Huis > H > Hoe Kan Ik Zien Wie Een Bestand In Gebruik Heeft?

Hoe kan ik zien wie een bestand in gebruik heeft?

Wanneer een bestand door een gebruiker is geopend is op eenvoudige wijze te achterhalen door wie. Start Server beheer en selecteer (dubbelklik) de server waarop het bestand zich bevindt. Klik op 'In gebruik' en zoek het betreffende bestand met de gebruiker.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat is een BIN bestand openen?

CD-, DVD- of Blue-Ray-beelden worden geassocieerd met BIN-bestanden. Door hun formaat kunnen ze worden gebruikt als schijven. Ze kunnen worden omgezet in een ISO-bestand, dat kan worden gebruikt om bestanden uit te pakken.

Hoe kan ik een bestand openen?

Bestanden openen en bekijken
  1. Ga naar drive.google.com.
  2. Log in op je Google-account met je gebruikersnaam en wachtwoord.
  3. Dubbelklik op een bestand.
  4. Een bestand in de Google Documenten-, Spreadsheet-, Presentaties-, Formulieren- of Tekeningen-indeling wordt geopend met de bijbehorende app.
Waarom kan ik een bestand niet openen?
Als je een bestand niet kunt openen, kan dit een van de volgende redenen hebben: Je hebt geen rechten om het bestand weer te geven. Je bent ingelogd bij een Google-account dat geen toegangsrechten heeft. De juiste app is niet op je telefoon geïnstalleerd.

Bovendien, waar kan ik mijn bestanden vinden?

Er zijn een paar plaatsen waar u naar uw bestanden kunt zoeken:
De eerste plaats om te controleren is de map waar u werkte toen u het bestand verloor. Als u onlangs aan het bestand werkte, kan het er nog steeds zijn.
De tweede plaats om te controleren is de prullenbak of de prullenbak. Als u het bestand per ongeluk hebt verwijderd, kan het daar staan.
De derde plek om te controleren zijn eventuele backups van je werk. Als u regelmatig back-ups van uw werk maakt, kunt u het bestand misschien in een eerdere versie vinden.
Ten slotte, als u het bestand nergens anders kunt vinden, kunt u proberen uw computer te doorzoeken naar het bestand. Als het bestand nog steeds op uw computer staat, zou dit het moeten vinden. Dienovereenkomstig, hoe kan je zien met wie je een document hebt gedeeld? U kunt op een paar manieren zien met wie u een document hebt gedeeld. De eerste manier is om de instellingen voor het delen van het document te controleren. Open hiervoor het document, klik op de knop "Delen" in de rechterbovenhoek en kijk vervolgens onder het kopje "Mensen". Daar ziet u een lijst met mensen die toegang hebben tot het document.
Een andere manier om te zien met wie u een document hebt gedeeld, is het activiteitenlogboek van het document te bekijken. Open hiervoor het document, klik op de knop "Activiteit" in de rechterbovenhoek, en kijk dan onder de sectie "Gedeeld". Daar ziet u een lijst van mensen die het document hebben geraadpleegd.
Tot slot kun je ook de revisiegeschiedenis van het document bekijken. Om dit te doen, open je het document, klik je op het "Bestand" menu, en selecteer je "Revisiegeschiedenis bekijken". Dit toont je een lijst van mensen die wijzigingen in het document hebben aangebracht.

Gerelateerde artikelen

Hoe zip-bestand openen op tablet?

Er verschijnt een nieuw venster als u met de rechtermuisknop op het zip-bestand klikt. Klik om het uit te pakken.

Mensen vragen ook: kan bestand niet verwijderen omdat het in een ander programma is geopend?

Om een groot deel van de programma's te elimineren die de foutmelding ''De actie kan niet worden voltooid omdat het bestand in een ander programma is geopend'' veroorzaken, kunt u uw systeem schoon opstarten. Als u dit doet, wordt Windows gestart met een minimaal aantal apps en stuurprogramma's.
Dienovereenkomstig, wat heb ik nodig om pdf bestanden te openen?
Acrobat Reader DC is de enige gratis PDF-viewer waarmee u alle soorten PDF-inhoud kunt openen en bewerken, inclusief formulieren en multimedia. Ga naar de Adobe Acrobat Reader-downloadpagina en klik op Nu installeren.

Waar vind ik het menu bestand?

Druk op Alt+F om het menu Bestand te openen.
Je kunt ook vragen hoe open je een bestand in word? Om een bestand in Word te openen, kunt u naar het menu Bestand gaan en op Openen klikken, of u kunt de sneltoets Ctrl+O gebruiken.

Men kan zich ook afvragen: welke app heb ik nodig om bestanden te openen?

Het antwoord op deze vraag hangt af van het bestandstype dat u probeert te openen. Als u een tekstbestand probeert te openen, kunt u een teksteditor gebruiken zoals Notepad++ of Sublime Text. Probeert u een afbeeldingsbestand te openen, dan kunt u een afbeeldingseditor gebruiken zoals Adobe Photoshop of GIMP. Als u een videobestand probeert te openen, kunt u een videospeler zoals VLC Media Player of QuickTime Player gebruiken.

Door Bowers

Vergelijkbare artikelen

Waarom kan ik een PDF bestand niet openen? :: Waarom blokkeer je iemand op WhatsApp?
Handige links