Huis > H > Hoe Beveilig Ik Mijn Documenten?

Hoe beveilig ik mijn documenten?

Word-document beveiligen
  1. Start Word.
  2. Open het bestand dat u wilt beveiligen of maak een nieuw document via Leeg document.
  3. Klik op het menu Bestand.
  4. Klik op Info.
  5. Klik op Document beveiligen.
  6. Klik op Versleutelen met wachtwoord.
  7. Typ uw wachtwoord.
  8. Klik op OK.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een CBR bestand op mijn iPad?

U kunt de ComicFlow app vinden op file sharing. Klik er op. U kunt door de bestanden op uw computer bladeren. Klik op de knop in de ComicFlow-app op de iPad.

Hoe haal je een wachtwoord van een document in Word?

Een wachtwoord van een document verwijderen
  1. Open het document en voer het wachtwoord voor het document in.
  2. Ga naar Bestand >Info > Document beveiligen > Met wachtwoord versleutelen.
  3. Wis het wachtwoord in het vak Wachtwoord en klik op OK.
Bovendien, kan ik als eigenaar ook gedeeltes van mijn document blokkeren tegen wijzigingen?
Wanneer u een beveiligd document opent, beperkt Word wat u kunt wijzigen op basis van het feit of de eigenaar van het document u heeft gemachtigd om een bepaald deel van het document te wijzigen. Het taakvenster Bewerking beperken bevat knoppen waarmee u naar de locaties in het document kunt gaan die u mag wijzigen.

Wat dit betreft, hoe kan ik een excel bestand maken?

Om een Excel-bestand te maken, moet u Microsoft Excel openen. Zodra Excel is geopend, klikt u op het tabblad "Bestand" in de linkerbovenhoek. Nadat u op het tabblad "Bestand" hebt geklikt, verschijnt een menu. In dit menu klikt u op de optie "Nieuw". Dit opent een nieuwe werkmap waarin u kunt werken. Om deze werkmap op te slaan, klikt u nogmaals op het tabblad "Bestand" en vervolgens op de optie "Opslaan als". Er verschijnt dan een dialoogvenster voor het opslaan van bestanden, waarin u kunt kiezen waar u het bestand wilt opslaan. Dienovereenkomstig, hoe voeg ik een pdf bestand in een word-document? Er zijn een paar verschillende manieren om een pdf-bestand in een Word-document in te voegen. Eén manier is om naar het tabblad Invoegen te gaan en dan op de knop Object te klikken. Er verschijnt dan een menu met verschillende objecten die je in je document kunt invoegen. Scroll naar beneden en klik op de tab Maken vanuit een bestand, klik dan op de knop Bladeren. Dit opent een bestandsverkennervenster waarin u kunt navigeren naar het pdf-bestand dat u wilt invoegen. Zodra u het bestand hebt gevonden, klikt u erop en vervolgens op de knop Invoegen.
Een andere manier om een pdf-bestand in een Word-document in te voegen is door gebruik te maken van de Office Online Converter. Ga daarvoor naar https://www.office-converter.com/ en upload het pdf-bestand dat u wilt converteren. Zodra het bestand is geconverteerd, kunt u het downloaden en in uw Word-document invoegen.

Gerelateerde artikelen

Hoe zet ik een dvd op mijn harde schijf?

Koop een extern DVD-station als uw computer geen ingebouwd station heeft. VideoSolo is een DVD ripper en importer. Open de dvd-ripper nadat u deze hebt geïnstalleerd. Stap 3. U kunt het formaat kiezen voor het rippen van dvd. Stap 4. Het is tijd om dvd naar uw harde schijf te rippen.

Hoe tabblad in Excel verwijderen?

Werkbladen wijzigen op uw apparaat: Een werkblad toevoegen: raak + aan naast de laatste werkbladtab. Een werkblad verwijderen: raak de tab van het werkblad aan en tik vervolgens op x om het werkblad te verwijderen.
Dienovereenkomstig, hoe moet je een tabblad verwijderen?
Zo verwijder je een tabblad uit een groep:

Tik op het tabblad dat je wilt verwijderen en houd dit vast.

Bovendien, hoe nieuw tabblad verwijderen?

Als je een tabblad wilt losmaken, klik je met de rechtermuisknop op het tabblad en selecteer je Losmaken. Als je een tabblad naar een ander venster wilt verplaatsen, klik je met de rechtermuisknop op het tabblad en selecteer je Tabblad verplaatsen naar ander venster.
Hoe maak ik een gedeeld bestand? Op Windows:
1. Klik met de rechtermuisknop op het bestand dat u wilt delen.
2. Selecteer Eigenschappen.
3. Klik op het tabblad Delen.
4. Klik op Delen.
5. Typ een naam voor het gedeelde bestand.
6. Klik op Toevoegen.
7. Klik op Delen.
Op macOS:
1. Klik met de rechtermuisknop op het bestand dat u wilt delen.
2. Selecteer Info ophalen.
3. Klik op Delen en machtigingen.
4. Klik op de knop Toevoegen.
5. Typ een naam voor het gedeelde bestand.
6. Klik op de knop Selecteren.
7. Klik op de optie Lezen en schrijven.
8. Klik op de knop Gereed.

Hoe maak je van een Excel bestand een gedeeld bestand?

Er zijn een paar manieren om van een Excel-bestand een gedeeld bestand te maken:
1. Sla het Excel-bestand op als een gedeelde werkmap. Deze optie is beschikbaar in het dialoogvenster "Opslaan als". Selecteer gewoon de optie "Werkmap delen" in het keuzemenu "Extra".
2. Gebruik Microsoft OneDrive of een andere cloud-gebaseerde opslagdienst om het Excel-bestand op te slaan. Zo kunnen meerdere gebruikers het bestand tegelijkertijd openen en bewerken.
3. Stel een gedeelde netwerkschijf in waar het Excel-bestand wordt opgeslagen. Zo kunnen meerdere gebruikers het bestand tegelijkertijd openen en bewerken.

Door Beaston Naqvi

Vergelijkbare artikelen

Wat is het wachtwoord van mijn wifi? :: Hoe kan ik mijn wifi wachtwoord zien op mijn telefoon?
Handige links