Huis > H > Hoe Verstuur Ik Gratis Grote Bestanden?

Hoe verstuur ik gratis grote bestanden?

Hoe verstuur ik grote bestanden via e-mail? Je kunt grote bestanden verzenden via e-mail door een deelbare link naar een bestand of map in Dropbox te maken. In Dropbox zelf kun je over een bestand of map bewegen en deze via e-mail verzenden door op Delen te klikken als die optie verschijnt.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Is 7-zip gratis?

7-Zip heeft zijn eigen formaat: 7z. Het is een alternatief voor de ingebouwde Windows zip-software.

Hoe 10gb versturen?

Door gebruik te maken van Drive wordt dat 10 gb, meldt Google in een blogpost. Het werkt via Gmails nieuwe interface voor het opstellen van berichten. Onderaan die interface komt een nieuwe knop te staan, waarmee bestanden uit de eigen Google Drive zijn toe te voegen aan de mail.
Hoe maak ik een groot bestand kleiner?
U kunt het bestand comprimeren, of zippen, in Windows. Hierbij wordt het bestand kleiner, maar behoudt het de oorspronkelijke kwaliteit van uw presentatie. U kunt ook de mediabestanden in de presentatie comprimeren, zodat ze kleiner worden en eenvoudiger kunnen worden verzonden.

Wat als bestand te groot is?

Er zijn een paar manieren om met een te groot bestand om te gaan. Eén optie is om het bestand op te splitsen in kleinere brokken en dan elke brok apart te verwerken. Een andere optie is om een andere datastructuur te gebruiken die een grotere bestandsgrootte aankan. Mensen vragen ook: hoe kan ik een groot bestand versturen via whatsapp? De beste manier om grote bestanden te versturen via WhatsApp is door de WhatsApp Web-interface te gebruiken. Met WhatsApp Web kun je bestanden tot 100 MB verzenden. Hiervoor open je de interface van WhatsApp Web en klik je op het pictogram "Bijvoegen". Selecteer vervolgens de optie "Document" en kies het bestand dat je wilt verzenden.

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik geen zip bestanden openen?

Als u de hele map wilt uitpakken, klik er dan met de rechtermuisknop op, selecteer Alles uitpakken, en volg de instructies.

Bovendien, hoe werkt transfer xl?

TransferXL is de makkelijkste, snelste en mooiste manier om bestanden via het internet te versturen.
...
Over TransferXL
  • Selecteer of sleep je bestanden en folders.
  • Voer je eigen emailadres in en van de mensen waar je het naartoe wilt sturen.
  • Typ eventueel een bericht in en druk op de Verstuur knop.
Wat dit betreft, hoe 5 gb versturen?
Met Sendgb kan iedereen veilig uploaden, verzenden en delen van grote bestanden tot 5GB gratis. Gebruikers kunnen grote bijlagen versturen via e-mail of korte koppelingen maken om gemakkelijk te delen. Gebruikers kunnen grote bestanden overzetten, zoals documenten, foto's, HD-video's en meer .

En nog een vraag, hoeveel gb kan je mailen?

Maximale grootte van bijlagen

Je kunt tot 25 MB aan bijlagen sturen. Als je meerdere bestanden hebt, mogen ze gezamenlijk niet groter dan 25 MB zijn. Als je bestand groter is dan 25 MB, voegt Gmail automatisch een Google Drive-link aan de e-mail toe en wordt het bestand niet opgenomen als bijlage.
Hoe kan ik meerdere foto's tegelijk versturen? Er zijn een paar verschillende manieren waarop u meerdere foto's tegelijk kunt versturen. Eén manier is het gebruik van een fotodeeldienst zoals Flickr of Google Photos. U kunt ook e-mail gebruiken om meerdere foto's te versturen. Hiervoor kunt u een nieuwe e-mail maken en de foto's die u wilt verzenden als bijlage meesturen. Een andere manier om meerdere foto's te versturen is via een sociale mediasite zoals Facebook of Twitter.

Hoe kan ik bijlage verkleinen?

Er zijn een paar verschillende manieren om bijlagen te verkleinen:
1. Gebruik een programma voor bestandscompressie: Er zijn veel bestandscompressieprogramma's beschikbaar, zowel gratis als tegen betaling. Enkele populaire bestandscompressieprogramma's zijn WinRAR, 7-Zip en WinZip. Open gewoon het programma en volg de instructies om het bestand te comprimeren.
2. Gebruik een online hulpmiddel voor bestandscompressie: Als u geen bestandscompressieprogramma wilt downloaden, zijn er veel online tools beschikbaar die bestanden gratis kunnen comprimeren. Google gewoon "file compression tool" en u vindt veel verschillende opties.
3. Verminder de resolutie van afbeeldingen: Als u afbeeldingen verstuurt, kunt u de resolutie verlagen om de bestandsgrootte kleiner te maken. Dit kan in de meeste fotobewerkingsprogramma's.
4. Converteer bestanden naar een efficiënter formaat: Sommige bestandsformaten zijn efficiënter dan andere en nemen minder ruimte in beslag. U kunt bijvoorbeeld een Word-document converteren naar een PDF.

Door LaMonica

Vergelijkbare artikelen

Hoe maak je een document kleiner? :: Hoe komt het dat ik geen sms kan versturen?
Handige links