Huis > H > Hoe Vertaal Je Een Hele Tekst?

Hoe vertaal je een hele tekst?

Tik om te vertalen gebruiken
  1. Open een app met tekst die je kunt kopiëren.
  2. Selecteer de tekst die je wilt vertalen. Kopiëren.
  3. Tik in het huidige scherm op Google Translate .
  4. Kies de gewenste taal.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoeveel karakters is mijn tekst?

Word of LibreOffice kan worden gebruikt om uw document te openen. De Teken Teller kan worden gebruikt om het aantal tekens in een document te tellen.

Hoe tekst vertalen met camera?

Vertalen wat je vindt via je camera
  • Open de Translate-app. op je Android-telefoon of -tablet.
  • Kies indien nodig bovenaan de taalcombinatie voor je vertaling. Van: kies linksonder een taal of tik op Taal herkennen .
  • Tik op Camera Instant .
  • Richt je camera op de tekst die je wilt vertalen.
Hoe zet ik vertalen aan?
Vertaling in- of uitschakelen
  1. Open de Chrome-app op je Android-telefoon of -tablet.
  2. Tik rechts van de adresbalk op Meer Instellingen.
  3. Tik op Talen.
  4. Zet onder Vertaalinstellingen de optie Aanbieden om pagina's in andere talen naar Google Translate te sturen aan of uit.

Hoe kan ik automatisch vertalen?

Er is geen pasklaar antwoord op deze vraag, want de beste aanpak voor het automatisch vertalen van tekst hangt af van de specifieke context en doelstellingen. Enkele tips voor het effectief automatisch vertalen van tekst zijn het gebruik van automatische vertaaldiensten zoals Google Translate of Microsoft Translator, of het gebruik van vertaalsoftware zoals SYSTRAN. Daarnaast is het belangrijk om de kwaliteit van de brontekst in overweging te nemen wanneer automatische vertaling wordt gebruikt, aangezien slechte grammatica of onjuiste terminologie kan leiden tot onjuiste of onbegrijpelijke vertalingen. Je kunt ook vragen wat is de beste gratis vertaalsite? Er is niet één definitief antwoord op deze vraag. Enkele populaire gratis vertaalsites zijn Google Translate, Bing Translator en Yandex.Translate. Elke site heeft zijn eigen sterke en zwakke punten, dus het is belangrijk om de site te kiezen die het meest geschikt is voor uw specifieke behoeften.

Gerelateerde artikelen

Hoe zet je tekst in spiegelbeeld word?

U kunt een tekstvak aan uw document toevoegen door er op te klikken.

Wat dit betreft, hoe kan ik iets vertalen?

In de Vertaal-app kun je gesproken en geschreven tekst en gesprekken vertalen tussen ondersteunde talen. Je kunt talen downloaden om tekst op je apparaat te vertalen zonder dat je een internetverbinding nodig hebt. Opmerking: Vertaling is beschikbaar voor ondersteunde talen.
Hoe vertaal je een brief?
Woorden of woordgroepen vertalen in Word, Excel of PowerPoint
  1. Markeer in uw document, spreadsheet of presentatie de cel of tekst die u wilt vertalen.
  2. Selecteer Controleren > Vertalen.
  3. Selecteer uw taal om de vertaling te zien.
  4. Selecteer Invoegen.

Daarvan, hoe website vertalen google translate?

Ga in je browser naar Google Translate. Klik bovenaan op Documenten. Kies de talen waaruit en waarin je wilt vertalen. Als je de oorspronkelijke taal van een website automatisch wilt instellen, klik je op Taal herkennen.
Bovendien, hoe vertalen op iphone? Er is geen ingebouwde vertaalfunctie op de iPhone, maar er zijn een paar manieren om dat te omzeilen. Een optie is het gebruik van de Google Translate app, die gratis beschikbaar is in de App Store. Een andere optie is om Siri te gebruiken om woorden en zinnen te vertalen met behulp van de Bing Translator. Tot slot kun je de Safari-browser gebruiken om hele webpagina's in verschillende talen te vertalen.

Vervolgens, waarom vertaald google niet meer?

Er zijn een paar mogelijke redenen waarom Google Translate niet werkt:
1. De Google Translate service kan down zijn of technische problemen ondervinden. Als dit het geval is, kunt u het later opnieuw proberen of een andere vertaaldienst proberen.
2. De tekst die u probeert te vertalen kan te lang zijn of complexe grammatica bevatten die Google Translate moeilijk kan verwerken. In dit geval kunt u proberen de tekst in kleinere stukken op te delen of de grammatica te vereenvoudigen.
3. De tekst die u probeert te vertalen kan in een taal zijn die Google Translate niet ondersteunt. Google Translate ondersteunt momenteel meer dan 100 talen, dus dit is onwaarschijnlijk. Als u echter probeert te vertalen vanuit een minder gangbare taal, moet u wellicht een andere vertaaldienst proberen.

Door Lathrop Gravatt

Vergelijkbare artikelen

Hoe was je dag vertalen? :: Wat is de beste gratis Vertaalsite?
Handige links