Huis > W > Waar Staan De Downloads Op De Iphone?

Waar staan de Downloads op de iPhone?

Standaard zet iOS of iPadOS je downloads in de app Bestanden. Daar kun je ze op een later moment altijd nog terugvinden.
...
Waar staan de downloads op je iPhone of iPad?
  1. Open de app Bestanden.
  2. Tik op 'Blader'.
  3. Tik op 'iCloud Drive' en op 'Downloads' – dat is de app met de pijl naar beneden.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waar staat BMP voor?

Er is een bestandsformaat voor afbeeldingen. Het wordt gebruikt door het grafische subsysteem van Microsoft Windows.

Men kan zich ook afvragen: kan pdf niet downloaden op iphone?

Er zijn een paar mogelijke redenen waarom iemand een PDF niet kan downloaden op zijn iPhone. Eén mogelijkheid is dat de PDF corrupt is of op een andere manier niet compatibel is met de iPhone. Een andere mogelijkheid is dat de iPhone van die persoon geen verbinding heeft met het internet, of dat hij niet genoeg opslagruimte op zijn toestel heeft om de PDF te downloaden. Waar kan ik mijn PDF bestanden vinden?

Als je een bestand hebt gedownload via de browser, is het onder 'downloads' te vinden. Het pdf-document wordt automatisch geopend met Google Drive. Hier vind je in de rechter bovenhoek de mogelijkheid om het document te doorzoeken of het bestand aan jouw Google Drive toe te voegen.

Mensen vragen ook: hoe kan ik een bestand opslaan als pdf?

Er zijn een paar verschillende manieren om een bestand als PDF op te slaan. Eén manier is het gebruik van een PDF-converter, waarmee u het bestand kunt omzetten in een PDF-formaat. Een andere manier is het gebruik van een PDF-printer, waarmee u het bestand rechtstreeks als PDF kunt afdrukken. Ten slotte kunt u een PDF-editor gebruiken, waarmee u het PDF-bestand rechtstreeks kunt bewerken. Waar kan ik mijn Downloads vinden? Als u een Mac gebruikt, staat uw map Downloads in uw Dock. Als u een pc gebruikt, kunt u uw map Downloads vinden door naar uw map Mijn documenten te gaan en vervolgens op de map Downloads te klikken.

Gerelateerde artikelen

Waar gratis ebooks downloaden illegaal?

Ebooks worden gedownload van The Pirate Bay.

Dienovereenkomstig, kan gedownloade bestanden niet vinden?

Ga naar Bestanden > Categorieën > Downloads en favorieten en zoek naar de bestanden in de betreffende app van derden. Als u bestanden wilt vinden die zijn zijn gedownload met de Browser, gaat u naar Lokaal > Interne opslag. Ga naar de map Download en tik vervolgens op Browser.
Trouwens, waarom kan ik geen pdf downloaden?
Dit probleem heeft meestal een van de volgende oorzaken: Uw computer is niet verbonden met internet of er is een probleem met uw internetinstellingen. Uw antivirussoftware moet worden bijgewerkt. Mogelijk bent u niet verbonden met de Adobe-server.

Waarom opent iPhone geen PDF?

Om PDF-bestanden te kunnen openen op je smartphone, heb je een PDF-reader nodig. Voor iOS (iPhone en iPad) is iBook een handige app die standaard op je smartphone geïnstalleerd is. Daarnaast is voor zowel iOS als Android de app van Adobe zeer geschikt.
Mensen vragen ook: hoe document opslaan op iphone? Er zijn een paar verschillende manieren waarop u documenten op uw iPhone kunt opslaan. Eén manier is om de app iCloud Drive te gebruiken. Met deze app heb je toegang tot alle documenten die zijn opgeslagen in je iCloud-account. U kunt ook de app Bestanden gebruiken om documenten op uw iPhone op te slaan. Met deze app heb je toegang tot alle bestanden die op je toestel zijn opgeslagen. Je kunt ook de Dropbox-app gebruiken om documenten op je iPhone op te slaan.

Waar staan PDF op telefoon?

PDF's kunnen op verschillende manieren op een telefoon worden opgeslagen. De meest gebruikelijke is ze te downloaden van het internet naar de opslagruimte van de telefoon. PDF's kunnen ook naar de telefoon worden gemaild of via USB van een computer naar de telefoon worden overgebracht. Eenmaal opgeslagen op de telefoon kunnen PDF's op verschillende manieren worden geopend. De meest gebruikelijke is het gebruik van een PDF reader app, die kan worden gedownload uit de app store. Zodra de app is geïnstalleerd, kan de PDF vanuit de app worden geopend.

Door Garry Froncek

Vergelijkbare artikelen

Hoe PDF openen op Samsung? :: Waar kun je Overwatch kopen?
Handige links