Huis > H > Hoe Groot Pdf-Bestand Mailen?

Hoe groot PDF-bestand mailen?

Voor internet-e-mailaccount. zoals Outlook.com of Gmail, is de gecombineerde bestandsgrootte 20 mb (MB) en voor Exchange-accounts (zakelijke e-mail) is de standaardlimiet voor gecombineerde bestandsgrootte 10 MB.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat is een BIN bestand openen?

CD-, DVD- of Blue-Ray-beelden worden geassocieerd met BIN-bestanden. Door hun formaat kunnen ze worden gebruikt als schijven. Ze kunnen worden omgezet in een ISO-bestand, dat kan worden gebruikt om bestanden uit te pakken.

Dus, hoe kan ik een groot bestand mailen?

Hoe verstuur ik grote bestanden via e-mail? Je kunt grote bestanden verzenden via e-mail door een deelbare link naar een bestand of map in Dropbox te maken. In Dropbox zelf kun je over een bestand of map bewegen en deze via e-mail verzenden door op Delen te klikken als die optie verschijnt.
En nog een vraag, hoeveel mb kun je per mail versturen?
Maximale grootte van bijlagen

Je kunt tot 25 MB aan bijlagen sturen. Als je meerdere bestanden hebt, mogen ze gezamenlijk niet groter dan 25 MB zijn. Als je bestand groter is dan 25 MB, voegt Gmail automatisch een Google Drive-link aan de e-mail toe en wordt het bestand niet opgenomen als bijlage.

Men kan zich ook afvragen: hoe verklein je de grootte van een pdf-bestand?

Er zijn een paar manieren om een PDF-bestand te verkleinen:
1. Gebruik een PDF-compressor:
Er zijn veel gratis online PDF-compressoren beschikbaar, zoals Smallpdf.com. Upload gewoon uw PDF-bestand naar de website, selecteer het gewenste compressieniveau en download de gecomprimeerde PDF.
2. Verminder de resolutie van afbeeldingen in uw PDF:
Als uw PDF afbeeldingen bevat, kunt u hun resolutie verlagen om de bestandsgrootte te verminderen. Ga in Adobe Acrobat naar File > Save As Other > Reduced Size PDF.
3. 3. Verwijder onnodige pagina's of inhoud:
Als er pagina's of inhoud in uw PDF staan die u niet nodig hebt, kunt u ze verwijderen om de bestandsgrootte te verminderen. In Adobe Acrobat selecteert u gewoon de pagina's of inhoud die u wilt verwijderen en drukt u op de toets Delete.
4. Gebruik een lagere kwaliteitsinstelling:
Wanneer u een PDF opslaat, kunt u een lagere kwaliteitsinstelling kiezen om de bestandsgrootte te verminderen. Ga in Adobe Acrobat naar Bestand > Opslaan als andere > Geoptimaliseerde PDF. Hoe kan ik een groot PDF-bestand verkleinen? Er zijn een paar verschillende manieren om een groot PDF-bestand te verkleinen:
1. Gebruik een PDF-compressieprogramma. Er zijn veel verschillende softwareprogramma's die PDF-bestanden kunnen comprimeren, waardoor ze kleiner worden.
2. Gebruik een PDF-optimalisatietool. PDF-optimalisatietools kunnen helpen de grootte van een PDF te verminderen door onnodige gegevens te verwijderen en het bestand te optimaliseren zodat het sneller kan worden geladen.
3. Verminder de resolutie van afbeeldingen in de PDF. Als een PDF hoge resolutie afbeeldingen bevat, kan het verlagen van de resolutie van deze afbeeldingen leiden tot een kleinere totale bestandsgrootte.
4. Maak de PDF plat. Een PDF afvlakken betekent dat alle lagen in het bestand worden omgezet in een enkele achtergrondlaag. Dit kan de bestandsgrootte verminderen en de compatibiliteit met sommige PDF-lezers verbeteren.

Gerelateerde artikelen

Hoe zip-bestand openen op tablet?

Er verschijnt een nieuw venster als u met de rechtermuisknop op het zip-bestand klikt. Klik om het uit te pakken.

Vervolgens, hoe groot mag een e-mail bijlage zijn?

Maximale grootte bij RealHosting
AanbiederMaximale grootte in MB
Outlook.com en Hotmail.com10 MB (gratis dienst)
Office36525 MB
Gmail25 MB
Yahoo25 MB
Wat moet je doen als je bestand te groot is?
Gebruik een compressieprogramma. Een andere manier om grote bestanden toch te verzenden, is door gebruik te maken van een programma om je bestanden te comprimeren. Dit is vooral handig wanneer je meerdere bestanden wilt versturen. Je kunt alle bestanden namelijk in een map plaatsen en in één keer comprimeren.

En nog een vraag, hoe grote bestanden versturen via outlook?

Outlook.com.

Als u in een e-mail een bestand probeert te versturen dat groter is dan 33 MB, vraagt Outlook.com u meteen of u dat via OneDrive wilt delen. Als u 'ja' antwoordt, dan wordt het bestand geüpload naar een folder E-mailbijlagen in uw OneDrive, en wordt er in de e-mail een link gezet naar dat bestand.
Mensen vragen ook: hoe kan ik gratis grote bestanden versturen? Er zijn een paar manieren om grote bestanden gratis te versturen:
1. Gebruik een cloudopslagdienst zoals Google Drive, Dropbox of OneDrive. Met deze diensten kunt u bestanden uploaden naar hun servers en ze delen met anderen.
2. Gebruik een dienst voor het delen van bestanden zoals WeTransfer of SendSpace. Met deze diensten kun je bestanden uploaden naar hun servers en ze delen met anderen.
3. Gebruik een e-maildienst die grote bijlagen ondersteunt, zoals Gmail of Outlook.com. Met deze diensten kunt u bestanden tot een bepaalde grootte aan uw e-mails toevoegen en ze naar anderen sturen.
4. Gebruik een peer-to-peer programma voor het delen van bestanden zoals BitTorrent. Met deze programma's kunt u bestanden rechtstreeks tussen computers delen zonder een server te gebruiken.

Dit in overweging nemend, hoe 10gb versturen?

Een optie om 10gb te versturen zou zijn om een programma voor bestandscompressie te gebruiken om het bestand te verkleinen, en vervolgens een protocol voor bestandsoverdracht (FTP) te gebruiken om het bestand te versturen. Een andere optie zou zijn om een cloudopslagdienst te gebruiken, waarmee u het bestand kunt verzenden zonder het eerst te hoeven comprimeren.

Door MacKenzie Asparas

Vergelijkbare artikelen

Wat als je op een sms link hebt geklikt? :: Kan mail niet lezen outlook?
Handige links