Huis > H > Hoe Beveilig Ik Mijn Facebook Account?

Hoe beveilig ik mijn Facebook account?

Hier volgen een aantal dingen die je kunt doen om je account veilig te houden:
  • Bescherm je wachtwoord.
  • Deel nooit je aanmeldgegevens.
  • Meld je af bij Facebook wanneer je een computer gebruikt die je met anderen deelt.
  • Accepteer alleen vriendschapsverzoeken van personen die je kent.
  • Kijk uit voor schadelijke software.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een CBR bestand op mijn iPad?

U kunt de ComicFlow app vinden op file sharing. Klik er op. U kunt door de bestanden op uw computer bladeren. Klik op de knop in de ComicFlow-app op de iPad.

Dus, hoe maak je een veilig facebook account?

In de Facebook-app
  1. Tik op de 3 liggende streepjes in de menubalk bovenin (Android) of onderin (iOS) > Instellingen en privacy > Instellingen > Apps en websites.
  2. Klik op Aangemeld via Facebook.
  3. Je kunt nu per app zien welke gegevens worden gebruikt en aangeven welke gegevens je wilt afschermen.
Kan weergavetaal niet wijzigen?
Instellingen voor de weergavetaal beheren in Windows
  1. Selecteer Start > Instellingen > Tijd en taal > Taal en regio.
  2. Kies een taal in het menu Windows-weergavetaal of selecteer naast Voorkeurstalen de optie Een taal toevoegen om de gewenste taal te installeren als deze niet wordt weergegeven.

Trouwens, welke stappen moet je volgen op je smartphone om je taal in te stellen?

Er zijn een paar stappen die u kunt nemen om uw taal op uw smartphone in te stellen. Eerst moet je naar de instellingen van je telefoon gaan. Van daaruit ziet u waarschijnlijk een sectie voor "taal" of "internationaal". Als je die sectie hebt gevonden, kun je de gewenste taal selecteren uit een lijst met opties. Nadat u uw taal hebt geselecteerd, moet u uw telefoon mogelijk opnieuw opstarten om de wijzigingen van kracht te laten worden. Waarom is Google in een andere taal? Er zijn een paar mogelijke verklaringen waarom Google in een andere taal verschijnt:
1. De taalinstelling op uw computer is misschien ingesteld op een andere taal dan Engels. Om dit te veranderen, kunt u naar de instellingen van uw computer gaan en de taalvoorkeuren aanpassen.
2. Mogelijk gebruikt u een webbrowser die op een andere taal dan het Engels is ingesteld. Om dit te veranderen, kunt u naar de instellingen van uw webbrowser gaan en de taalvoorkeuren aanpassen.
3. Mogelijk gebruikt u een versie van Google die specifiek is voor een ander land. Om dit te wijzigen, kunt u naar de onderkant van de startpagina van Google gaan en uw land selecteren in het vervolgkeuzemenu.
4. Tot slot is het mogelijk dat Google simpelweg detecteert dat u zich in een ander land bevindt en u automatisch de versie van Google toont die het meest relevant is voor dat land.

Gerelateerde artikelen

Hoe zet ik een dvd op mijn harde schijf?

Koop een extern DVD-station als uw computer geen ingebouwd station heeft. VideoSolo is een DVD ripper en importer. Open de dvd-ripper nadat u deze hebt geïnstalleerd. Stap 3. U kunt het formaat kiezen voor het rippen van dvd. Stap 4. Het is tijd om dvd naar uw harde schijf te rippen.

Hoe kan ik automatisch vertalen?

Als je regelmatig op websites in vreemde talen zit, dan is het wellicht handiger dat Chrome alles automatisch voor je vertaalt. Je kan deze feature inschakelen door op de drie puntjes rechtsboven in de browser te klikken, en vervolgens naar Settings te gaan. Daar ga je verder naar Advanced > Languages.
Wat dit betreft, hoe kan ik iets vertalen?
In de Vertaal-app kun je gesproken en geschreven tekst en gesprekken vertalen tussen ondersteunde talen. Je kunt talen downloaden om tekst op je apparaat te vertalen zonder dat je een internetverbinding nodig hebt. Opmerking: Vertaling is beschikbaar voor ondersteunde talen.

Hoe kan je een tekst vertalen?

Belangrijk: Tik om te vertalen werkt met tekst, niet met afbeeldingen.
...
Tik om te vertalen gebruiken
  • Open een app met tekst die je kunt kopiëren.
  • Selecteer de tekst die je wilt vertalen. Kopiëren.
  • Tik in het huidige scherm op Google Translate .
  • Kies de gewenste taal.
Hoe zet ik YouTube in het Nederlands? Er is geen pasklaar antwoord op deze vraag, omdat de stappen die nodig zijn om de taalinstellingen op YouTube te wijzigen, variëren afhankelijk van het apparaat dat je gebruikt. In het algemeen kun je echter de taalinstellingen op YouTube wijzigen door naar het gedeelte "Taal" van het menu "Instellingen" te gaan. Daar zou je "Nederlands" moeten kunnen selecteren uit de lijst met beschikbare talen.

Hoe krijg ik weer mijn Facebook op mijn tablet?

Als u verwijst naar het terugkrijgen van de Facebook-app op uw tablet, kunt u dat doen door naar de app store op uw apparaat te gaan en te zoeken naar Facebook. Zodra je de app hebt gevonden, klik je gewoon op installeren en staat hij weer op je tablet.

Door Chemash Marr

Vergelijkbare artikelen

Hoe download ik boeken op mijn Kindle? :: Hoe schakel ik vertaalopties in op Facebook?
Handige links