Huis > H > Hoe Kan Ik Mijn Tijdlijn Verwijderen?

Hoe kan ik mijn tijdlijn verwijderen?

De volledige locatiegeschiedenis verwijderen
  1. Open de Google Maps-app. op uw Android-apparaat.
  2. Tik op je profielfoto of initiaal Mijn tijdlijn .
  3. Tik rechtsboven op Meer. Instellingen en privacy.
  4. Tik onder 'Locatie-instellingen' op Volledige Locatiegeschiedenis verwijderen.
  5. Volg de instructies op het scherm.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een CBR bestand op mijn iPad?

U kunt de ComicFlow app vinden op file sharing. Klik er op. U kunt door de bestanden op uw computer bladeren. Klik op de knop in de ComicFlow-app op de iPad.

Waar kan ik mijn archief vinden?

Archief controleren en items terugzetten uit het archief

Log in op je Google-account. Archief. Selecteer een foto. Tik en houd vast om meerdere foto's te selecteren.
Daarvan, hoe kan ik gearchiveerde berichten op facebook terughalen?
Wanneer je een gesprek archiveert, wordt het verborgen in je Postvak IN tot de volgende keer dat je met die persoon chat. Tik vanuit Chats op je profielfoto linksboven. Tik op Gearchiveerde chats. Tik bovenaan in Chats op Zoeken.

Vervolgens, hoe verwijder ik opgeslagen berichten uit mijn archief op facebook?

Als u een bericht uit uw archief op Facebook wilt verwijderen, moet u naar uw profiel gaan en op de knop "Activiteitenlogboek" klikken. Van daaruit kun je klikken op de knop "Bewerken" naast een bericht dat je wilt verwijderen. Zodra u daarop klikt, verschijnt er een pop-upvenster waarin u wordt gevraagd uw beslissing om het bericht te verwijderen te bevestigen. Kan de politie gewiste Messenger berichten terughalen? De politie kan verwijderde Messenger-berichten op een aantal manieren terughalen. Een daarvan is via een dagvaarding, waarvoor een gerechtelijk bevel nodig is. Een andere is door speciale software te gebruiken om toegang te krijgen tot de gegevens op iemands apparaat, zoals een smartphone.

Gerelateerde artikelen

Hoe zet ik een dvd op mijn harde schijf?

Koop een extern DVD-station als uw computer geen ingebouwd station heeft. VideoSolo is een DVD ripper en importer. Open de dvd-ripper nadat u deze hebt geïnstalleerd. Stap 3. U kunt het formaat kiezen voor het rippen van dvd. Stap 4. Het is tijd om dvd naar uw harde schijf te rippen.

Wat gebeurt er als je een gesprek verwijdert op Messenger?

Het bericht wordt gewist en in de plaats wordt een grijze chat weergegeven met de boodschap 'Je hebt een chatbericht verwijderd', dit kan iedereen zien in de chat.
Hoelang blijft een bericht staan op Messenger?
Elke foto of video die je deelt in je verhaal is 24 uur beschikbaar in het gedeelte Verhalen van Facebook en in de Messenger-app. Na 24 uur kun je de verhalen die je hebt gedeeld, bewaren in je verhalenarchief.

Wat gebeurd er als je je Facebook-account verwijderd?

Wat gebeurt er als ik mijn Facebook-account permanent verwijder? Je kunt je account niet opnieuw activeren. Je profiel, foto's, berichten, video's en alles wat je verder nog hebt toegevoegd, worden permanent verwijderd. Je kunt niets meer terughalen van wat je hebt toegevoegd.
Men kan zich ook afvragen: waarom kan ik niet meer op mijn oude facebook komen? Er zijn een paar redenen waarom u mogelijk geen toegang hebt tot uw oude Facebook-account. Het is mogelijk dat u uw account hebt opgezegd, in welk geval u er geen toegang meer toe hebt. Het is ook mogelijk dat uw account door Facebook is geschorst of verboden wegens schending van de servicevoorwaarden van de site. Als dit het geval is, moet u rechtstreeks contact opnemen met Facebook om het probleem op te lossen. Ten slotte is het ook mogelijk dat u gewoon moeite hebt met inloggen omdat u uw wachtwoord of e-mailadres bent vergeten. In dat geval kunt u proberen uw wachtwoord opnieuw in te stellen of contact opnemen met de klantenservice van Facebook voor hulp.

Je kunt ook vragen hoe lang bewaard facebook gegevens?

Er is geen definitief antwoord op deze vraag, omdat het afhangt van het type gegevens in kwestie en het interne beleid van Facebook. Algemeen wordt echter aangenomen dat Facebook gegevens voor onbepaalde tijd bewaart, tenzij ze uitdrukkelijk door de gebruiker worden verwijderd. Dit betekent dat zelfs als u een bericht of foto verwijdert, Facebook nog steeds een kopie van die gegevens op zijn servers kan hebben opgeslagen.

Door Three

Vergelijkbare artikelen

Waar staat prullenbak van contacten op Samsung? :: Hoe kan ik mijn verborgen mappen zien?
Handige links