Huis > W > Welke Processor Voor Moederbord?

Welke processor voor moederbord?

Een moederbord wordt gemaakt voor (een lijn van) processoren van de dominante merken AMD en Intel met een bijbehorend socket-type. Zo heeft AMD de AM sockets zoals de AM4 en zo kent Intel de LGA sockets zoals de 1200 socket.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waar staat BMP voor?

Er is een bestandsformaat voor afbeeldingen. Het wordt gebruikt door het grafische subsysteem van Microsoft Windows.

Dus, wat is een socket op het moederbord?

Het moederbord socket is de plek waar de processor met het moederbord wordt verbonden. Sockets verschillen onderling in het aantal pinnetjes en de plaatsing van deze pinnetjes. Hierdoor bepaalt het socket welke processoren (cpu's) op het moederbord kunnen worden geplaatst.
Welke chipset Socket 1200?
Socket 1200 en Z490-chipset

Samen met de tiende generatie Core-desktopprocessors wordt ook de 400-serie chipsets gelanceerd. Moederborden met deze chipsets, waarvan de Z490-chipset de meest uitgebreide editie is, maken gebruik van de nieuwe socket 1200.

Waar zit goud in de pc?

Goud is eigenlijk niet aanwezig in de meeste PC's. Er zijn echter enkele onderdelen in een PC waar goud wordt gebruikt. Het goud wordt gebruikt in connectoren, meestal in de vorm van vergulde pinnen. Deze pinnen maken een betere verbinding dan andere metalen en daarom wordt goud gebruikt om een goede verbinding te garanderen. Goud is ook een goede geleider van elektriciteit en corrodeert niet. Waar zit er goud in een printplaat? Goud wordt gewoonlijk gevonden op het oppervlak van een printplaat, of op de pinnen van een geïntegreerde schakeling.

Gerelateerde artikelen

Welke app opent ePub?

Welke ebook reader kan ik gebruiken? Het programma kan worden gebruikt om ebooks in verschillende bestandsformaten te beheren. De Adobe Digital Editions zijn voor Macintosh computers. Adobe's Digital Editions is de meest gebruikte software voor het openen en weergeven van eBooks op PC's en laptops. De reader heet de FBReader.

Wat is de betekenis van moederbord?

Een moederbord in een personal computer (zo'n moederbord wordt ook wel systeembord, mainboard, mobo of in het geval van Apple Inc.: Logic Board genoemd) is een printplaat met elektronica waarop andere (insteek-)printplaten kunnen worden gemonteerd.
Bovendien, wat is een moederbord verklaar de naam?
(Een moederbord (in een personal computer; ook wel systeembord of mainboard) is een printplaat met elektronica waarop een aantal andere (insteek-) printplaten gemonteerd kunnen worden (vandaar de naam) . In de loop der jaren is steeds meer functionaliteit op het moederbord ondergebracht.

Wat is het moederbord van een telefoon?

Een moederbord, het zit in elke telefoon en tablet. Het is de basis van de telefoon en tablet en het is de grootste printplaat die een computer heeft. Alles wordt op het moederbord aangesloten: het geheugen, een processor, de harde schijf enz.
Welk moederbord voor Ryzen 5? Het beste moederbord voor Ryzen 5 is de MSI B450I Gaming Plus AC. Dit moederbord heeft geweldige functies voor gaming en overklokken, en het heeft ook een zeer goede prijs.

Welk moederbord voor Ryzen 9 5900X?

Het beste moederbord voor de Ryzen 9 5900X is de ASUS ROG Strix X570-E Gaming. Het heeft geweldige functies en overklokmogelijkheden. Het heeft ook een uitstekende bouwkwaliteit en een robuust stroomtoevoersysteem.

Door Fiorenze Cordrey

Vergelijkbare artikelen

Hoe kan je geld verdienen met een gratis app? :: Hoe werkt een televisiescherm?
Handige links