Huis > K > Kan Je Airdroppen Van Iphone Naar Samsung?

Kan je Airdroppen van iPhone naar Samsung?

Bezitters van een iPhone, iPad of ander Apple-apparaat kunnen onderling eenvoudig gegevens uitwisselen via AirDrop. Deze feature werkt echter niet op Android, maar er zijn gelukkig allerlei alternatieven. Android Planet zet drie goede apps op een rij om snel bestanden te delen met een Android-smartphone of -tablet.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe CD rippen naar mp3?

Windows Media Player wordt gebruikt om de CD af te spelen. Zet Windows Media Player in bibliotheekmodus. In bibliotheekmodus gebruiken we Windows Media Player. Bovenaan in het menu kunt u het bestandsformaat instellen op mp3.

Je kunt ook vragen kan wel berichten ontvangen maar niet versturen?

Zorg ervoor dat uw provider sms-, mms- of rcs-berichten ondersteunt. Controleer uw abonnement of beltegoed om te zien of dit genoeg is om berichten te verzenden/ontvangen. Controleer of u ontvangst heeft. Controleer of u de vliegtuigmodus heeft ingeschakeld.
Mensen vragen ook: waarom kan ik geen berichten versturen iphone?
Hiervoor kunnen een aantal oorzaken zijn: De persoon aan wie u het bericht hebt gestuurd, heeft geen Apple apparaat. iMessage is uitgeschakeld op uw apparaat of dat van de ontvanger. Ga naar 'Instellingen' > 'Berichten' > 'iMessage' om te controleren of iMessage is ingeschakeld.

Dus, kan geen sms versturen naar 1 persoon iphone?

Als u probeert een SMS naar een iPhone te sturen en het lukt niet, dan zijn er een paar mogelijke redenen. Controleer eerst of uw telefoon een actieve gegevensverbinding heeft. Als u de SMS via cellulaire gegevens verstuurt, controleer dan of uw telefoon een goede dekking heeft in uw omgeving. Als u de sms via Wi-Fi verstuurt, controleer dan of uw router is ingeschakeld en of uw telefoon met het juiste Wi-Fi-netwerk is verbonden.
Als je zeker weet dat je een actieve dataverbinding hebt en dat je telefoon met het juiste netwerk is verbonden, is de volgende stap om de iPhone van de ontvanger te controleren. Controleer of de persoon naar wie je de sms wilt sturen zijn iPhone aan heeft staan en of hij een goede dekking heeft in zijn gebied. Als de iPhone is uitgeschakeld of als de dekking slecht is, wordt de sms niet verzonden.
De laatste stap is het controleren van de instellingen op je iPhone. Ga naar Instellingen -> Berichten en controleer of de optie "Verzenden als SMS" is ingeschakeld. Als dit is uitgeschakeld, probeert je iPhone de SMS eerst als iMessage te versturen. Als de ontvanger geen iPhone heeft of iMessage op zijn iPhone heeft uitgeschakeld, wordt de SMS niet verzonden. Men kan zich ook afvragen: hoe zet ik mijn gegevens over van iphone naar samsung? Het proces van gegevensoverdracht van een iPhone naar een Samsung-apparaat is relatief eenvoudig en kan in een paar stappen worden uitgevoerd.
1. Eerst moet u zowel uw iPhone als uw Samsung-apparaat op uw computer aansluiten.
2. Zodra beide apparaten zijn aangesloten, moet u de iTunes-software op uw computer openen.
3. Zodra iTunes geopend is, moet u uw iPhone selecteren uit de lijst met apparaten die in de linker zijbalk verschijnt.
4. 4. Nadat u uw iPhone hebt geselecteerd, klikt u op het tabblad "Samenvatting" dat bovenaan het iTunes-venster verschijnt.
5. 5. In het tabblad "Overzicht" ziet u een gedeelte met de titel "Opties". In dit gedeelte moet u het vakje naast "Muziek en video's handmatig beheren" aanvinken.
6. Zodra u het vakje naast "Muziek en video's handmatig beheren" hebt aangevinkt, moet u op de knop "Toepassen" klikken die zich onderaan het iTunes-venster bevindt.
7. Nadat u op de knop "Toepassen" hebt geklikt, moet u uw Samsung-apparaat selecteren in de lijst met apparaten die in de linkerzijbalk verschijnt.
8. Zodra uw Samsung-apparaat is geselecteerd, moet u op het tabblad "Muziek" klikken dat bovenaan in het iTunes-venster verschijnt.
9. In het tabblad "Muziek" ziet u alle muziek die op uw iPhone is opgeslagen. Om deze muziek naar uw Samsung-apparaat over te brengen, selecteert u de nummers die u wilt overbrengen en sleept u ze naar uw Samsung-apparaat in de linker zijbalk.
10. Zodra u alle muziek hebt toegevoegd die u naar uw Samsung-apparaat wilt overbrengen, moet u op de knop "Uitwerpen" klikken die zich naast uw Samsung-apparaat in de linkerzijbalk bevindt. Hierdoor wordt uw Samsung apparaat veilig losgekoppeld van uw computer.

Gerelateerde artikelen

Hoe EML bestanden omzetten naar PDF?

Als u de EML bestanden niet wilt converteren, kunt u de volgorde aanpassen.

Wat dit betreft, hoe zet je gegevens over van iphone naar android?

Verplaats je gegevens en bestanden vanaf iOS ®
  1. Stap 1 Download Google Drive. Zorg dat je de nieuwste versie van Google Drive op je iPhone hebt en log in bij Drive met je Google-account.
  2. Stap 2 Maak een back-up. Maak een back-up van je content in Google Drive.
  3. Stap 3 Zet iMessage® uit.
  4. Stap 4 Log in op je nieuwe telefoon.
Men kan zich ook afvragen: waarom staat er een klokje bij whatsapp?
Als u geen internetverbinding heeft werkt WhatsApp niet. U ziet dit in WhatsApp dan een klokje naast het bericht dat u probeert te verzenden. Als u één vinkje ziet is het bericht verzonden en met twee vinkjes is het bericht ontvangen.

Kan sms niet verzenden fout 0?

Het is mogelijk dat de sms wel verzonden wordt, maar niet binnenkomt bij de ontvanger. Je kunt dit controleren door een afleverrapport op te vragen. Zet de code *0# vóór het sms-bericht dat je wilt versturen te plaatsen. Voer na de code geen spatie in maar begin direct met de rest van de sms (bijvoorbeeld: *0#test).
Bovendien, hoe kun je zien of iemand je geblokkeerd heeft op berichten? De eenvoudigste manier om te zien of iemand je heeft geblokkeerd op berichten is door naar hun profiel te kijken. Als je hun profiel kunt zien, dan hebben ze je niet geblokkeerd. Als je hun profiel niet kunt zien, dan hebben ze je geblokkeerd.

Trouwens, hoe kan ik een sms bericht doorsturen?

Er zijn twee manieren om een tekstbericht door te sturen:
1. Selecteer het bericht dat u wilt doorsturen en tik op de knop "Doorsturen". Voer het telefoonnummer van de ontvanger in en tik op "Verzenden".
2. Selecteer het bericht dat u wilt doorsturen, tik op het bericht en houd het vast. Tik op de knop "Doorsturen", voer het telefoonnummer van de ontvanger in en tik op "Verzenden".

Door Merce

Vergelijkbare artikelen

Hoe stuur je een sms met iPhone? :: Wat als je je iPhone verliest?
Handige links