Huis > H > Hoe Pdf Openen Op Samsung?

Hoe PDF openen op Samsung?

Om PDF-bestanden te kunnen openen op je smartphone, heb je een PDF-reader nodig. Voor iOS (iPhone en iPad) is iBook een handige app die standaard op je smartphone geïnstalleerd is. Daarnaast is voor zowel iOS als Android de app van Adobe zeer geschikt.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik geen zip bestanden openen?

Als u de hele map wilt uitpakken, klik er dan met de rechtermuisknop op, selecteer Alles uitpakken, en volg de instructies.

Dit in overweging nemend, waarom kan ik mijn pdf-bestanden niet openen?

PDF wil niet openen? 3 snelle manieren om de 'kan pdf niet openen'-fout op Windows/Mac op te lossen
  • Controleer uw Adobe Reader/Acrobat. Adobe Reader/Acrobat bijwerken:
  • Herstel uw beschadigde PDF-bestanden.
  • Gebruik een ander PDF Reader-programma of breng bestanden opnieuw over.
Hoe sla je een Word-document op als een PDF?
Gebruik je Word 2013 of 2016, volg dan deze stappen:
  1. Wanneer je het document hebt afgewerkt, ga je naar 'exporteren'.
  2. Klik rechts op 'PDF maken'
  3. Kies de juiste locatie en naam voor je document en klik vervolgens bij 'opslaan als' op de optie 'PDF'.
  4. Wanneer je nu op opslaan klikt, is je document opgeslagen als pdf.

Trouwens, hoe kan ik een pdf-bestand opslaan in word?

Er zijn een paar manieren waarop u een PDF-bestand in Word kunt opslaan. Eén manier is om het PDF-bestand in Word te openen, op het tabblad Bestand te klikken en Opslaan als te selecteren. In het dialoogvenster Opslaan als selecteert u waar u het bestand wilt opslaan en vervolgens selecteert u Word-document (*.docx) in het keuzemenu Opslaan als type. Een andere manier is om het PDF-bestand in Word te openen, op het tabblad Bestand te klikken en vervolgens op Opslaan als PDF. Waar vind ik Downloads op mijn Samsung? Er zijn een paar verschillende plaatsen waar u downloads kunt vinden op uw Samsung-apparaat. De eerste plaats om te controleren is de app "Mijn bestanden". Deze app is te vinden in de app-lade op de meeste Samsung-apparaten. Zodra u de app opent, ziet u een lijst met verschillende opslaglocaties. Een van deze opslaglocaties is waarschijnlijk de map "Downloads".
Als u de map "Downloads" niet kunt vinden in de app "Mijn bestanden", kunt u ook proberen de map "Samsung" te controleren. Deze map bevindt zich meestal in de hoofdmap van de opslag van het toestel. In de "Samsung" map vindt u alle bestanden en apps die specifiek zijn voor uw Samsung toestel. Zodra u de "Samsung" map opent, zou u een "Downloads" map moeten zien.
Als u uw downloads nog steeds niet kunt vinden, kunt u proberen ze te zoeken. Open hiervoor de app "Mijn bestanden" en tik op het pictogram "Zoeken". Typ vervolgens "Downloads" in de zoekbalk en druk op de knop "Zoeken". Dit zou een lijst moeten opleveren van alle bestanden op uw apparaat met het woord "Downloads" in de naam.

Gerelateerde artikelen

Wat is een BIN bestand openen?

CD-, DVD- of Blue-Ray-beelden worden geassocieerd met BIN-bestanden. Door hun formaat kunnen ze worden gebruikt als schijven. Ze kunnen worden omgezet in een ISO-bestand, dat kan worden gebruikt om bestanden uit te pakken.

Waarom kan ik mijn Downloads niet openen?

Als je een bestand niet kunt openen, kan dit een van de volgende redenen hebben: Je hebt geen rechten om het bestand weer te geven. Je bent ingelogd bij een Google-account dat geen toegangsrechten heeft. De juiste app is niet op je telefoon geïnstalleerd.
Wat is Downloadbeheer?
Nieuw in IE9. Internet Explorer 9 heeft met Downloadbeheer een geïntegreerde manier om de bestanden die je downloadt te openen, op te slaan en te verwerken.

Waarom download mijn telefoon geen bestanden?

Controleer uw netwerkverbinding. Schakel over naar een ander netwerk of gebruik Wi-Fi en probeer het opnieuw. 2. Gebruik een andere browser om het bestand te downloaden en controleer of het probleem zich nog steeds voordoet.
Hoe kan ik mijn bestanden openen? Aangenomen dat u vraagt hoe u bestanden op een computer opent:
Bestanden kunnen op verschillende manieren worden geopend, afhankelijk van het bestandstype. Een .txt-bestand kan bijvoorbeeld worden geopend in een tekstverwerker zoals Microsoft Word of Notepad, terwijl een .png-bestand kan worden geopend in een afbeeldingsviewer zoals Adobe Photoshop of Microsoft Paint. In de meeste gevallen zal het standaardprogramma dat bij een bestandstype hoort het bestand openen wanneer u erop dubbelklikt. Als het bestandstype echter niet is gekoppeld aan een programma, of als het verkeerde programma is gekoppeld aan het bestandstype, dan wordt het bestand niet correct geopend. In dat geval kan het bestand worden geopend door het juiste programma te selecteren in het menu Openen met.

Kan PDF niet downloaden Chrome?

Er zijn een paar dingen die dit probleem kunnen veroorzaken. Eén mogelijkheid is dat het bestand beschadigd of corrupt is. Een andere mogelijkheid is dat uw browser niet is geconfigureerd om PDF-bestanden correct te verwerken. Ten slotte is het ook mogelijk dat de website waarvan u de PDF probeert te downloaden, downloads blokkeert.
Als het bestand beschadigd of corrupt is, moet u een nieuwe kopie downloaden van een andere bron. Als uw browser niet is ingesteld om correct met PDF-bestanden om te gaan, moet u de instellingen wijzigen. Als de website waar u de PDF probeert te downloaden het downloaden blokkeert, moet u een andere website zoeken die dezelfde PDF heeft.

Door Brion Wansing

Vergelijkbare artikelen

Hoe ziet een modem er uit? :: Waar staan de Downloads op de iPhone?
Handige links