Huis > W > Waarom Kan Ik Een Pdf Bestand Niet Openen?

Waarom kan ik een PDF bestand niet openen?

PDF-oplossingen
  • De pagina vernieuwen of opnieuw laden.
  • Een andere PDF weergeven.
  • Een andere PDF op uw harde schijf weergeven.
  • Een andere webbrowser gebruiken.
  • Overschakelen naar compatibiliteitsweergave (Internet Explorer)
  • Start uw computer opnieuw op en probeer de PDF opnieuw te openen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik geen zip bestanden openen?

Als u de hele map wilt uitpakken, klik er dan met de rechtermuisknop op, selecteer Alles uitpakken, en volg de instructies.

Kan dit type bestand niet openen?

Open Windows Verkenner (Open Start in Windows en typ Verkenner.) Zoek op de computer het probleembestand op. Klik met de rechtermuisknop op het bestand en selecteer Eigenschappen. In het dialoogvenster Eigenschappen, zoekt u een knop Blokkering opheffen rechtsonder.
Waar vind ik mijn bestanden op mijn Samsung?
Bestand downloaden op Android-apparaat

Het bestand staat in de app Mijn bestanden. Ga naar de paragraaf hieronder 'Bestanden terugvinden' om te zien of het geopende document hier inderdaad bij staat na het openen.

Waar staan mijn bestanden op Android?

Er zijn een paar verschillende plaatsen waar bestanden op Android kunnen worden opgeslagen. De meest voorkomende plaats voor bestanden is de interne opslag. Dit is waar de meeste apps hun bestanden standaard opslaan. Bestanden op de interne opslag worden opgeslagen op de harde schijf van het apparaat. Ze zijn niet toegankelijk voor andere apparaten, tenzij het apparaat geroot is.
Een andere plaats waar bestanden kunnen worden opgeslagen is op de SD-kaart. De SD-kaart is een verwijderbare opslagkaart die kan worden gebruikt om bestanden op te slaan. Bestanden op de SD-kaart zijn toegankelijk voor andere apparaten.
Tot slot kun je met sommige apps bestanden in de cloud opslaan. Dit betekent dat de bestanden ergens op een server worden opgeslagen en toegankelijk zijn vanaf elk apparaat met een internetverbinding. Kan gedownloade bestanden niet vinden? Er zijn een paar mogelijke redenen waarom u uw gedownloade bestanden niet kunt vinden:
1. Controleer uw standaard downloadlocatie: de meeste browsers slaan bestanden standaard op in uw map "Downloads". Als u niet zeker weet waar deze zich op uw computer bevindt, kunt u deze meestal vinden door uw Verkenner te openen en "Downloads" te selecteren in de linkerkolom.
2. Als u uw standaard downloadlocatie hebt gewijzigd, controleer dan daar.
3. Als u uw bestand nog steeds niet kunt vinden, is de download mogelijk onderbroken of niet succesvol voltooid. Probeer in dat geval het bestand opnieuw te downloaden.

Gerelateerde artikelen

Wat is een BIN bestand openen?

CD-, DVD- of Blue-Ray-beelden worden geassocieerd met BIN-bestanden. Door hun formaat kunnen ze worden gebruikt als schijven. Ze kunnen worden omgezet in een ISO-bestand, dat kan worden gebruikt om bestanden uit te pakken.

Wat dit betreft, welke bestanden heb ik gedeeld?

Open 'OneDrive' en klik daarna in de linker zijbalk op 'Gedeeld'. Je komt nu in 'Gedeeld met mij', hier zie je alles wat met jou gedeeld is. Bovenin zie je ook 'Gedeeld door mij', klik daar op. Hier zie je een overzicht van alle documenten die jij vanuit jouw OneDrive hebt gedeeld met anderen.
Dienovereenkomstig, wat zijn gedeelde bestanden?
Als je een bestand deelt, kan de eigenaar of iemand met bewerkingsrechten de instellingen voor het delen van het bestand wijzigen. Als je niet wilt dat het bestand openbaar beschikbaar is, moet je instellen dat het bestand niet meer is gepubliceerd.

Hoe gedeelde bestanden verwijderen?

Bestanden of mappen verwijderen die met jou zijn gedeeld
  1. Ga naar drive.google.com.
  2. Klik aan de linkerkant op Gedeeld met mij.
  3. Klik met de rechtermuisknop op het item dat je wilt verwijderen.
  4. Klik op Verwijderen.
Kan bestand niet verwijderen van bureaublad? Er zijn een paar redenen waarom u een bestand niet kunt verwijderen van uw bureaublad. De eerste reden is dat het bestand in gebruik kan zijn door een ander programma. Als het bestand in gebruik is, moet u het programma dat het bestand gebruikt sluiten voordat u het kunt verwijderen. De tweede reden is dat u geen toestemming hebt om het bestand te verwijderen. Om dit op te lossen, moet u de rechten op het bestand wijzigen. De derde reden is dat het bestand beschadigd is. Als het bestand corrupt is, moet u het verwijderen met een opdrachtprompt.

Men kan zich ook afvragen: waarom kan ik geen documenten verwijderen?

Men kan zich ook afvragen: waarom kan ik geen documenten verwijderen?
Het antwoord op deze vraag hangt af van het specifieke documentbeheersysteem in kwestie. Sommige documentbeheersystemen staan niet toe dat gebruikers documenten verwijderen, terwijl andere toestaan dat gebruikers documenten verwijderen, maar bijhouden wie het document heeft verwijderd en wanneer. Weer andere documentbeheersystemen staan gebruikers toe documenten te verwijderen zonder beperkingen.

Door Kenneth

Vergelijkbare artikelen

Waar vind je gratis luisterboeken? :: Hoe kan ik zien wie een bestand in gebruik heeft?
Handige links