populaire video- en audiobestanden afspelen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik geen zip bestanden openen?

Als u de hele map wilt uitpakken, klik er dan met de rechtermuisknop op, selecteer Alles uitpakken, en volg de instructies.

Welke bestanden speelt een Samsung tv af?

mkv en . mp4 bestand. Je moet deze geschikt maken om ze af te spelen op de tv. Hoe kan ik WMV bestanden afspelen? VLC media player

Denk aan bestanden met de extensie MPEG-2, DivX, H. 264, MKV, WebM, WMV, MP3. Niet elke mediaspeler 'lust' die bestanden. De mediaspeler VLC biedt vaak de oplossing.

Wat is het verschil tussen MP4 en MPEG4?

MP4 is een digitaal multimediacontainerformaat dat meestal wordt gebruikt om video en audio op te slaan, maar ook kan worden gebruikt om andere gegevens op te slaan, zoals ondertitels en stilstaande beelden. MP4 is een populair formaat voor zowel het downloaden als het streamen van video- en audio-inhoud.
MPEG4 is een videocompressiestandaard die wordt gebruikt in een aantal verschillende bestandsformaten, waaronder MP4. MPEG4 compressie is efficiënter dan andere video compressie standaarden, zoals MPEG2, en maakt video van hogere kwaliteit mogelijk bij lagere bitrates. Wat is AVI 4? AVI 4 is een bestandsformaat dat het afspelen van video en audio ondersteunt. Het is een populair bestandsformaat voor het opslaan van video- en audiogegevens op personal computers.

Gerelateerde artikelen

Kun je DMG bestanden verwijderen?

Als de software al is geïnstalleerd, kunnen de bestanden worden gewist.

En nog een vraag, wat is mp4 bestand?

M. Extensie die aangeeft dat het betreffende bestand een gecomprimeerd videobestand is. De gebruikte compressietechniek wordt veel toegepast in mobiele apparatuur, zoals mobiele telefoons met video-opnamefunctie. Dienovereenkomstig, wat is een mpeg? MPEG-1 (1991) is de initiële compressiestandaard voor video en audio door de Moving Picture Experts Group. Later werd deze gebruikt als standaard voor video-cd. Het formaat beschrijft ook het populaire Layer 3 (MP3) audiocompressieformaat.

Je kunt ook vragen welk bestand is kleiner dan mp4?

MP4 is een formaat dat grote ruimte inneemt op uw harde schijf en om hetzelfde te vermijden, kunt u het converteren naar kleinere formaten zoals WMV, FLV en andere. Welk bestandsformaat voor DVD speler? DVD-spelers kunnen verschillende soorten bestanden afspelen, waaronder MPEG-2 (.vob, .mpg), MPEG-4 (.mp4, .m4v), DivX (.divx), XviD (.avi), h.264/MPEG-4 AVC (.mkv, .mp4, .m4v) en Windows Media Video (.wmv). U kunt een DVD-brander gebruiken om uw eigen DVD's te maken met uw favoriete bestanden in een van deze formaten.

Hoe groot is een filmpje?

Een film is ongeveer twee uur lang. De grootte van een film is afhankelijk van de resolutie waarin de film is opgenomen. Een film in 1080p-resolutie neemt ongeveer 6 GB aan ruimte in beslag per uur.

Door Bywaters Tregoning

Vergelijkbare artikelen

Heb je een virusscanner nodig op Android? :: Welk bestandstype voor video?
Handige links