Huis > W > Waarom Krijg Ik Geen Meldingen Iphone?

Waarom krijg ik geen meldingen iPhone?

Ga naar Instellingen > Berichtgeving en kijk of de app in de lijst staat. Tik erop en controleer of de schakelaar bij Sta meldingen toe is ingeschakeld. Controleer of de juiste meldingen zijn ingeschakeld. Ga naar Instellingen > Berichtgeving en tik op de betreffende app.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik geen zip bestanden openen?

Als u de hele map wilt uitpakken, klik er dan met de rechtermuisknop op, selecteer Alles uitpakken, en volg de instructies.

Dienovereenkomstig, wat is notificaties toestaan?

Web push notificaties: Wanneer je een website bezoekt die web push notificaties verstuurt zal je browser vragen of je notificaties wil toestaan. Websites moeten gebruikers expliciet om toestemming vragen voor dit soort notificaties. Dus pas als je dit toestaat, dan ontvang je die notificaties ook daadwerkelijk.
Je kunt ook vragen waarom staat whatsapp niet bij berichtgeving?
Je kan in het toestel én in Whatsapp zelf controleren of de instellingen van de meldingen correct staan. In het toestel ga je naar Instellingen -> Whatsapp bij de lijst met apps. Vervolgens controleer je of je Ververs op achtergrond en Mobiele data aan staat. Bij Whatsapp ga je naar Instellingen -> Meldingen.

En nog een vraag, waarom staat tinder niet bij berichtgeving?

De reden dat Tinder niet bij de berichtenapps staat, is omdat het geen berichtenapp is. Tinder is een dating app waarmee gebruikers potentiële matches kunnen vinden op basis van hun locatie. Waarom staat WhatsApp niet in berichtgeving iPhone? Er zijn een paar mogelijke redenen waarom WhatsApp niet in het iPhone-berichtenverkeer zit:
1. WhatsApp is mogelijk niet compatibel met de berichtenapp op de iPhone.
2. De berichtenapp op iPhone ondersteunt WhatsApp mogelijk niet.
3. WhatsApp is mogelijk niet beschikbaar in het land waar de iPhone wordt gebruikt.

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een CBR bestand op mijn iPad?

U kunt de ComicFlow app vinden op file sharing. Klik er op. U kunt door de bestanden op uw computer bladeren. Klik op de knop in de ComicFlow-app op de iPad.

Daarvan, hoe kom ik van push berichten af?

Ga naar Instellingen en vervolgens naar 'Apps'; Scrol door de lijst met alle apps, en klik op de app waarvan je de notificaties niet meer wil zien; Druk op 'Meldingen uitschakelen' of 'Meldingen' en geef vervolgens aan dat je geen notificaties meer wil zien.
Hoe zet je Berichtencentrum uit?
Tik op Schermverg. of Vergrendelscherm. Tik op Meldingen. Tik op het schuifje achter Alle apps (Android 7.0) of Aan (Android 8.0 of hoger), zodat deze grijs wordt.

Dus, waar staat berichtencentrum?

Ga na of je meldingen hebt ingeschakeld op je telefoon. Android Instellingen app > Apps (sommige gebruikers moeten dan nog naar Apps beheren gaan) > Signal > ga na of 'Toon meldingen' is ingeschakeld. > Meldingen > Schakel berichtmeldingen in.
En nog een vraag, wat zijn badges op de iphone?
Wanneer je een melding ontvangt van een bepaalde applicatie zal deze een badge-appsymbool plaatsen bovenop het app icoon. Dit is het rode bolletje met een getal in dat aangeeft hoeveel ongelezen meldingen je nog hebt.

Wat zijn Volgmeldingen iPhone?

Traceermeldingen zijn een soort meldingen die op een iPhone verschijnen wanneer de gebruiker wordt gevolgd door een andere iPhone-gebruiker. Dit type melding kan door de gebruiker worden in- of uitgeschakeld.

Door Snashall

Vergelijkbare artikelen

Kan Bedrock en Java samen spelen? :: Wat is Strookstijl tijdelijk?
Handige links