Huis > H > Hoe Kom Ik Van Avast Af?

Hoe kom ik van Avast af?

Klik met de rechtermuisknop op het pictogram Start van Windows en selecteer Apps en onderdelen in het menu dat verschijnt. Controleer of Apps en onderdelen is geselecteerd in het linkerdeelvenster, klik op Avast Free Antivirus en selecteer Verwijderen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Is Avast te vertrouwen?

Een van de beste beschermingen die je kunt vinden is die van Avast. In de meest recente test blokkeerde het gratis hulpprogramma alle aanvallen en hield het 99% van de monsters tegen. Dat is ver boven het gemiddelde.

Hoe kan ik een virusscanner verwijderen?

Begin door naar het startmenu te gaan. kies dan alle programma's en ga naar de map met software. Kies de naam van de fabrikant en selecteer verwijderen. Ook via het configuratiescherm is het mogelijk om de antivirus weg te halen.
Is Avast te vertrouwen?
In de vijf meest recente tests scoorde Avast Free Antivirus drie van de vijf keer 100% bescherming. De laagste score van het programma was 99,8%. Avast's Mac versie bleek een van de betrouwbaarste antivirusprogramma's te zijn in de meest recente tests van AV-Comparatives.

Je kunt ook vragen is avast mobile security gratis?

Ja, avast mobile security is gratis. U kunt het vinden in de Google Play Store. Het biedt uitgebreide bescherming voor uw Android-apparaat, inclusief anti-virus, anti-diefstal en privacybescherming. Vervolgens, hoe verwijder ik avast van mijn mac? Er zijn een paar verschillende manieren om Avast van uw Mac te verwijderen. De eerste manier is om de Avast Uninstall Utility te gebruiken, die u kunt downloaden van de Avast-website. Zodra u het hulpprogramma hebt gedownload, dubbelklikt u op het bestand om het te openen en volgt u de aanwijzingen om Avast te verwijderen.
U kunt Avast ook handmatig verwijderen door de volgende stappen te volgen:
1. Open de map Toepassingen en zoek de map Avast.
2. Sleep de Avast-map naar de Prullenbak.
3. Open de map Bibliotheek en zoek de map Avast.
4. Sleep de Avast-map naar de Prullenbak.
5. Leeg de Prullenbak.

Gerelateerde artikelen

Hoe goed is Avast?

Een van de beste beschermingen die u kunt vinden is die van Avast. In de meest recente test blokkeerde het gratis hulpprogramma alle aanvallen en hield het 99% van de monsters tegen. Dat is ver boven het gemiddelde.

Hoe kom je van een virus op je telefoon af?

Om virussen te detecteren en om deze van uw telefoon te verwijderen heeft u antivirus voor Android nodig, zoals F‑Secure SAFE. Antivirussoftware verwijdert Android-virussen van uw telefoon. Ook worden nieuwe virusinfecties op uw telefoon geblokkeerd.
Trouwens, hoe krijg je een virus op je computer?
Een computervirus kan gegevens op een computer beschadigen of verwijderen, een e-mailprogramma gebruiken om het virus naar andere computers over te brengen of zelfs alle gegevens op de vaste schijf wissen. Computervirussen worden vaak verspreid door bijlagen in e-mailberichten of via chatberichten.

Is Avast een goede virusscanner?

Tijdens de tests in maart 2022 liet de gratis versie van Avast erg goede resultaten zien. Avast Free Antivirus herkende 99,5% van alle malware online. Met tien false positives (bestanden aangemerkt als malware, terwijl ze veilig zijn), biedt het zelfs 99,98% online beveiliging.
Wat dit betreft, hoe kom ik in contact met avast? Er zijn een paar manieren om in contact te komen met Avast:
-U kunt hun website bezoeken op https://www.avast.com en klikken op de link Ondersteuning bovenaan de pagina. Vanaf daar kunt u ervoor kiezen om een gesprek te beginnen met een ondersteuningsmedewerker of in hun kennisbank te zoeken naar antwoorden op uw vragen.
U kunt ze ook bellen op 1-800-893-1110.

En nog een vraag, hoe werkt avast?

Avast is een antivirusprogramma dat bescherming biedt tegen computervirussen, spyware en andere kwaadaardige software. Het kan worden gebruikt op Windows, Mac en Android-apparaten. Avast is beschikbaar in zowel een gratis als een betaalde versie. De gratis versie biedt basisbescherming, terwijl de betaalde versie uitgebreidere bescherming biedt.

Door Orose Vanbrunt

Vergelijkbare artikelen

Hoe krijg ik Bing weg als zoekmachine? :: Waar moet ik synchroniseren?
Handige links