Huis > K > Kan Je De Pincode Van Mijn Simkaart Wijzigen?

Kan je de pincode van mijn simkaart wijzigen?

Druk op SIM-vergrendeling instellen. Druk op SIM PIN-code wijzigen. Toets je huidige pincode in en druk op OK. Als je de pincode driemaal verkeerd intoetst, wordt de simkaart geblokkeerd.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een CBR bestand op mijn iPad?

U kunt de ComicFlow app vinden op file sharing. Klik er op. U kunt door de bestanden op uw computer bladeren. Klik op de knop in de ComicFlow-app op de iPad.

Waar vind ik mijn Simcode iPhone?

1. iPhone simpincode invoeren
  1. Open de Instellingen-app;
  2. Tik op 'Mobiel Netwerk';
  3. Scroll naar beneden en tik op 'Simpincode';
  4. Tik op wijzig pincode om de code te wijzigen of de schakelaar om de code aan en uit te zetten.
Dus, hoe kan ik mijn code veranderen?
Je smartphone of tablet beveiligen met een wachtwoord
  1. Tik op 'Instellingen'.
  2. Tik op 'Beveiliging'.
  3. Tik op 'Schermvergrendeling'.
  4. Tik op 'Pincode'.
  5. Tik op 'Pincode vereisen om apparaat op te starten'.
  6. Kies je pincode.
  7. Bevestig je pincode.
  8. Kies de instelling van je voorkeur.

Vervolgens, waar vind ik de code van mijn simkaart?

De simkaart code, ook bekend als de sim netwerk unlock pin, kunt u vinden door contact op te nemen met uw draadloze provider. Zij zullen u voorzien van een code die u moet invoeren om uw simkaart te ontgrendelen. Kan simkaart niet ontgrendelen iPhone? Er zijn een paar redenen waarom u uw SIM-kaart op uw iPhone niet kunt ontgrendelen. Het eerste wat je moet doen is ervoor zorgen dat je de laatste software-update hebt geïnstalleerd. Als u de laatste software-update niet hebt, kunt u deze proberen te downloaden van de website van Apple of iTunes gebruiken.
Als je na het updaten van je software nog steeds je simkaart niet kunt ontgrendelen, is het mogelijk dat je provider het probleem is. Als je een iPhone met een simkaart van een andere provider gebruikt, moet je misschien contact opnemen met die provider voor hulp.
Als je zeker weet dat je software up-to-date is en je provider niet het probleem is, is het mogelijk dat je iPhone is vergrendeld voor een bepaalde provider. In dat geval moet je contact opnemen met je provider voor hulp.

Gerelateerde artikelen

Hoe zet ik een dvd op mijn harde schijf?

Koop een extern DVD-station als uw computer geen ingebouwd station heeft. VideoSolo is een DVD ripper en importer. Open de dvd-ripper nadat u deze hebt geïnstalleerd. Stap 3. U kunt het formaat kiezen voor het rippen van dvd. Stap 4. Het is tijd om dvd naar uw harde schijf te rippen.

Hoeveel cijfers pincode iPhone?

Op apparaten zonder Touch ID gaat u naar 'Instellingen' > 'Toegangscode'. Tik op 'Zet code aan'. Voer een zescijferige toegangscode in. Of tik op 'Toegangscodeopties' om over te schakelen naar een viercijferige numerieke code, een aangepaste numerieke code of een aangepaste alfanumerieke code.
Dus, wat betekent sim vergrendeld op mijn iphone?
Bij het venster van Sim vergrendeld moet je in iOS 11 en ouder kiezen voor Ontgrendel – en niet OK, want dan kun je niet bellen of gebeld worden. Vervolgens toets je de viercijferige code van je sim-kaart in (die standaard vaak 0000 is) en pas dan tik je op OK.

Wat dit betreft, hoe maak je iphone simkaart open?

Als u de simkaarthouder wilt openen, steekt u een paperclip of een simkaartverwijdertool in de opening naast de houder. Druk de simkaartverwijdertool in de opening en naar de iPhone toe, maar forceer deze niet.
Dus, hoe moet je je sim vergrendelen? De eenvoudigste manier om uw SIM-kaart te vergrendelen is door een vergrendelingscode in te stellen op uw telefoon. Dit kan meestal worden gedaan in het instellingenmenu van de telefoon. Als u eenmaal een blokkeercode hebt ingesteld, moet u deze elke keer dat u uw telefoon wilt gebruiken invoeren. Als u uw blokkeercode vergeet, kunt u deze meestal resetten door een speciale code in uw telefoon in te voeren.

Wat moet je doen als je een nieuwe simkaart krijgt?

Wanneer u een nieuwe SIM-kaart krijgt, moet u deze in uw telefoon plaatsen en inschakelen. Als u een nieuwe telefoon hebt, moet u deze bij uw provider activeren. Zodra uw telefoon is ingeschakeld, moet u de PIN-code van uw SIM-kaart invoeren om hem te ontgrendelen. Daarna kunt u uw telefoon gebruiken.

Door Sharyl

Vergelijkbare artikelen

Welke beeldkwaliteit instellen canon? :: Welk sterrenbeeld is het meest ijdel?
Handige links