Huis > H > Hoe Zet Ik Mijn Adblocker Aan?

Hoe zet ik mijn adblocker aan?

Google Chrome
  1. Ga met je browser naar de Chrome web store.
  2. Zoek op 'Adblock Plus' en klik op de knop 'TOEV. AAN CHROME'.
  3. In de pop-up druk je op 'Extensie Toevoegen'.
  4. De adblocker is geïnstalleerd!

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een CBR bestand op mijn iPad?

U kunt de ComicFlow app vinden op file sharing. Klik er op. U kunt door de bestanden op uw computer bladeren. Klik op de knop in de ComicFlow-app op de iPad.

Wat dit betreft, wat is de beste adblocker voor google chrome?

Blokkeer advertenties en pop-ups op YouTube, Facebook, Twitch en je favoriete websites. AdBlock is de beste advertentieblokker met meer dan 65 miljoen gebruikers en een van de populairste Chrome-extensies met meer dan 350 miljoen downloads!
Dienovereenkomstig, wat is de beste adblocker voor windows?
Als je snel antwoord wilt, kan ik meteen aangeven dat AdBlock de beste adblocker is. Dit programma verwijdert veel verschillende advertenties, blokkeert malware en werkt met alle populaire browsers (zoals Chrome, Firefox en meer).

Vervolgens, welke adblocker voor youtube?

Er zijn een paar verschillende adblockers voor YouTube, maar degene die wij aanbevelen is AdBlock Plus. Deze adblocker is gratis beschikbaar in de Google Chrome store, en blokkeert alle YouTube-advertenties in je browser. Mensen vragen ook: wat is de beste adblocker voor iphone? Er is niet één "beste" adblocker voor iPhone, want er zijn veel verschillende adblockers beschikbaar, elk met zijn eigen voor- en nadelen. Enkele van de populairdere adblockers voor iPhone zijn AdBlock Plus, uBlock Origin en 1Blocker.

Gerelateerde artikelen

Hoe zet ik een dvd op mijn harde schijf?

Koop een extern DVD-station als uw computer geen ingebouwd station heeft. VideoSolo is een DVD ripper en importer. Open de dvd-ripper nadat u deze hebt geïnstalleerd. Stap 3. U kunt het formaat kiezen voor het rippen van dvd. Stap 4. Het is tijd om dvd naar uw harde schijf te rippen.

Daarvan, waarom werkt adblock niet op youtube?

De schuld voor het gebruik van Adblock wordt echter vaak toegeschreven aan de makers van de YouTube video's. Het is niet wenselijk dat in een video van pakweg 18 minuten er 10 advertentiepauzes zijn, inclusief de pre-roll video's die worden getoond voordat je zelfs nog maar naar het eigenlijke filmpje kunt gaan kijken.
Welke adblocker Firefox?
Een van de meest populaire adblockers voor Chrome, Safari en Firefox is AdBlock. Gebruik het om advertenties op Facebook, YouTube en Hulu te blokkeren.

Je kunt ook vragen is adguard veilig?

AdGuard is het beste middel tegen vervelende advertenties en online volgen en je te beschermen tegen malware. Maak je internet snel, veilig en vrij van advertenties. AdGuard zorgt er voor dat vervelende banners, pop-ups en video advertenties voor eens en altijd verdwijnen.
Dus, wat is de beste adblocker voor safari?
Nou, Adblock Fast is een van de beste en meest unieke Android-app voor advertentieblokkering die beschikbaar is in de Play Store.

Vervolgens, hoeveel procent gebruikt een adblocker?

Volgens een rapport van eMarketer gebruikte 32,4% van de internetgebruikers in de Verenigde Staten in 2019 een adblocker. Dit was een stijging ten opzichte van 26,7% in 2018.

Door Thordis

Vergelijkbare artikelen

Hoe werkt een programmeertaal? :: Hoe lang kun je iPhone 6s nog updaten?
Handige links