Huis > W > Waar Staan Mijn Bestanden Op Android?

Waar staan mijn bestanden op Android?

Handleiding bestanden zoeken (Android)

Tussen de apps vind je een map 'bestanden'. Deze map herken je aan het map icoontje. Soms staat deze map verborgen tussen andere apps of in een hoofdmap, bijvoorbeeld met de naam 'Samsung' (wanneer je een Samsung toestel hebt) of 'Huawei' (idem).

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik geen zip bestanden openen?

Als u de hele map wilt uitpakken, klik er dan met de rechtermuisknop op, selecteer Alles uitpakken, en volg de instructies.

Vervolgens, waar vind ik wat ik gekopieerd heb?

Klembordgeschiedenis. Het klembord bevat het laatst gekopieerde/geknipte item. Maar het kan sinds de laatste update van Windows 10 (versienummer 1909) en de introductie van Windows 11 eigenlijk veel meer. Wie de klembordgeschiedenis inschakelt, krijgt toegang tot alle gekopieerde/ geknipte items.
Trouwens, hoe kan ik mijn bestanden openen?
Een bestand bekijken
  1. Ga naar drive.google.com.
  2. Log in op je Google-account met je gebruikersnaam en wachtwoord.
  3. Dubbelklik op een bestand.
  4. Een bestand in de Google Documenten-, Spreadsheet-, Presentaties-, Formulieren- of Tekeningen-indeling wordt geopend met de bijbehorende app.

Je kunt ook vragen waarom kan ik gedownloade bestanden niet openen?

Er zijn een paar mogelijke redenen waarom u gedownloade bestanden niet kunt openen:
1. Het bestandstype wordt mogelijk niet door uw computer ondersteund. Als u bijvoorbeeld een bestand downloadt in een formaat waar uw computer geen openingsprogramma voor heeft, kunt u het bestand niet openen.
2. Het bestand kan beschadigd zijn. Dit kan gebeuren als het bestand niet correct is gedownload of als het tijdens het transport is beschadigd.
3. Er kan een toestemmingsprobleem zijn. Als het bestand op een gedeelde schijf of server staat, hebt u misschien niet de juiste rechten om het te openen.
4. Het bestand kan in gebruik zijn door een ander programma. Als het bestand in een ander programma is geopend, kunt u het niet openen.
5. Er kan een probleem zijn met het bestandspad. Als het bestand is opgeslagen op een locatie die niet bestaat of waartoe u geen toegang hebt, kunt u het niet openen. Waar staat een gekopieerde link? Wanneer u een link kopieert, wordt deze opgeslagen op het klembord van uw computer. U kunt de link dan in een ander document of e-mail plakken.

Gerelateerde artikelen

Waar staat BMP voor?

Er is een bestandsformaat voor afbeeldingen. Het wordt gebruikt door het grafische subsysteem van Microsoft Windows.

Waar worden kopieën opgeslagen?

Het Klembord is een opslagruimte op uw computer waar u tijdelijk gegevens (tekst, afbeeldingen en dergelijke) kunt opslaan. Wanneer u iets kopieert, wordt uw selectie opgeslagen in het Klembord, waar deze aanwezig blijft totdat u iets anders kopieert of de computer uitschakelt.
Kun je gekopieerde tekst terughalen?
Soms wil iemand namelijk tekst in een document plakken die hij niet als laatste heeft gekopieerd. Welnu, in de nieuwere versies van Microsoft Office is het erg makkelijk om het klembord te vinden. Ga naar tabblad Start. Helemaal links ziet u 'Klembord' staan en daarnaast een klein pijltje.

Vervolgens, waar kan ik mijn pdf bestanden vinden?

Als je een bestand hebt gedownload via de browser, is het onder 'downloads' te vinden. Het pdf-document wordt automatisch geopend met Google Drive.
Waar kan ik gedownloade bestanden vinden op iPhone? De eenvoudigste manier om gedownloade bestanden op de iPhone te vinden is in de Bestanden-app. Als u de Bestanden-app niet kunt vinden, is deze misschien verborgen. Om verborgen apps te vinden, gaat u naar de App Store en tikt u op de zoekbalk. Typ "Bestanden" in en zoek de app onder het kopje "Hulpprogramma's". Als u de app Bestanden heeft gevonden, tikt u op "Downloaden" om hem te downloaden.
Zodra de app Bestanden is gedownload, opent u deze en tikt u op "Bladeren" onderin het scherm. Vanaf hier heb je toegang tot alle bestanden die je naar je iPhone hebt gedownload. Als u het bestand dat u zoekt niet kunt vinden, zoek dan in de zoekbalk bovenaan het scherm.

Vervolgens, waar vind ik bestanden op mijn iphone?

Er zijn een paar manieren om bestanden op je iPhone te vinden:
- Gebruik de ingebouwde Bestanden-app: Bestanden is een ingebouwde app op iOS waarmee je toegang hebt tot alle bestanden op je apparaat, inclusief de bestanden die zijn opgeslagen in iCloud Drive. Om de app te vinden opent u de App Store en zoekt u naar "Files".
Gebruik de iCloud Drive-app: iCloud Drive is een ingebouwde app op iOS waarmee u toegang hebt tot alle bestanden die zijn opgeslagen in uw iCloud Drive-account. Om hem te vinden opent u de App Store en zoekt u naar "iCloud Drive".
Gebruik een app van derden: Er zijn een aantal apps van derden waarmee je bestanden op je iPhone kunt openen, waaronder Dropbox, Google Drive en OneDrive. Om deze apps te vinden, open je gewoon de App Store en zoek je naar de app die je wilt gebruiken.

Door Brendis Duttko

Vergelijkbare artikelen

Waar vind ik mijn mailberichten? :: Hoe log ik in met sms-controle?
Handige links