Huis > K > Kan Ik Mijn Medisch Dossier Inkijken?

Kan ik mijn medisch dossier inkijken?

Je mag je patiëntendossier volledig of deels inkijken. Je kunt ook een vertrouwenspersoon aanduiden om dat voor jou te doen. Binnen de 15 dagen na je aanvraag moet je zorgverlener je inzage verlenen. Je hebt ook recht op een kopie van je dossier.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een CBR bestand op mijn iPad?

U kunt de ComicFlow app vinden op file sharing. Klik er op. U kunt door de bestanden op uw computer bladeren. Klik op de knop in de ComicFlow-app op de iPad.

Hoe kan ik mijn medisch dossier online inzien?

Het is mogelijk om uw medisch dossier online te bekijken. In uw medisch dossier staan onder andere het advies van de huisarts, uitslagen van onderzoeken en de medicijnen die u gebruikt.
...
Medisch dossier bekijken
  • Ga naar www.gezond.nl/portal.
  • Log in met uw DigiD.
  • Klik op "dossier"
Waar kan ik mijn medische gegevens opvragen?
Iedereen van 12 jaar en ouder kan mondeling of schriftelijk vragen om een kopie van het medisch dossier. U kunt hiervoor bij uw arts of zorginstelling terecht. U hoeft geen reden aan te geven voor uw verzoek. Uw arts kan om een legitimatie vragen als u een kopie (of inzage) wilt hebben.

Dit in overweging nemend, kan ik mijn huisarts dossier inzien?

Ja, u kunt uw huisartsendossier inzien als u dat wilt. Uw huisarts kan u uw dossier laten zien of het voor u afdrukken, of u kunt een kopie aanvragen op de NHS-website. Vervolgens, kan ik mijn bloeduitslag online zien? Ja, u kunt uw bloeduitslagen meestal online bekijken. De procedure verschilt per laboratorium en per arts, maar meestal kunt u inloggen om uw resultaten te bekijken. Mogelijk moet u een account aanmaken en/of uw e-mailadres doorgeven aan uw arts. Zodra u bent ingelogd, moet u uw resultaten kunnen zien, evenals eventuele notities of opmerkingen van uw arts.

Gerelateerde artikelen

Hoe zet ik een dvd op mijn harde schijf?

Koop een extern DVD-station als uw computer geen ingebouwd station heeft. VideoSolo is een DVD ripper en importer. Open de dvd-ripper nadat u deze hebt geïnstalleerd. Stap 3. U kunt het formaat kiezen voor het rippen van dvd. Stap 4. Het is tijd om dvd naar uw harde schijf te rippen.

Wie heeft toegang tot mynexuzhealth?

Wie gebruikt mijn patiëntendossier? Enkel de UZ Leuven-medewerkers en zorgverleners in nexuzhealth-ziekenhuizen die bij uw behandeling betrokken zijn, hebben toegang tot uw dossier. Ook uw huisarts of doorverwijzende zorgverlener kunt u toegang geven tot uw dossier. Lees meer over wie uw dossier gebruikt.
Hoe kom ik op mijn Patientenportaal?
Inloggen met DigiD

Uw Patiëntenportaal is bereikbaar via mobiele telefoon, computer of tablet. U logt in met behulp van uw DigiD-code. Na inloggen ontvangt u voor de veiligheid een SMS-verificatiecode op uw mobiele telefoon. Als u die invoert, krijgt u toegang tot uw ZorgSaam Patiëntenportaal.

Mensen vragen ook: heb ik een elektronisch patiëntendossier?

Sinds heeft u recht op elektronische inzage en een elektronisch afschrift van uw medisch dossier. Normaal gesproken heeft u alleen recht op een elektronisch afschrift van uw persoonsgegevens wanneer dit voor een organisatie mogelijk is. Ook moet u uw verzoek om inzage dan elektronisch hebben ingediend.
Wat is open online inzage? Open online weergave (OOV) is een vorm van online weergave waarmee gebruikers digitale inhoud kunnen bekijken zonder software te hoeven downloaden of te installeren. OOV wordt meestal gebruikt voor het bekijken van documenten, afbeeldingen en video's.

Dus, wat staat er in een medisch dossier huisarts?

Kortom, een huisarts is een medisch deskundige die eerstelijnszorg verleent aan patiënten. Deze diensten kunnen bestaan uit algemene gezondheidsbeoordelingen, diagnose en behandeling van kleine ziekten, het voorschrijven van geneesmiddelen en het doorverwijzen van patiënten naar specialisten. Huisartsen met een medisch dossier houden ook de medische geschiedenis van een patiënt bij en houden hun gezondheidstoestand in de tijd bij.

Door Catriona

Vergelijkbare artikelen

Hoe lang bewaart ziekenhuis medisch dossier? :: Waar vind ik mijn mappen?
Handige links