Huis > W > Waar Gebruik Je Confluence Voor?

Waar gebruik je Confluence voor?

Met Confluence is content gemakkelijk te doorzoeken, is het mogelijk reacties te geven en zijn aanpassingen snel doorgevoerd. Met versiebeheer kun je bovendien snel fouten herstellen en het verloop van een project inzien.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waar staat BMP voor?

Er is een bestandsformaat voor afbeeldingen. Het wordt gebruikt door het grafische subsysteem van Microsoft Windows.

Wat is een Confluence pagina?

Met Confluence Cloud kun je al je informatie, documenten en projecten in één geordende hub samenvoegen, zodat teams eenvoudig en snel informatie kunnen vinden, zoeken en ontdekken. Bergen e-mails en gedeelde mappen bekijken om dat ene document te vinden, is verleden tijd. Alles wat je nodig hebt, staat in Confluence.
Waarom Jira?
Jira is onder meer geschikt voor agile softwareontwikkeling door de uitgebreide integratie met o.a. Bitbucket en meerdere CI/CD-tools. Zo krijg je met Jira vanuit één tool de volledige softwareontwikkelingscyclus in beeld en werk je met een release - en sprintplanning, issuebeheer, servicedesk integratie en meer.

Hoe gebruik je Jira?

Jira is een projectbeheerprogramma dat door softwareontwikkelaars wordt gebruikt om problemen en bugs bij te houden. Problemen kunnen worden toegewezen aan individuele ontwikkelaars, en ontwikkelaars kunnen commentaar geven op en bestanden toevoegen aan problemen. Jira kan worden gebruikt om de voortgang van individuele issues en projecten als geheel te volgen. Wat betekent Jira? Jira is een hulpmiddel voor softwareontwikkeling dat wordt gebruikt door agile teams. Het wordt gebruikt om softwareontwikkelingsprojecten te plannen, te volgen en te beheren.

Door Benenson

Vergelijkbare artikelen

Wat is IPv4 en wat is IPv6? :: Hoeveel nummers kun je op een CD branden?
Handige links