Huis > W > Wat Als Je Je Iphone Verliest?

Wat als je je iPhone verliest?

Als u uw iPhone, iPad of iPod touch kwijtraakt of denkt dat deze is gestolen, kunt u met 'Zoek mijn' uw gegevens beschermen.
  1. Uw apparaat op een kaart zoeken.
  2. Als verloren opgeven.
  3. Uw zoekgeraakte apparaat melden bij de plaatselijke politie.
  4. Een claim indienen wegens diefstal of verlies.
  5. Uw apparaat op afstand wissen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom lukt het niet om foto's van iPhone naar PC?

Zorg ervoor dat u zich aanmeldt met dezelfde Apple ID die u gebruikt voor iCloud voor Windows. Klik op 'Opties' als u iCloud voor Windows wilt openen. Sta 'Mijn fotostream' toe. Als u het weer wilt openen, sluit het dan voor Windows.

Kan ik met mijn iPhone mijn iPad bedienen?

Selecteer 'Apparaat'. Selecteer 'Gebruik ander apparaat'. Selecteer het apparaat dat u wilt bedienen en selecteer vervolgens 'Verbind'. U kunt de schakelaar die verbonden is met uw iPhone, iPad of iPod touch nu gebruiken om het andere apparaat te bedienen.
Dus, hoe computer overnemen op afstand?
Als je iemand via internet mee wilt laten kijken naar je scherm, bijvoorbeeld om te helpen met een pc-probleem, is het gratis TeamViewer ideaal. Je geeft de gast toestemming via een code. Die andere persoon kan meekijken en met jouw toestemming de besturing van de computer overnemen.

Men kan zich ook afvragen: hoe vind ik mijn iphone terug zonder icloud?

Als Zoek mijn iPhone is ingeschakeld op uw apparaat, kunt u iCloud.com of de Zoek mijn iPhone-app gebruiken om uw apparaat te vinden. Als Zoek mijn iPhone niet is ingeschakeld op uw apparaat, kunt u de website van Apple Support gebruiken om uw apparaat te vinden. Dienovereenkomstig, hoe zet ik mijn iphone uit zonder touchscreen? Er zijn een paar manieren om uw iPhone uit te schakelen zonder het aanraakscherm te gebruiken. Eén manier is om de functie AssistiveTouch te gebruiken. Om AssistiveTouch in te schakelen, ga je naar Instellingen > Toegankelijkheid > Aanraking, en schakel je AssistiveTouch in. Zodra AssistiveTouch is ingeschakeld, ziet u een kleine witte cirkel op uw scherm. Om uw iPhone uit te schakelen, houdt u het pictogram AssistiveTouch ingedrukt en tikt u op de knop "Uitschakelen".
Een andere manier om uw iPhone uit te schakelen zonder het aanraakscherm is door Siri te gebruiken. Om dit te doen houdt u de thuisknop ingedrukt en zegt u vervolgens "Siri, zet mijn iPhone uit". Siri zal bevestigen dat u uw iPhone wilt uitschakelen, en vervolgens zal hij uitschakelen.
Als uw iPhone een fysieke thuisknop heeft, kunt u hem ook uitschakelen door de thuisknop en de Slaap/Wektoets tegelijkertijd ingedrukt te houden. Houd deze knoppen ingedrukt totdat u het Apple logo ziet, en laat ze dan los.

Gerelateerde artikelen

Hoe open ik een bijlage op mijn iPhone?

Als u een e-mail met een bijlage ontvangt, kunt u deze openen nadat u de bijlage naar uw computer hebt gedownload.

Wat is delen met gezin?

Met Apple Gezinsdeling kunnen gezinnen apps, muziek, films en boeken onderling met elkaar delen. Hierdoor hoef je deze content maar een keer te kopen voor alle gezinsleden. iPhoned laat in deze gids zien hoe je de functie instelt en wat je er precies mee kunt.
Men kan zich ook afvragen: hoe kan je een app delen?
Delen
  1. Open de Google Play Store-app .
  2. Tik rechtsboven op het profielicoon.
  3. Tik op Apps en apparaat beheren.
  4. Tik op het tabblad Overzicht naast Apps delen op Sturen.
  5. Selecteer welke apps je wilt delen.
  6. Tik op Sturen.
  7. Kies naar wie de apps moeten worden gestuurd.

Wat is een Kinderaccount Apple?

In plaats van een Apple ID met uw kind te delen, kunt u een Apple ID voor hem of haar aanmaken. Daarna kan hij of zij 'Delen met gezin', Berichten, de App Store en andere Apple voorzieningen gebruiken.
Hoe kan ik Apple TV delen? Apple TV kan op een paar verschillende manieren worden gedeeld met andere apparaten. Eén manier is het gebruik van AirPlay, waarmee u audio- of videomateriaal van uw Apple TV kunt delen met andere apparaten, zoals een iPhone, iPad of Mac. Een andere manier om materiaal van je Apple TV te delen is via Thuisdeling. Hiermee kun je materiaal uit je iTunes-bibliotheek delen met andere apparaten in je thuisnetwerk. Ten slotte kunt u ook materiaal van uw Apple TV delen door AirPlay Mirroring te gebruiken. Hiermee kun je het scherm van je Apple TV delen met een ander apparaat, zoals een iPhone of iPad.

Je kunt ook vragen kan iemand anders mijn iphone volgen?

Het is mogelijk dat iemand uw iPhone opspoort als hij uw Apple ID en wachtwoord kent. Als u iemand uw Apple ID en wachtwoord heeft gegeven, kan diegene de functie Zoek mijn iPhone gebruiken om uw iPhone op te sporen. U kunt de functie Zoek mijn iPhone ook gebruiken om de iPhone van iemand anders te traceren als u hun Apple ID en wachtwoord kent.

Door Dorolice Landolfi

Vergelijkbare artikelen

Kan je Airdroppen van iPhone naar Samsung? :: Hoe delen met gezin inschakelen?
Handige links